már az is nevetséges volt !!
VV4: a gyengének tartott Jerzy legyőzte Bécit
2011. április 17. 22:40
|
|
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1236 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy kiesett Béci, mert szerettem
Jerzy nagyon pofára fog esni szerintem... Főleg ha megbízik Évában ... De ha már így alakult akkor remélem megnyeri a játékot, bár ezt kétlem... Szerintem Béci előtt nagy karier áll és ezért nagyon boldog vagyok. Majd a nagyképű Olivér orra alá dörgölheti, hogy sokkal sikeresebb, mint ő!
és az nagyon de nagyon tetszeni fog
2011. április 17. 22:48
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
Szerintem az Alekosz szurkolók ejtették ki Bécit!! De tényleg nem baj mert Béci a VV. nyertese,csak ő tud ezzel a sikerrel élni majd meglátjátok 1év múlva Bécit még mindig tudják kicsoda a többit meg nem.Majka sem nyerte meg a VV-t mégis őt még mindig tudjuk ki.Nem a mostani nyeremény a fontos hanem a jövőbeli!!!!! SOK SOK SIKERT BÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉCI!
))))És HAJRÁ ANIIII!!
2011. április 17. 22:51
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Elvileg nem egy db közjegyző is jelen szokott lenni az ilyen volumenű dolgoknál, hogy minden a Jog sima medrében folyhasson.
De ezek szerint az a pár db közjegyző csak azért van ott, hogy a seggét vakarja, és hozzon kávét az rtl-nél dolgozóknak...
Nem mintha érdekelne ez a dolog, inkább idegesít, hogy az ember lánya feljön erre az oldalra, hogy normális híreket olvasson a sztárok semmitmondó világáról, helyette itt van ez a szar... Kezd naggyon elegem lenni a vv-ből. Alig várom, hogy végre megnyerje valamelyik idióta, és vége legyen. :S
De ezek szerint az a pár db közjegyző csak azért van ott, hogy a seggét vakarja, és hozzon kávét az rtl-nél dolgozóknak...
Nem mintha érdekelne ez a dolog, inkább idegesít, hogy az ember lánya feljön erre az oldalra, hogy normális híreket olvasson a sztárok semmitmondó világáról, helyette itt van ez a szar... Kezd naggyon elegem lenni a vv-ből. Alig várom, hogy végre megnyerje valamelyik idióta, és vége legyen. :S
2011. április 17. 22:55
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
vegre kiment, ezaz..egyiket se szeretem, de inkabb a Jerzy, mint a Beci..-.- most vegre radobbent h megse olyan eros-.- Aniko reakcioja hatalmas volt XDDDDDDDDD ezt birom a legjobban h csak a Beci fanok tudjak mondani, hogy kamu..ennyibol Oliver parbaja is kamu volt..+ Szandika..tppp...
2011. április 17. 23:04
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Reny72 @ 2011.04.17. 22:48)
Szerintem az Alekosz szurkolók ejtették ki Bécit!! De tényleg nem baj mert Béci a VV. nyertese,csak ő tud ezzel a sikerrel élni majd meglátjátok 1év múlva Bécit még mindig tudják kicsoda a többit meg nem.Majka sem nyerte meg a VV-t mégis őt még mindig tudjuk ki.Nem a mostani nyeremény a fontos hanem a jövőbeli!! SOK SOK SIKERT BÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉCI!
)És HAJRÁ ANII!! 
A különbség csak annyi, hogy Majkának meg van a dumája a műsorvezetéshez vagy a rádiózáshoz - Béci meg böföghet egy tölcsérbe is és a 12-13 éves kislányok elalélnak majd tőle.
Feljegyzem a noteszomba - 1 év múlva rádírok és meglátjuk kiről hallani még.
1 felhasználónak tetszik:
Manni
2011. április 17. 23:05
|
mami1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 149520 offline
|
Hál istennek hogy Béci kint van--most tört le a szarva igazán--semibe nézte a Sógor jelöltet--de most fog csak igazán pitizni neki---hátha neki is jut a nyereményből,ha netalán a Sógor nyeri meg---szégyen az egész Béci gyerek ugy ahogy van
2011. április 17. 23:15
|
|
OZ83új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.11. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 149128 offline
|
Láttátok a párbajon Béci arcát!Látszott rajta hogy tudja hogy most ő fog kiesni mert így megy a forgatókönyv!Az egész egy megrendezett szar!Szerintem Anikó lesz a győztes ez most már egyre tisztul!
2011. április 17. 23:30
|
|
Mannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.30. Hozzászólás: 245 Csatolások: 296 Azonosító: 40372 offline
|
mi az hogy kamu az egész? ennyire nehéz elhinni hogy megoszlik az érdekeltség, vannak akik szeretik és vannak akik nem szeretik Bécit. hát most azok voltak többségben akik nem szeretik. különben ha a rajongótábort nézzük, 100% h Bécinek sokkal több rajongója van mint Jerzynek.. de hát ez nem így megy. én személy szerint csak azért nézem a VVt hogy ne unatkozzak esténként ha éppen nincs jobb dolgom.
tehát nincs kedvencem, tény h Béci nekem egy unszimpatikus ember (mostmár, korábban nem volt az), de nekem azzal se lett volna bajom ha bent marad. mindegy
2011. április 17. 23:33
|
|
jacksonrathbone |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 501 Csatolások: 17 Azonosító: 124222 offline
|
itt ám besegített at Alakosz tábor is mert, Alkesz is inkább Jerzyvel menne mint a Bécivel.
