VV4: a gyengének tartott Jerzy legyőzte Bécit
2011. április 18. 09:31
|
heciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.04. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 148637 offline
|
Ezt a párbajt nem Jerzy nyerte meg, azért mert annyira szeretik, hanem az Alekosz fanok nyomták az sms-t Jerzy-re, hogy nehogy Béci menjen vissza. Szegény Jerzy abban a hitben él, hogy most milyen erős és háát nem az:))
Én sajnálom, hogy kiesett Béci, az elejétől fogva ő volt a kedvencem, de hát nincs mit tenni, így unalmas lesz a villa. Kiváncsi vagyok, hogy most Éva ki fogja-e hívni Anikót, vagy újra Jerzy fog menni párbajozni.
Én sajnálom, hogy kiesett Béci, az elejétől fogva ő volt a kedvencem, de hát nincs mit tenni, így unalmas lesz a villa. Kiváncsi vagyok, hogy most Éva ki fogja-e hívni Anikót, vagy újra Jerzy fog menni párbajozni.
2011. április 18. 09:35
Béciment volna vissza csak Jerzy tesója mindenkit felbuzdított arra hogy mindenki szavazzon Jerzy-re ésígy nyert csak,de egyébként simán visszament volna Béci...
2011. április 18. 09:35
|
|
Kath M.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 291 Csatolások: 1627 Azonosító: 139220 offline
|
Jerzy most is gyenge, legközelebb simán kiesik... És szánalom h szinte 4 szavazótábor kell ahhoz h kiejtsék.. Na meg az is, h ekkora rosszindulat van az emberekben, h arra költenek pénzt, h olyanra szavazzanak akit amugy nem is bírnak csak h kiessen akit utálnak...
Jah és nem értem miért kellett Alekosz útjából kiejteni Bécit, h ha erősebb akkor úgy is nyert volna a fináléban is, és legalább izgalmas lett volna...
Na mind1, én innentől nem nézem az biztos.. Két alkoholistára, egy hisztigépre, meg egy olyan emberre akit olyan mintha ott se lenne, nem vagyok kiváncsi...
Jah és nem értem miért kellett Alekosz útjából kiejteni Bécit, h ha erősebb akkor úgy is nyert volna a fináléban is, és legalább izgalmas lett volna...
Na mind1, én innentől nem nézem az biztos.. Két alkoholistára, egy hisztigépre, meg egy olyan emberre akit olyan mintha ott se lenne, nem vagyok kiváncsi...
2011. április 18. 09:46
|
|
csilla12795visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.24. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 146110 offline
|
Én nagyon sajnálom őt.
2011. április 18. 09:58
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
nincs mit vitázni...ha a szaros kis Jerzy most nem esett ki kiesik a következő körben..akár hogy is , de sosem lesz akkora szavazótábora mint Anikónak , Alekosznak , vagy Évának...hajrá Nagy Alekosz
2011. április 18. 10:00
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
bunda volt.
2011. április 18. 10:07
|
|
dora012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.07. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 76445 offline
|
Ez az Alkesz(bocsánat, Alekosz)-fanok műve volt. Részemről okés, mert egyiket sem szívlelem bent. De az is igaz, hogy egy Alkesz-Éva végső párbaj még izgisebb lenne, mivel ott mutatkozna meg igazán mindkettő arca. Tuti, hogy akkor már Évike se lenne a leghűségesebb jóbarát.
2011. április 18. 10:27
|
|
vykyke.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 136141 offline
|
hát ez komoly mert igazából még érdekes volt az egész VV de most már nem lesz az:S:S..okés h még alekosz meg éva ott van de azért béci tartotta életben az egész játékot..szerintem
2011. április 18. 11:01
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Én nagyon örülök hogy a nagyképű kis kaki helyett Jerzy ment vissza : D
2011. április 18. 11:05
|
|
emcsziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 95 Csatolások: 3 Azonosító: 143566 offline
|
igazad van Kath M. ez a ket parbaj a gigie es a becie manipulalva voltak:) ezt akarki megmondhatja......es most is hogy 20 szazalekot nojjon nemtom hany perc alatt
) keptelenseg......
s ez az egesz rohadt valovilag meg van rendezve.....mostantol en sem nezem.....
s ez az egesz rohadt valovilag meg van rendezve.....mostantol en sem nezem.....
2011. április 18. 11:15
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.04.18. 08:45)
Szerintem a mondat amit írtál, nem épp azt jelentette, hogy bármelyik korosztály szeretheti. Ha nem pont itt, akkor máshol igenis írtál már ilyet, nem egy helyen láttam. Egyszer azzal magyaráztad meg, hogy sok rajongója van, hogy a 12 éves kislányok szerint jó pasi.
Szerintem nincs igazad, hogy zömmel azok szeretik, én legalábbis nem ezt tapasztalom...A belemagyarázásban pedig nem én vagyok jó kettőnk közül.
Szerintem nincs igazad, hogy zömmel azok szeretik, én legalábbis nem ezt tapasztalom...A belemagyarázásban pedig nem én vagyok jó kettőnk közül.
Máshol is írtam ilyet, valóban, mert zömmel ők vannak oda érte, de azt, hogy csak és kizárólag ők, azt sehol nem írtam. Itt ezen a fórumon - és én ebből indulok ki - a fórumozok 90 százaléka ez a korosztály. És igenis te akarsz belemagyarázni valamit abba amit nem is írtam vagy gondoltam.
Ne Te akard már megmondani, hogy mit jelent amit én írtam - ez csak kötekedés.
Ha valaki azt írja, hogy az idősebbek nem szeretik a mai tinisztárok zenéit - akkor az sem azt jelenti, hogy senki nem szereti aki kinőtt már a tinikorból, mert ez nyilván nem igaz.
1 felhasználónak tetszik:
Manni
2011. április 18. 11:19
EMBEREK!!hat vegre eszre kene mar venni hogy meg van rendezve az egesz!!a rendezok most ugy dontottek hogy kiirja becit a VV-bol!!ez van !!!szal ha szavazunk ha nem,beci igy se ugy se jutott volna vissza,mert mar reg el volt dontva hogy jerzy jut vissza es kesz
ez van
:P
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.