Witherspoon csalódott Robert csókjában
2011. április 19. 18:58
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
LOL xDxD
2011. április 19. 19:04
Legalább Rob beleélhette volna magát a szerepébe,nem mindenkinek adatik meg az,hogy Reese Witherspoon-al csókjelenete legyen.
2011. április 19. 19:47
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Na ez a hír is csak a hírverés miatt van, bizti!
Az egyik szidja a másikat... feleslegesen... -.-
Az egyik szidja a másikat... feleslegesen... -.-
2011. április 19. 19:56
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
nem lepődtem meg
2011. április 19. 20:01
Annak sincs semmi értelme, hogy a Rob-rajongók szidják Reese-t. Egyikőjüknek sem lehetett könnyű, hiszen sosem könnyű idegennel szerelmi jelenetet felvenni. Plusz azért mekkora már a korkülönbség.
2011. április 19. 20:02
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
macietta "És amúgy is Robnak van kit csókolnia, Reese is foglalkozzon inkább csak a férjével. Nem a nyelvéért fizetnek Patz-nek, hanem a színészi tehetsége miatt!!!!"
egyet értek! még jó,hogy a kis Reese tökéletes,rákell nézni...
egyet értek! még jó,hogy a kis Reese tökéletes,rákell nézni...
2011. április 19. 21:10
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
Reese! Mi a jó Istent vársz attól a tehetségtelen, nyálgép patiszontól? Szerintem az egész pasi egy undormány, akkora arca van, hogy nem igaz.
2011. április 19. 22:01
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Ejj de szörnyű!
Lányok millió voltak rá féltékenyek(köztük én is
) és figyelték irigykedve(szintén
) h csókolják egymást egy-egy jelentben.
Sztem egyáltalán nem hideg.Csak zavarban van a forgatásokon.
Kristen tuti nem panaszkodik!
Felőlem lehet jégcsap,halott vagy akármi zombi stb...én akkor is szívesen csókolóznék vele.
Reese meg maradjon a férjénél.
Lányok millió voltak rá féltékenyek(köztük én is
Sztem egyáltalán nem hideg.Csak zavarban van a forgatásokon.
Kristen tuti nem panaszkodik!
Felőlem lehet jégcsap,halott vagy akármi zombi stb...én akkor is szívesen csókolóznék vele.
Reese meg maradjon a férjénél.
2011. április 19. 22:03
|
|
Nanette S.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 147550 offline
|
ciccmicc44 egyet értek. A patiszon meg 10 pontos!! xDDD
2011. április 19. 22:06
Ez az egész szerintem csak fel van fújva. Valamin kell csámcsognia a népnek, ki tudja, mennyi a valóság alapja? Meg különben is, kit érdekel, ki hogyan csókol? Leforgatták a jelenetet és kész.
Személy szerint engem eléggé zavar, hogy néhányan írták, Rob nem tud színészkedni. Persze, az Alkonyatban most őszintén, nyújtott bárki is akármilyen fenomenális alakítást? Nem. Viszont ha valaki rászánja azt a körülbelül 2 órát és megnézi a Kis hamvakat, akkor rájöhet, hogy van tehetsége a srácnak.
Visszatérve a cikkre, elég gyerekes, hogy egymást szapulják, mert az egyik nem jól csókol a másik meg káromkodik. Habár igaz, hogy végre nem megy az egymás istenítése, csodálása.
Azért én már alig várom, hogy láthassam a filmet!
Személy szerint engem eléggé zavar, hogy néhányan írták, Rob nem tud színészkedni. Persze, az Alkonyatban most őszintén, nyújtott bárki is akármilyen fenomenális alakítást? Nem. Viszont ha valaki rászánja azt a körülbelül 2 órát és megnézi a Kis hamvakat, akkor rájöhet, hogy van tehetsége a srácnak.
Visszatérve a cikkre, elég gyerekes, hogy egymást szapulják, mert az egyik nem jól csókol a másik meg káromkodik. Habár igaz, hogy végre nem megy az egymás istenítése, csodálása.
Azért én már alig várom, hogy láthassam a filmet!
2011. április 19. 22:07
|
|
Nanette S.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 147550 offline
|
MiaMay51 :
Robert egy interjúba SAJÁT MAGA mondta, hogy nem tud csókolni! -.-"" Egyszer túl nyelvesre, másszor túl nyálasra sikerül neki, és ennyi. Olvass kicsit utána, mielőtt ide írsz.. -.-""
Robert egy interjúba SAJÁT MAGA mondta, hogy nem tud csókolni! -.-"" Egyszer túl nyelvesre, másszor túl nyálasra sikerül neki, és ennyi. Olvass kicsit utána, mielőtt ide írsz.. -.-""
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: