VV4: a gyengének tartott Jerzy legyőzte Bécit
2011. április 18. 11:33
Én ezen teljesen ledöbbentem, sosem gondoltam volna hogy pont Jerzy fogja legyőzni. Viszont nagyon örültem az eredménynek, legalább végleg Rácztalanították a villát.
2011. április 18. 11:37
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.04.18. 11:15)
Máshol is írtam ilyet, valóban, mert zömmel ők vannak oda érte, de azt, hogy csak és kizárólag ők, azt sehol nem írtam. Itt ezen a fórumon - és én ebből indulok ki - a fórumozok 90 százaléka ez a korosztály. És igenis te akarsz belemagyarázni valamit abba amit nem is írtam vagy gondoltam.
Ne Te akard már megmondani, hogy mit jelent amit én írtam - ez csak kötekedés.
Ha valaki azt írja, hogy az idősebbek nem szeretik a mai tinisztárok zenéit - akkor az sem azt jelenti, hogy senki nem szereti aki kinőtt már a tinikorból, mert ez nyilván nem igaz.
Ne Te akard már megmondani, hogy mit jelent amit én írtam - ez csak kötekedés.
Ha valaki azt írja, hogy az idősebbek nem szeretik a mai tinisztárok zenéit - akkor az sem azt jelenti, hogy senki nem szereti aki kinőtt már a tinikorból, mert ez nyilván nem igaz.
Az lehet, hogy 90 %-uk az a korosztály, de itt ezen a fórumon is vannak nagyon sokan, akik nem szeretik őt. Sőt már lassan ciki lesz szeretni őket, elsősorban azért mert az "elit tagok", mint pl. te nem szeretik őt
1 felhasználónak tetszik:
Beba13
2011. április 18. 11:37
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Ezt nem hiszem el
O:@
Miez??
:@ Áá hát ebben Olivér, Éva és Alek szavazói voltak benne :///. Mostmár csak Alek és Anikó akit szeretek bent ://. Éva és Jerzy mehetnének ki :@. Azért én megnéztem volna egy Alek Béci párbajt ..:s
Miez??
2011. április 18. 11:38
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Reny72 @ 2011.04.18. 11:23)
Mekkora lenne ha a két alkesz szétszedné egymást ha Ani vagy Jerzy röhögve nyerné a VV-t!!
Remélem így lesz!!

Remélem így lesz!!
Pár napja még nem így gondoltad.
Idézet (Reny72 @ 2011.04.13. 10:17)
Béci meg akárkit hív ki úgyis ő fog vissza menni és övé lesz a végén kecó a della és a verda! 
Amúgy benne van a pakliban, már csak Anikó nem volt még párbajon és őt többé kevésbé mindkét tábor szerette - okozhat még ő is meglepetéseket. Igazábol most már mindegy ki nyeri - négyesélyes.
Idézet (janet7 @ 2011.04.18. 11:37)
Az lehet, hogy 90 %-uk az a korosztály, de itt ezen a fórumon is vannak nagyon sokan, akik nem szeretik őt. Sőt már lassan ciki lesz szeretni őket, elsősorban azért mert az "elit tagok", mint pl. te nem szeretik őt 
Ha valaki azért nem szereti, mert én vagy bárki más nem szereti - akkor az nem is szerette igazán. Van akinek felnyílt a szeme a műsorral kapcsolatban van akinek még nem.
Sajnálom azokat akik tolják az sms áradatot az RTL-nek, ahelyett, hogy félretenné vagy hasznosabb dologra költené a pénzét.
Manni
2011. április 18. 11:39
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Ez nagyon igazságtalan volt. Nem kellett volna kiesnie Bécinek. Amikor néztem a Belevalót abban is folyamatosan azt írták az Alekosz rajongók, hogy ők szavaztak Jerzy-re, hogy Alekosznak a döntőben több esélye legyen a győzelemre. Szóval nem is Jerzy nyert, hanem inkább Alekosz. De nem értem a barátait sem Jerzy-nek, (ugye még ők uszították az Alekosz fanokat, hogy szavazzanak Jerzy-re), hogy végül akkor mennyi esélye lesz Jerzy-nek, ha most is csak pár százalékkal tudott győzni. Én azt csinálnám, hogy mivel a beszavazónál megengedték Jerzy-nek, hogy ő is bemenjen a villába, mert hiába szavaztak rá kevesebben, de több számról érkeztek az sms-ek. Most is figyelembe kéne venni, hogy kik szavaztak Jerzy-re.
2011. április 18. 11:47
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
hála istennek csak ha kiesett a béci!!!!
2011. április 18. 11:53
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.04.18. 11:38)
Pár napja még nem így gondoltad.
Amúgy benne van a pakliban, már csak Anikó nem volt még párbajon és őt többé kevésbé mindkét tábor szerette - okozhat még ő is meglepetéseket. Igazábol most már mindegy ki nyeri - négyesélyes.