2011. április 17. 23:48
|
|
OZ83új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.11. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 149128 offline
|
Milyen Alekosz tábor?Nem tünt még fel hogy itt nem számít kinek mekkora szavazó tábora van?Nem az dönt hogy kinek mekkora a rajongótábora!Nézz meg bármilyen fórumot hogy Alekosz és Béci a legnépszerűbb toronymagasan!Alekosz sem fog nyerni mert az Rtl-nek nem ő szerepel a forgatókönyvében pontenciális győztesként!Ezt a mai szavazást igazság szerint kb 70-30%-al Béci nyerte volna ha az Rtl nem csal!Most már hajrá Anikó csalásal ő fog nyerni remélem!
1 felhasználónak tetszik:
Beba13
2011. április 18. 00:13
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.04.17. 23:04)
A különbség csak annyi, hogy Majkának meg van a dumája a műsorvezetéshez vagy a rádiózáshoz - Béci meg böföghet egy tölcsérbe is és a 12-13 éves kislányok elalélnak majd tőle.
Attól mert valakit TE személyszerint nem kedvelsz, attól még nem feltétlen csak 12-13 évesek szeretik, elég kicsinyes dolog ezzel jönni, ne haragudj. Bécinek meg igenis van dumája és ezt az is simán látja, aki nem szereti őt.
Én is tudnék Alekoszról olyat mondani, hogy csak az alacsony intelligenciával rendelkező réteg szereti, mert csak ők hiszik el, hogy van is értelme annak, amit mond.
2011. április 18. 00:23
|
|
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.04.18. 00:13)
Attól mert valakit TE személyszerint nem kedvelsz, attól még nem feltétlen csak 12-13 évesek szeretik, elég kicsinyes dolog ezzel jönni, ne haragudj. Bécinek meg igenis van dumája és ezt az is simán látja, aki nem szereti őt.
Én is tudnék Alekoszról olyat mondani, hogy csak az alacsony intelligenciával rendelkező réteg szereti, mert csak ők hiszik el, hogy van is értelme annak, amit mond.
szívemből szóltál
2011. április 18. 01:00
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.04.18. 00:13)
Mutasd már meg, hogy hol írtam azt hogy csak ők szerethetik?
Azért mert nem tértem ki 1-től 99 éves korig minden korosztályra attól az nem azt jelenti, hogy nincs.
De majd megnézem, hogy a nagymamik milyen hangerőn hallgatják a Szókimondó szövegekkel ellátott cd-t tőle meg ahogy csápolnak majd a kétgyermekes anyukák a szinpad elött ...
Zömmel a kiscsajok vannak oda érte - de majd kinővik ...
Azt mondasz Alekoszról meg a többiekről is amit akarsz
Kicsinyes dolog pedig az, hogy belemagyarázol valamit abba, amit nem is írtam.
2011. április 18. 01:35
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Könyörgöm, árulja már el nekem valaki, hogy mi érdeke lenne az rtl-nek csalni? Miféle hasznuk származik nekik abból ha Alek/Anikó/akárki nyeri meg a játékot? Mégis... mi a kénköves értelme lenne egy előre megírt forgatókönyvnek? De tényleg, komolyan, valahányszor kiesik a kedvencetek egyből elkezdtek csalásról meg kamuról kaffogni de még soha senkitől nem hallottam egyetlen épkézláb, logikus, elfogadható magyarázatot arra a kérdésre hogy MIÉRT???
Hozzátenném, hogy ugyanez ment az X-faktor idejében is...
(bárki esett ki: "Kamu, csalás, kamu, Norbi nyeri meg úgyis...blablabla...")
off vége phfű...
Egyébként... egyiket se kedvelem különösebben, de örülök, hogy Bécike esett ki. Van még igazság a földön
Hozzátenném, hogy ugyanez ment az X-faktor idejében is...
off vége phfű...
Egyébként... egyiket se kedvelem különösebben, de örülök, hogy Bécike esett ki. Van még igazság a földön
2011. április 18. 06:00
itt semmi csalás nem volt emberek! attól, hogy nem az nyert, akit ti szerettetek volna...nem kell rögtön azt feltételezni, hogy csalt az RTLklub. 
Abban van igazság, hogy jerzy azoktól a nézőktől kapta a szavazatokat, akik utálják bécit ill. az alekosz fanoktól. Nagy szerencséje volt, hogy az utolsó napokban Alekék mellé állt.
Hajrá Alek és Éva <3
Abban van igazság, hogy jerzy azoktól a nézőktől kapta a szavazatokat, akik utálják bécit ill. az alekosz fanoktól. Nagy szerencséje volt, hogy az utolsó napokban Alekék mellé állt.
Hajrá Alek és Éva <3
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.