VV4: visszatértek az ex-villalakók
2011. április 19. 15:34
Éva...
zsófi nem hiányzott onnan, de hát ha ő volt anikó "legjobb barátnője", akkor áldásom rá...
2011. április 19. 15:38
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Amúgy lehet látni, hogy hol van az igazság barátság... Éva bugyija majd leesett örömében, míg Gigi meg Jerzy alig-alig vonaglott a háttérben. Azok ketten (mármint Gigi és Jerzy) vígszínház. Mindenki biztos volt benne, hogy Béci visszamegy, és akkor Gigi is szívesebben ment volna vissza, mint így, hogy folytassák a színjátékot. Ha nem hiszitek, olvassátok: http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/hazugsag-beciek-semmibe-veszik-jerzyt-2049838
2011. április 19. 15:38
|
|
dana"Evolution?" |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1776 Csatolások: 3 Azonosító: 147029 offline
|
Idézet (xenigirl @ 2011.04.19. 15:32)
valaki nm tudja mennyi idot maradnak?
1 mai újságban olvastam, hogy 1 hétig. Ha netalán kacsa a hír ( & nem az újság ), akkor bocsi, tévedtem.
2011. április 19. 15:45
Egyedül Olivérnek örültem igazán mivel őt már hiányoltam onnan.Gigi kifejezetten irritál és Zsófi sem volt a szívem csücske.
2011. április 19. 15:46
elég lett volna ha csak Olivér megy vissza a villába, neki nagyon örülök hogy bent van, olyan jó arc, de Giginek és Zsófinak egyáltalán nem örülök az a két nő tiszta szégyen.....Olivér a frankó és Alekosz meg Éva!
2011. április 19. 15:52
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
ALEEEEEEK ÉVA OLI
2011. április 19. 15:53
Éva megint be volt rúgva? -.-'
Háát, Gigi nem volt vmi lelkes, meg Jerzy sem.
Am nem tudom, mi értelme volt annak, h bementek... talán így akar az RTL új nézőket szerezni? :/
Am nem tudom, mi értelme volt annak, h bementek... talán így akar az RTL új nézőket szerezni? :/
2011. április 19. 15:58
|
|
Kirenivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 149593 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.04.19. 15:53)
Éva megint be volt rúgva? -.-'
IGEN!
2011. április 19. 16:00
ÁÁÁ!!!Zsófika és Olviér!! GiGi hát.. juhu!! igazán beküldhettzék volna helyette mondjuk a Dikát!
2011. április 19. 16:01
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Olivérnek örülök többinek nem nagyon :S
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: