Hétfő este három, a lakók számára váratlan ember toppant be a Való Világ villájába Olivér, Zsófi és Gigi személyében. Azt még nem lehet tudni, mennyi ideig maradnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV4: visszatértek az ex-villalakók
2011. április 19. 15:10
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
dejo
OLI
2011. április 19. 15:14
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
én Olivérnek nagyon örülök..a másik kettő meg nyugodtan kint maradhatott volna..de biztos van vmi oka hogy ők i bementek..
1 felhasználónak tetszik:
trallali
2011. április 19. 15:16
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Olii♥♥♥Zsófikaa
Jerzy légy boldog
2011. április 19. 15:22
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Zsófi azért ment be, hogy erősítse Anikót, nem lett volna vele szemben fer ha hozzá nem megy senki... Ez így van rendjén 
Olivérnek nagyon örültem, nekem abszolút ő a kedvencem az egész szériából, számomra ő az igazi nyertes!
Olivérnek nagyon örültem, nekem abszolút ő a kedvencem az egész szériából, számomra ő az igazi nyertes!
2011. április 19. 15:25
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
OLII <3 gigi és zsófi még mindig nem kell oda >.<
2011. április 19. 15:27
Én nagyon örülök hogy bemehettek még ha csak egy pár napra is mert most elég unalmas lenne a show!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.