én most jöttem rá hogy ez egy megrendezett mármibnt a szavazásnál megvan rendezve az egész :@ egyszer vki aztmondta olyan fog nyerni akit esélytelenek tartanak és hát akkor mekkora botrány lesz ha nem Alekosz nyer : @ akkor hogy magyarázza ki az RTL ??
VV4: a gyengének tartott Jerzy legyőzte Bécit
2011. április 17. 22:03
dalmakis98
én most jöttem rá hogy ez egy megrendezett mármibnt a szavazásnál megvan rendezve az egész :@ egyszer vki aztmondta olyan fog nyerni akit esélytelenek tartanak és hát akkor mekkora botrány lesz ha nem Alekosz nyer : @ akkor hogy magyarázza ki az RTL ??
eddig direket eljutatták Bécit amig Jerzyvel nem párbajozik és itt kiejtették .. szánalma
"
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
ne már az RTL legyen a hibás. Te vagy egyedül a hülye, hogy szavazol idegen emberek meggazdagodására
1 felhasználónak tetszik:
MenőManóMenü
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
látom pár embernek nagyon romba dőlt a világa 
nyugi.. relax ...
levegő ki. be. ki. be...
nyugi.. relax ...
levegő ki. be. ki. be...
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Ha Jerzy megnyeri akkor "családba marad a pénz" mert ha télleg összejön a Jerzy és a Gigi akkor eloszlik a családba:) Hajráááá Alekk!!!
|
|
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline
|
Bunda volt. És ezt nem azért mondom, mert a kedvencem volt Béci, hanem azért, mert Erzsi szerintem kb. 200 szavazatot kaphatott. Az egész arra ment ki, hogy a RTL mindenáron Alekot akarja kihozni nyertesnek.
Nálam ezennel befejeződött a VV4 nézés.
Nálam ezennel befejeződött a VV4 nézés.
janet7
2011. április 17. 22:04
Egyébként bizti h a vv4-et nem Jerzy fogja megnyerni, mert csak azért szavaztak rá ennyien, hogy Bécit kiejtsék ( és hál'istennek sikerült is
)! Eygértelmű hogy az Alek-Éva rajongók szavaztak Jerzyre Olivér biztatására! Ebből is látszik, hogy milyen erős az Alek-Éva tábor!
dana
|
|
börnicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 208 Csatolások: 46 Azonosító: 133864 offline
|
Idézet (dalmakis98 @ 2011.04.17. 21:57)
Az rtl lealazta magat az egesz vilag elott.Ez az egesz egy csalas.Beci az egyik legerosebb jatekost Olivert kiejtette es Jerzy ellen aki a leggyengebb kiesik.Legalabb az rtl ugy csinalna a csolasokat hogy ne legyen feltuno.A csalasaikkal elertek azt hogy tobbet nem is szavazok es nem is nezem a vv-t
Olivért azért verte meg mert Olivér haza akart menni. És ne jöjjön már mindenki azzal, ha a kedvence kiesik, hogy csalás...
dana
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Kibszott boldog vagyok! Ezt álmomban nem gondoltam volna. Úristen! Kitakarodott az a szemét
Coco Selly
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
nem lehet igaz hogy Jerzy ment vissza! Beci mar ket elege eros szemelyiseget legyozott es most pedig pont Jerzy ellen veszitett, nem lehet elhini!!!!
janet7
|
|
Georginaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.17. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 138914 offline
|
Bécinek kellett volna megnyernie az egész vv-t.de tuti hogy ez is bunda volt úgymint Éva&Gigi párbaj.Azér kicsit durva hogy a jerzy aki nagyon gyenge legyőzte a Bécit..hát többet vv-t se kell nénzi..
2011. április 17. 22:06
Selly 13
hátjah és nem vok hülye mertszavaztam de ugyis ezt a retardáltal fogják megnyeretni
" direket mondják alekot és lám csoda leszz Jerzy lesz a ynertes ..
"
hátjah és nem vok hülye mertszavaztam de ugyis ezt a retardáltal fogják megnyeretni
2011. április 17. 22:08
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Senki sem mondja és eddig sem mondta, de Anikó is ott van még azért - ráadásul őt mindkét tábor szerette - okozhat még meglepetéseket. Akármelyik nyer, jó helyen lesz a nyeremény most már.
dana
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.