Ha valaki azért nem szereti, mert én vagy bárki más nem szereti - akkor az nem is szerette igazán. Van akinek felnyílt a szeme a műsorral kapcsolatban van akinek még nem.
Sajnálom azokat akik tolják az sms áradatot az RTL-nek, ahelyett, hogy félretenné vagy hasznosabb dologra költené a pénzét.
Nem feltétlen arról van szó, hogy nem szereti, inkább arról, hogy nem meri bevállalni.
Ezzel most arra gondolsz, hogy megrendezett? Nem tudom, igazából volt az a "2007 óta dolgozom az rtl-nél" szöveg, amit rengetegen el is hittek, és most látjuk, hogy mégsem volt igaz, hiszen Béci kiesett. De egyébként az a szöveg amellett, hogy tele volt olyan dolgokkal, amik megcáfolják egymást, amellett alapból nem lehetett igaz, hiszen az ott dolgozóknak ott van titoktartási kötelezmény stb.
Szóval én ebből kiindulva nem igazán hiszem el az "én benfentes vagyok és minden tudok" dumákat, azt meg nem gondolom, hogy teljes egészében megrendezett lenne a műsor. Nyilván vannak csalások ott is, de hát rtl klub.
2011. április 18. 11:54
|
|
Norczi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 590 Csatolások: 230 Azonosító: 130617 offline
|
Na Alek, egyenesen a dontobe tekerjed s nyerd meg ezt is:) Hajra Eva+Alek.
Aniko ketszinu( napraforgo) ,Jerzy, o olyan ...kulturbarbar:>De most birom , mert kinthagyta Becit:D
Aniko ketszinu( napraforgo) ,Jerzy, o olyan ...kulturbarbar:>De most birom , mert kinthagyta Becit:D
2011. április 18. 11:57
Szerencsére ki esett Béci.
Én még este hülyeségből így szóltam: "Ááá. Jerzy fog nyerni a két szép szeme miatt."
Erre ő nyert. xD
Inkább Jerzy mint Béci.
Én még este hülyeségből így szóltam: "Ááá. Jerzy fog nyerni a két szép szeme miatt."
Erre ő nyert. xD
Inkább Jerzy mint Béci.
2011. április 18. 11:57
Már nem azért,de ez az egész annyira meg van már játszva..-.-"..Kicsit furcsa,hogy elöször a Béci állt 55%-ra, a Jerzy pedig 45-re, 5 perc múlva teljesen fordítva.késöbb pedig a Jerzy 54-re, a Béci meg 46-ra,az pedig 20 perc alatt se változott semmit!! Szánalom -.-"
Beba13
2011. április 18. 12:30
|
|
Gigi23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 143770 offline
|
Béci most elkezdett taktikázni !!....eddig magát adta ami nekem nagyon tetszett személy szerint !! ... szerintem a nézők azt vérték (én is ) hogy viszi a tojásfej Alekoszt és megnyeri a párbajt mert egy tökös gyerek !!!!!!!! ... de nem így történt........ mindegy lett volna szerintem hogy most viszi ki Alekot vagy a végső párbajon
!!!! ... MOST ha kivitte volna Alekot kint hagyta volna az tuti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!! ... MOST ha kivitte volna Alekot kint hagyta volna az tuti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. április 18. 12:38
|
|
OZ83új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.11. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 149128 offline
|
Az egész egy megrendezett szappanopera! Nézzd a videót és figyeld Jerzy nadrágját hogy változik!
Linkelt szöveg
Linkelt szöveg
2011. április 18. 12:43
|
|
kata0210EspanaGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.24. Hozzászólás: 1494 Csatolások: 65 Azonosító: 58962 offline
|
hát most minek kellett kiesnie a Bácinek minek mutatták megint az állást ha ez nem lett volna akkor szerintem 100%-ék hogy a Béci ment volna vissza nem a Jerzy
2011. április 18. 12:47
Mikor megtudtam én is olyan pofát vágtam mint Anikó
2011. április 18. 13:00
|
|
bernike97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 139261 offline
|
Jerzy csak azer nyert mert Oliver kerte a Alekosz rajongokat hogy szavazanak ra, mas kuldombe semi eseje se lett volna.Na es most visza meny Jerzi-ke es mint fog ott csinalni fozni?, ugy sincs eseje meg nyeri a jatekot.Csak azert csinaltak eszt most Alekoszek hogy Becit ki esek mert feltek tole
2011. április 18. 13:13
|
|
dorcikonczúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 134231 offline
|
mááár az egész RTL klub azt akarja,hogy Alekosz nyerje meg...ezért is mutatták meg az állást,hogy Béci essen ki!!! így h ő kiesett én nem názem tovább!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.