Mariah Carey ismét ledobta ruháit egy magazin kedvéért, férje azonban már bánja a fotózásokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb aktsorozatot vállalt Mariah Carey
2011. április 19. 15:58
2011. április 19. 16:05
Egyetértek szavyval, sztem nem kis pénzt kaptak érte. De sztem tök hülyeség a terhesfotózás meztelenül. Viszont az ő dolga
2011. április 19. 16:14
|
|
katacsadervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.06. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 140251 offline
|
Ez hülyeség..
2011. április 19. 16:21
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
.
2011. április 19. 16:22
Egyes emberek milyen szemetek, hogy még a gyerekeikből is pénz akarnak kihozni. Mi következik? Pucér fotózás az ikrekkel? Hogy süllyedne a föld alá szégyenében!
2011. április 19. 16:40
itsmedemz itsmedemz
Egyes emberek milyen szemetek, hogy még a gyerekeikből is pénz akarnak kihozni. Mi következik? Pucér fotózás az ikrekkel? Hogy süllyedne a föld alá szégyenében! mad.gif
igaza van
Egyes emberek milyen szemetek, hogy még a gyerekeikből is pénz akarnak kihozni. Mi következik? Pucér fotózás az ikrekkel? Hogy süllyedne a föld alá szégyenében! mad.gif
igaza van
2011. április 19. 16:40
az ok hogy levetkőzik kit érdekel, de terhesen?álljon már meg a menet!szerintem az is "gusztustalan" ha ország világ látja - ahogy a férje mondja - a pucér segged, de hogy terhesen...bánhatják is hogy ilyet csináltak.
2011. április 19. 16:51
Ha én is terhes híresség lennék, valószínűleg csinálnék magamról képeket valami családbarátja-fotóssal - de csakis kizárólag titkos emlékalbumokba. Emléknek tényleg nagyon jó, ha vannak ilyenek - jó ízlés határain belül -, de ez a Mariah-féle "vetkőzzünk ahol tudunk" már nem túl előnyös.
2011. április 19. 16:52
Például, amit Pink kiposztolt Twitterre a nagy kerek hasáról, az aranyos. De ezek már nem igazán..
2011. április 19. 17:09
szerintem nem is h a férjének de még neki se kellett volna elválalnia
2011. április 19. 17:17
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Én nem leődttem meg rajta hogy levetkőzött hiszen megakarja örökíteni az első terheségét.
Nem lettek rossz képek.
Nem lettek rossz képek.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: