Azt szeretném kérdezni,hogy tudtok-e valami tippet adni,amivel népszerűbb lehet az oldal, vagy bármi jó ötletet,amit használhatnék az oldalra?(weebly honlapszerkesztővel csináltam)
ez az oldalam
Nincs ötletem!
2011. április 18. 10:38
2011. április 18. 11:06
|
|
selfish.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.12. Hozzászólás: 461 Csatolások: 93 Azonosító: 149187 offline
|
szerintem kezdetnek hagyd ott az oldalad linkjét olyan sok helyen, amilyen sokén csak tudod.
ez elég jól bevált, meg ha felkeresel népszerűbb oldalakat társulni...
1 felhasználónak tetszik:
ivonn a demi fan
2011. április 18. 14:39
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Minél több egy oldalra (más oldalakon) a hivatkozás, annál nagyobb eséllyel találja meg és listázza is ki a Google. (Minél többen hivatloznak rá, annál előkelőbb helyre kerül a találati listán.)
ivonn a demi fan
2011. április 20. 21:08
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Idézet (selfish. @ 2011.04.18. 11:06)
szerintem kezdetnek hagyd ott az oldalad linkjét olyan sok helyen, amilyen sokén csak tudod.
ez elég jól bevált, meg ha felkeresel népszerűbb oldalakat társulni... 
A chates hírdetéstől herótja van a legtöbb szerkesztőnek,és a népszerűség ellenkezője lesz az eredmény
2011. április 20. 22:32
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Reklámmal. Link/bannercseréket kell kérni kisebb, de főleg nagyobb oldalaktól.
ivonn a demi fan
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.