Jennifer Nettles szerint Lambert egy Isten
2011. április 19. 20:03
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Isten nem ( mert csak egy van úgyebár és csak Őt lehet isteníteni), de egy nagyon tehetséges énekes (melyből igen kevés van manapság) és nagyon jó a stílusa is, bár egy két túlkapás előfordul (néhány dolga nem valami férfias), de ha csak kinézetről van szó, akkor American Idol-os formában tényleg nagyon jó pasi
. Most viszont egy extravagáns művész és így is nagyon szeretem.
2011. április 20. 14:51
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
Figyi,ti nem tudtok úgy elolvasni valamit ,hogy ne vegyétek szó szerint a mondatokat?
Ne úgy olvassatok már,hogy egymás után a szavakat,hanem a lényegét értsétek meg! Nyilván a csajszi nem azt mondta ,hogy Adam a teremtő, csupán kifejezte ,hogy mennyire bejön neki....
2011. április 20. 17:20
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Idézet (Nellie777 @ 2011.04.20. 14:51)
Figyi,ti nem tudtok úgy elolvasni valamit ,hogy ne vegyétek szó szerint a mondatokat?
Ne úgy olvassatok már,hogy egymás után a szavakat,hanem a lényegét értsétek meg! Nyilván a csajszi nem azt mondta ,hogy Adam a teremtő, csupán kifejezte ,hogy mennyire bejön neki..
Mindennek van határa
2011. április 20. 19:40
@Dolly-Lolly te még sosem csodáltál senkit sem annyira, hogy megláss rajta minden gyönyörűt?
Ez nem elvakultság...
2011. április 21. 10:01
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
@Dolly-Lolly ebben igazad van. Én is találkoztam olyan rajongókkal ,akik olyan dolgokat mondtak és írtak le ,amiket túlzásnak érzek. DE ezt nem. Nem a szó szoros értelmében használta Jennifer sem az "isten" jelzőt,csak arra utalt vele,hogy kiemelkedőnek tartja Adamet a többi sztárokcska közül,külsőre és belsőre is. Amivel egyet is értek,mert én is így vagyok vele,csak máshogy fogalmazom meg. Tény ,hogy van egy megmagyarázhatatlan kisugárzása ,ami csak keveseknek. És ahogy Jennifer,én is kinőttem már a "rajongói" korszakomból,mert Adamet sem azért szeretem ,mert így vagy úgy néz ki. Szeretem és tisztelem,elsősorban azért amit csinál és ahogyan csinálja ,és a külseje mellett (ami nem elhanyagolható) ez teszi vonzóvá.
Szóval érted,nem kell felfújni,hogy most milyen elfogultak a rajongók. Persze ,hogy vannak olyanok is,sőt van ,hogy olyan "rajongóval" találkozom,hogy maga sem hiszem el ,hogy ilyen létezik és csak be kéne zárni.
Mindennek két oldala van. Igazából én megértem ,hogy a te gondolkodásodnak sok egy ilyen kijelentés,hiszen mindannyian mások vagyunk,csak azt próbálom elmondani,hogy van ettől rosszabb is,és nem emiatt sokan azt hiszik ,hogy Adamnek Magyarországon csak őrült kislány rajongói vannak.
Szóval érted,nem kell felfújni,hogy most milyen elfogultak a rajongók. Persze ,hogy vannak olyanok is,sőt van ,hogy olyan "rajongóval" találkozom,hogy maga sem hiszem el ,hogy ilyen létezik és csak be kéne zárni.
Mindennek két oldala van. Igazából én megértem ,hogy a te gondolkodásodnak sok egy ilyen kijelentés,hiszen mindannyian mások vagyunk,csak azt próbálom elmondani,hogy van ettől rosszabb is,és nem emiatt sokan azt hiszik ,hogy Adamnek Magyarországon csak őrült kislány rajongói vannak.
2011. április 21. 10:45
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Idézet (Aftermath96 @ 2011.04.20. 19:40)
@Dolly-Lolly te még sosem csodáltál senkit sem annyira, hogy megláss rajta minden gyönyörűt?
Ez nem elvakultság...
De igen, képzeld, csodáltam =D de nem egy hírességet akit alig ismerek(belsőleg)...
Glamster írta:
@Dolly-Lolly igen, és hol? ;D
Jaj, kérlek, nem fogom ezt most neked így megfogalmazni, mert természetesen mindennek máshol =D
Nellie777 értem én hogy nem úgy értette, meg minden, és is nagyon szeretem Adamot, de vonat alá azért nem vetném magam érte, ráadásul úgy, hogy alig ismerem(ahogy feljebb is megemlítettem)
De kérlek ne nyissunk vitát, természetesen vannak olyan rajongók akik mindennél jobban szeretik a kedvencüket, én nem, ti biztosan, erről ennyit
2011. április 21. 12:07
@Dolly-Lolly Azért tudjuk mi, hogy ő nem csak külsőre gyönyörű
2011. április 21. 12:25
|
|
Dolly-Lolly |
|
Idézet (Aftermath96 @ 2011.04.21. 12:07)
@Dolly-Lolly Azért tudjuk mi, hogy ő nem csak külsőre gyönyörű
Persze hogy nem.Senki sem csak külsőre gyönyörű, belsőre is, hiszen 'ezért vagyunk emberi lények, kívül-belül gyönyörűek' =D
De a viccet félretéve, én is nagyon szeretem Adamot, te vannak akik túlzásba is viszik.Pl. egyes rajongók, akik nem ismerik, és ismeretlenül ítélkezni nem lehet, akár rossz, akár jó formában
2011. április 21. 13:15
@Dolly-Lolly Igazad van sok mindenben! Én például nagyon szeretem őt, felnézek rá, követem a munkásságát, de elismerem, ha valamiben hibázik, hiszen ő is ember! A csajszival meg tökéletesen egyet értek:)
De sajnos tényleg vannak olyan rajongók, akik nagy Glambertnek mondják magukat, közben fogalmuk sincs róla, ki az az Adam Lambert, csupán annyiból áll náluk a rajongás, hogy "jajjcukifiú"
De ez talán már egy más téma!
De sajnos tényleg vannak olyan rajongók, akik nagy Glambertnek mondják magukat, közben fogalmuk sincs róla, ki az az Adam Lambert, csupán annyiból áll náluk a rajongás, hogy "jajjcukifiú"
1 felhasználónak tetszik:
Dolly-Lolly
2011. április 21. 14:58
|
|
Dolly-Lolly |
|
Idézet (Aftermath96 @ 2011.04.21. 13:15)
@Dolly-Lolly Igazad van sok mindenben! Én például nagyon szeretem őt, felnézek rá, követem a munkásságát, de elismerem, ha valamiben hibázik, hiszen ő is ember! A csajszival meg tökéletesen egyet értek:)
Látod van amiben egyet is értünk
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.