VV4: a gyengének tartott Jerzy legyőzte Bécit
2011. április 18. 06:28
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
komolyan már. mindenki most ezen veszekszik, ilyen hülyeségeken. legyen már vége ennek az egész sz@rnak hátha akkor nyugi lenne.... -.-" vagy nem tudom, de már unalmas olvasni h jéé most csaltak, jéé kiesett, jéé ezvan-azvan... -.-"
bocsi a kifakadásért, de ez nekem már kellett... =/
bocsi a kifakadásért, de ez nekem már kellett... =/
2011. április 18. 07:27
legalább így több esélye van Aleknek!!!!
Hajrá Alek és Ani!!!!
Hajrá Alek és Ani!!!!
2011. április 18. 07:35
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
huuuuuuuu De utálom ezt a Jerzyt
UTÁLOM!!
2011. április 18. 07:36
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Hát ezt nem mondjátok komolyan!
Nálunk tegnap este elment az áram és csak éjfél körül jött vissza.Bakker ááá és nem láttam!
Bécire küldtem a sms-t.
Nálunk tegnap este elment az áram és csak éjfél körül jött vissza.Bakker ááá és nem láttam!
Bécire küldtem a sms-t.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. április 18. 07:49
|
|
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline
|
azért milyen érdekes, hogy akkor fordult, amikor megmutatták a képeket. ja és kit akarnak kihozni győztesnek? alekoszt? az egyik csalásból a másikba 
amúgy én évát gumiszobába zárnám
amúgy én évát gumiszobába zárnám
2011. április 18. 08:45
|
|
edyyy_dinusssúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 144678 offline
|
jaj...nagyon örültem neki...
Hajrá Alek és Éva!
Hajrá Alek és Éva!
2011. április 18. 08:45
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.04.18. 01:00)
Mutasd már meg, hogy hol írtam azt hogy csak ők szerethetik?
Azért mert nem tértem ki 1-től 99 éves korig minden korosztályra attól az nem azt jelenti, hogy nincs.
De majd megnézem, hogy a nagymamik milyen hangerőn hallgatják a Szókimondó szövegekkel ellátott cd-t tőle meg ahogy csápolnak majd a kétgyermekes anyukák a szinpad elött ...
Zömmel a kiscsajok vannak oda érte - de majd kinővik ...
Azt mondasz Alekoszról meg a többiekről is amit akarsz
Kicsinyes dolog pedig az, hogy belemagyarázol valamit abba, amit nem is írtam.
Azért mert nem tértem ki 1-től 99 éves korig minden korosztályra attól az nem azt jelenti, hogy nincs.
De majd megnézem, hogy a nagymamik milyen hangerőn hallgatják a Szókimondó szövegekkel ellátott cd-t tőle meg ahogy csápolnak majd a kétgyermekes anyukák a szinpad elött ...
Zömmel a kiscsajok vannak oda érte - de majd kinővik ...
Azt mondasz Alekoszról meg a többiekről is amit akarsz
Kicsinyes dolog pedig az, hogy belemagyarázol valamit abba, amit nem is írtam.
Szerintem a mondat amit írtál, nem épp azt jelentette, hogy bármelyik korosztály szeretheti. Ha nem pont itt, akkor máshol igenis írtál már ilyet, nem egy helyen láttam. Egyszer azzal magyaráztad meg, hogy sok rajongója van, hogy a 12 éves kislányok szerint jó pasi.
Szerintem nincs igazad, hogy zömmel azok szeretik, én legalábbis nem ezt tapasztalom...A belemagyarázásban pedig nem én vagyok jó kettőnk közül.
1 felhasználónak tetszik:
Reny72
2011. április 18. 08:48
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
De jó végre kieset az a nyomi Béci nagyon örülök hogy Jerzy ment vissza.Most nagyon pofára eset a Ráczh úr!!Így tutira Éva és Alekinyó lesznek a finalisták.Hajrá:Éva.Alekosz
2011. április 18. 09:11
|
|
gombikmariannúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.11. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 149113 offline
|
VÉGRE MIND A KÉT RÁCZ KIESETT,BÉCIKE NAGYON ELBÍZTAD MAGAD!EZ A CIKI NEM A FÉL LÁB!
2011. április 18. 09:16
Már itt volt az ideje hogy kiessen, ment a hugicája után,ezek után majd gizdászhat otthon, ott nagyképű lehet, amugy is Alekosszal szemben semmi esélye sem lett volna,Hajrá Alekosz Éva!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.