Folytatódott Ganxsta és SP „harca”
2011. április 18. 20:32
legalább végree megalázza Sp-t. Kellett már neki, és nem is tudott megszólalni nagyon xD
2011. április 18. 20:36
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Mindkettő irtó nagy paraszt, de szép volt Zolee. a 14 tényleg erős túlzás, inkább 11-12-t kellet volna mondania
Meg ahhoz hogy SP pályán maradjon 15 év múlva tehetség is kellene.
Fluor Tomi jó csaj
Fluor Tomi jó csaj
2011. április 18. 20:39
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Hát ezen jót röhögtem! Nem is tudom, melyik a rosszabb. (talán SP de Ganxsta se sokkal értelmesebb)
-Tomika nem engedi, mi? - Jujj ez nagyon nagy! xD
-Tomika nem engedi, mi? - Jujj ez nagyon nagy! xD
2011. április 18. 20:41
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
"Sokan azt mondják, hogy főleg a 14 évesek hallgatnak, szerintem ez erős túlzás.”
Szerintem is túlzás, inkább a 12-13 évesek
Ha már szóba került Dopeman is a cikkben, ő is kiosztotta már SP-t, ime itt a video:
Szerintem is túlzás, inkább a 12-13 évesek
Ha már szóba került Dopeman is a cikkben, ő is kiosztotta már SP-t, ime itt a video:
2011. április 18. 21:02
Szerintem Ganxstának teljesen igaza van.
Ez az Zolee!!! XD
2011. április 18. 21:20
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
utálom SP-t is, meg nem akarom védeni, de ennyi a különbség kettejük között: ő ennyivel lerendezte, az a bunkó paraszt senkiházi tahó ganxta meg mint egy falusi dürhő...-.-""" szánalmas...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: