Folytatódott Ganxsta és SP „harca”
2011. április 19. 10:36
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Nagyon nem szeretem, amikor valakit így cukkolnak...
Jól van, biztos, hogy SP nem egy nagy művész, de sokaknak tetszik a zenéje (és ő maga is).
Attól, hogy Ganxsta nem szereti, attól még nem kéne így ország-világ előtt sértegetni,, mert szerintem Krisztiánnak sokkal több rajongója van, mint ennek a "parasztnak".
(Félreértés ne essék, én mindkettőjüket utálom, de most muszáj volt söpö mellett érvelnem.)
Jól van, biztos, hogy SP nem egy nagy művész, de sokaknak tetszik a zenéje (és ő maga is).
Attól, hogy Ganxsta nem szereti, attól még nem kéne így ország-világ előtt sértegetni,, mert szerintem Krisztiánnak sokkal több rajongója van, mint ennek a "parasztnak".
(Félreértés ne essék, én mindkettőjüket utálom, de most muszáj volt söpö mellett érvelnem.)
2011. április 19. 11:31
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Egyik pártját sem fogom. Ez baromi gyerekes.
Mindkettőnek lehetne annyi esze, hogy csak azért mert a másik szúrja a szemét nem csinál magából ekkora hülyét...
Mindkettőnek lehetne annyi esze, hogy csak azért mert a másik szúrja a szemét nem csinál magából ekkora hülyét...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. április 19. 11:56
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
az egész inkább volt vicces, mint bántó.
2011. április 19. 12:06
amit ők ketten csinálnak,az tényleg paródiába illő..xd
2011. április 19. 13:25
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Nem vagyok SP fan (sőt egyenesen utálom) de azért nem kéne így az egész ország előtt ezt mondani.
2011. április 19. 14:06
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Zoli jól tette hogy kiosztotta Sp-ét Igaza van.
Gázos a gyerek bár magyar.o egyre több az ilyen celeb.
Gázos a gyerek bár magyar.o egyre több az ilyen celeb.
2011. április 19. 14:13
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Elöszőr: SP kétlem, hogy akár 5 év múlva is köztudatban lesz.
Másodszor: Nem erős túlság, csupán az igazság, hogy csak 14 évesek hallgatják, persze a 12-es sereg után.
Harmadszor: Szerintem, Zolee-nak igaza van. És igen, ez a imidzse, hogy beszól a rágógumi-pop-ot éneklő embereknek. Lehet, hogy nem kellene ilyen durván fogalmazni, de ez a véleménye. SP-nek már így is túl nagy a pofája, bár nem értem mire fel. Jól tenné ha felfogna valamit a dologból. És nem értem mire fel hozta szóba Dopeman-t... nem ez volt a téma.
Hajrá, Zolee!
és _ToTo_ k*rva jó az a videó... na és milyen igaz. '87000 tini ingyen lesz*pja a f*szodat'
Másodszor: Nem erős túlság, csupán az igazság, hogy csak 14 évesek hallgatják, persze a 12-es sereg után.
Harmadszor: Szerintem, Zolee-nak igaza van. És igen, ez a imidzse, hogy beszól a rágógumi-pop-ot éneklő embereknek. Lehet, hogy nem kellene ilyen durván fogalmazni, de ez a véleménye. SP-nek már így is túl nagy a pofája, bár nem értem mire fel. Jól tenné ha felfogna valamit a dologból. És nem értem mire fel hozta szóba Dopeman-t... nem ez volt a téma.
Hajrá, Zolee!
2011. április 19. 14:52
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Nem vok egyáltlán SP fan igy sztem nyiltan mondhatom, hogy nem értem h most miért kell cukkolni. Semmi rosszat nem tett. Ha meg vkinek nem szimpi akkor sem kell elszlni, mert ugyanlyan ember. És amuyg mivel Ganxtát egyenese utálom ezért az én véleményem, hogy SP-nek igaza van és amugy ezt azért nem kéne igy nyilvánosan egyiknek sem
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.