VV Szandika dobta szerelmét – megint
2011. április 19. 18:49
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Hm...Szandikát nagyon szeretem,de amikor még fent állt a villabeli négyes(Oli,Dika,Éva,Alek), teljesen máshogy viselkedett.Ahogy akkor is,mikor Anikóhoz és Béciékhez pártolt.Ez,a mostani Szandika egy megváltozott lány,most már tényleg nagyon megváltozott a teljes viselkedése,amióta kijött a villából.Ez a Gotti-dolog meg nekem nem tetszett,Szandika egyelőre szinglinek való csajszi.Gotti nem illet hozzá.Én már nem is követem,mikor lesz újra szerelemben Gottival, és mikor szakít vele következőre
2011. április 19. 19:02
Valahogy Szandika annyira másnak tűnik.A VV elején annyira szimpatikus volt,mostmeg.. mintha telesen kicserélték volna.
2011. április 19. 19:52
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Már nem azért, de Szandy mióta sztár?? Ki akar vele élőben tal.álkozni? Én személy szerint szívbajt kapnék tőle. Ezen a képen egy gorillára hajaz szőke parókával. Miért bántom szegény állatokat. Amúgy szerintem Gottinak lehet az igaza.
2011. április 20. 08:33
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Nézzük a FÓKUSZ -t a családdal, és elkezdik azt adni adásban, hogy Sazndika meg a Gotti szakított. Na, jóvan. Megy... És egy idő után már röhögünk mint' álat, hogy mind a ketten mást mondanak. xD Nem csodálkoznék, ha nemsokára újra összeköltöznének --"
2011. április 20. 10:02
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
De elszállt itt valaki!
Nagyképű buta liba ez a csaj.
Én amennyire bírtam bent most akkorát is csalódtam benne.
1 forintot nem ér ez a nő nem h még turnémenedzsert tartson.Egyik "hapsijának" se kell,mert kiismerték(nem volt nehéz
),mondjuk ő maga vallotta be h a pénzre hajt.Mikor össze jött Gottival is azt nyilatkozta h elfogja magát tartatni vele.Szégyen!!!
Jól tette a pasi h +szabadult tőle.
Sanyi +bolond ha vissza fogadja.
Nagyképű buta liba ez a csaj.
Én amennyire bírtam bent most akkorát is csalódtam benne.
1 forintot nem ér ez a nő nem h még turnémenedzsert tartson.Egyik "hapsijának" se kell,mert kiismerték(nem volt nehéz
2011. április 20. 13:58
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Na neee... Ez már tényleg röhej.
2011. április 20. 17:06
|
|
xXx_zsuzsi_xXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 135031 offline
|
akkor show-t csinálnak neki és olyan fenek is kerítenek hozzá, aztán ez a vége a ''nagy szerelemnek''
2011. április 20. 17:06
|
|
xXx_zsuzsi_xXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 135031 offline
|
*akkora
2011. április 21. 09:14
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
jobb ez így!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: