Folytatódott Ganxsta és SP „harca”
2011. április 19. 19:07
Nekem ez a csipkelődés kicsit gyerekesnek tűnik ,de ha jól esik nekik akkor csinálják tövább ..
2011. április 19. 19:33
rencsi95 egyetértek
Nagyon gyerekesek, meg szerintem e mögött is reklámhúzás állhat, hisz a TV2 jóval el van maradva az RTL-től, valamivel kell növelni a nézettséget, szerintem már rég összeverekedtek volna, ha valóban rühellnék egymást. Egyikük pártját se fogom, SP-t rühellem, de szánalmas, hogy fél ország előtt lerájatják magukat.
2011. április 19. 20:01
|
|
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline
|
én is utálom Sp-t,meg Ganxstát is szóval nekem tök 8,hogy ki-kit szid...de jól meg mondtad ganxsta XD
2011. április 19. 20:40
|
|
zezekutyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 132700 offline
|
Héééé !!!! Azért a Ganxta sem egy szent!!!! SP-t szidhatja de Fluor Tomit azért nem kéne!!!! Fluort szidja ,, akkor azért már ő is szánalmas!! én nagyon utálon Ganxtát azt hiszi hogy jó!!! pedig csak a szája nagy + most minek kellet leosztani Fluor .. !! ?? ..
2011. április 20. 12:04
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Idézet (zezekuty @ 2011.04.19. 20:41)
Fluor a kedvencem úgyhogy nem kéne le osztani!!!

Törődj bele...Nehogy azt hidd hogy azért mert a Te kedvenced, szent és sérthetetlen
2011. április 20. 20:13
fúúj de egy paraszt ez a ganxta .. -.-
sp.vel is mostanában vannak bajaim de az mindegy
, de attól még hogy ezt mondta ganxta fúúj ..-.- ez már annyira bosszant ..-.-
sp.vel is mostanában vannak bajaim de az mindegy
2011. április 21. 16:32
Őszintén?XD Szerintem megbeszélték, hogy egymást sértegetik majd.XD Messziről lerí róluk, hogy megvan rendezve az egész. SP már egy pár éve a köztudatban és Ganxtának most jut eszébe lejáratni? Szerintem csak reklámfogás. Marketing, mint minden szinte a mai világban.
2011. április 22. 09:53
|
|
Selenna••Jelly&Pumba•• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 103 Azonosító: 124892 offline
|
Basszus de gyűlölöm ezt a fickót...basszus SP a lány?Ez a ganxsta tényleg egy bunkó egyet értek Sp-vel.Sp még legalább 10 évig marad a zeni pályán de ez a fickó...Pff.Szánalom amit csinál. -.-"
2011. április 22. 22:50
Hadd ne mondjam meg, mit csinálnék ezzel a semmirekellő Zoleeval.
2011. április 23. 22:12
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Bírom Ganxstát,de nem kedvelem ha azt gondolják hogy csak az a férfi amilyen ők néha mutatkoznak.
Aki nem olyan mint ő és a barátai az szerintük nem férfi?Rosszul gondolják.
Aki nem olyan mint ő és a barátai az szerintük nem férfi?Rosszul gondolják.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: