VV4: a gyengének tartott Jerzy legyőzte Bécit
2011. április 17. 22:19
Meg sajnáltam Bécit 
Imádtam mikor dobolt és felkeltett másokat:)
a kis filmje is nagyon klassz lett :]
Szép volt Béci <33
(J)erzsinek meg hajrá :33
Imádtam mikor dobolt és felkeltett másokat:)
a kis filmje is nagyon klassz lett :]
Szép volt Béci <33
(J)erzsinek meg hajrá :33
2011. április 17. 22:20
Egyébként Én Éva reakcióján nevettem a legeslegjobban xDDDDD Tinem:)?
2011. április 17. 22:20
ennek így kelett lennie!! majdnem kiestem a székből amikor az A KIS Jerzy legyőzte Bécit! Gratula!!!!!!!!!!
2011. április 17. 22:21
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
hát én nem tudom, sírjak vagy nevessek:)
igazából nem Jerzyt akartam vissza, hanem Bécit ki!
igazából nem Jerzyt akartam vissza, hanem Bécit ki!
2011. április 17. 22:21
Idézet (stephddl95 @ 2011.04.17. 22:20)
Egyébként Én Éva reakcióján nevettem a legeslegjobban xDD Tinem:)?
Én isss!!
2011. április 17. 22:23
klarii09
hát jah
" de ez most komolyan olyan mintha olviérnél és szandinál is erősebb lenne jherzy ..
hát jah
2011. április 17. 22:24
ToTo, te vagy a legboldogabb, róllad azt is el bírom képzelni, hogy csak te szavaztál Jerzyre, hogy kiessen Béci 
Szerintem kamu, de nem azért, nem vagyok Béci fanatikus, de emberek, ezzel csak tisztáza az RTL a helyzetét, semmi más! Én már a beszavazó sown tudtam, hogy Alek fogja megnyerni, mert hát az RTL így akarja, nem sírtam Béci miatt, de azért most már Jerzyke meg fogja tapasztalni azt, hogy hogy fog folytatódni barátsága Évával
Tuti kövi vasárnap már ő fog búscuzni, mert ez a mi nagyon tisztességes Valótlan Világunk
!KÖSZÖNÖM ANNAK AKI ELOLVASSA!
Szerintem kamu, de nem azért, nem vagyok Béci fanatikus, de emberek, ezzel csak tisztáza az RTL a helyzetét, semmi más! Én már a beszavazó sown tudtam, hogy Alek fogja megnyerni, mert hát az RTL így akarja, nem sírtam Béci miatt, de azért most már Jerzyke meg fogja tapasztalni azt, hogy hogy fog folytatódni barátsága Évával
Tuti kövi vasárnap már ő fog búscuzni, mert ez a mi nagyon tisztességes Valótlan Világunk
!KÖSZÖNÖM ANNAK AKI ELOLVASSA!
2011. április 17. 22:25
|
|
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline
|
Csak annyit még,hogy Béci kicsit elárulta magát.Kérdezték tőle,hogy mit gondol az állásról ő meg azt mondta,hogy remélem még megfordulhat.Szal ennyi! 
Mekkora undorító ez az Alek,az Éváról nem is beszélve.Hogy nyalták a Jerzy seggét!!!
Mondhatom gyönyörű...
Mekkora undorító ez az Alek,az Éváról nem is beszélve.Hogy nyalták a Jerzy seggét!!!
Mondhatom gyönyörű...
2011. április 17. 22:27
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Hát gyerekek, amellett, hogy nevetséges és átlátszó csalással van dolgunk, és amellett, hogy Éva ismét megmutatta, hogy mennyire kétszínű és szánalmas, csak annyit mondanék el:
A többszázezer buta birkának, aki elhitte a "2007 óta dolgozom az rtl-nél" című mesét, azt üzenném, hogy ÁT LETTETEK VERVE virágaim
A többszázezer buta birkának, aki elhitte a "2007 óta dolgozom az rtl-nél" című mesét, azt üzenném, hogy ÁT LETTETEK VERVE virágaim
2011. április 17. 22:28
|
|
OZ83új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.11. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 149128 offline
|
Ez csalás volt!Az egész műsor megrendezett!Alekosz rajongóinak üzenem ne költsön pénzt sms re a fináléban mert vagy Anikóval vagy lásd ma Jerzyvel nyeretik meg a műsort!Ez egy megrendezett szinház mindenki megkapta a pénzét hogy átverjék a sok hülye magyart!Forgatókönyv szerint zajlik a műsor és egyre tisztább hogy Anikó lesz a nyertes!
1 felhasználónak tetszik:
Reny72
2011. április 17. 22:28
Csalás? csaláás, ?? Emberek ez pont, hogy nem az a rtl-nek a Béci kellet, de Jerzy ment ő érdemli meg. Tudjátok mit ha Béci Anit viszi akkor vissza is megy, de ezzel a GYÁVA, ALATTOMOS húzással kiejtette magát. Mostmár nyerje bárki jó helye lesz a díjnak. :)Hajrá Alek, Éva --> klarii09: nem nyalták a seggét, ha valakin igazi volt az öröm az az Éva, nem színészet látszik rajta, hogy ŐSZINTE VOLT(lehet nem Jerzy-nek örült hanem h kiesett a béci de akkor is..
taymomsen
2011. április 17. 22:30
Ez mind szép s jó, örülök hogy kiesett a Béla, de HOL VAN OLIVÉR??????
Teljesen igazad van Heetella! Végre valaki, aki normálisan gondolkodik!
|
|
Marcsi_08új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 136173 offline
|
Végre kiesett Béci!!!
D Nagyon örülök neki, ettől függetlenül BUNDA!!!! Az elejétől kezdve...
Szal most úgy áll a dolog, hogy Jerzey, as. Mobil Józsi, szépfiú, legyőzte Bécit, Szandikát és Olit is? Magyarország meg hükye emberekből áll, akik ezt elhiszik...pfff Gratulálok, RTL Klub!!!
Szal most úgy áll a dolog, hogy Jerzey, as. Mobil Józsi, szépfiú, legyőzte Bécit, Szandikát és Olit is? Magyarország meg hükye emberekből áll, akik ezt elhiszik...pfff Gratulálok, RTL Klub!!!
2011. április 17. 22:36
|
|
OZ83új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.11. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 149128 offline
|
Heetella ha te ezt nem láttad csalásnak akkor ne haragudj de vak vagy!37-63 ról lett 46-54%!Őszíntén ez lehetséges!Akkor azt mondja meg valaki az utólsó 20 percben miért nem változott semmit a különbség?Előtte fél óra se kellett hogy Jerzy fordítson 37-63%ról!Az Rtl megint hűlyére vett mindenkit és sajnos a bent lakók is közreműködnek ebben!
Reny72
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.