VV4: a gyengének tartott Jerzy legyőzte Bécit
2011. április 20. 09:47
En neki drukkoltam orulok h kiestek a Racz tesok legalabb most Alek megnyeri XD
2011. április 21. 08:35
Ez az egész egy nagy csalás!
Béci-nek kellett volna bentmaradnia nem Erzsinek :/
Béci-nek kellett volna bentmaradnia nem Erzsinek :/
1 felhasználónak tetszik:
pillangócska
2011. április 21. 11:07
|
|
GirL15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 149689 offline
|
Béci százszor erősebb mint Jerzy tuti hogy valami csalás van ebbe a dologba mert különben nem ment volna vissza Jerzy, mert ha Béci le tudta győzni Olivért meg Szandit akkor már nehogy Jerzy erősebb legyen nagyon feltűnően csalt az RTL
pillangócska
2011. április 21. 12:14
|
|
EmO-BaRbitZyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 149697 offline
|
Óhh most Jerzy mijen erősnek hiszi magát hogy kint hagyta a Bélát.Amugy itt téleg nem volt csalás csak anyi volt az egész hogy az Alek rajongoi a Jerzyre szavaztak amugy a Béla simán megnyerte volna a játékot innen is látszik hogy a Jerzy az Oli és az Alek rajongoi csak 10% tudták kiejteni.Hajrá Béci te vagy a nyerő!!!!!!!
2011. április 21. 12:19
|
|
EmO-BaRbitZyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 149697 offline
|
A Gigi Éva párbajnál téleg csaltak de itt nem mert a Gigi Éva párbajnál az Éva rajongói be voltak szarva hogy a Gigi megy vissza de az rtl most is meg mutata a képeket hogy ne legyen gyanus hogy téleg csaltak és most már az emberek rá jöttek a csalásra de ha nem lett volna Oli Béci kint hagyta volna jerzyt 90% 10%-re szal nincs miröl beszélni.
pillangócska
2011. április 24. 10:12
Idézet (adry1415 @ 2011.04.19. 11:47)
ugyanmáár... ezt az Alek-fanok csinálták,hogy igy könnyebb legyen megnyernie...azért lökték a szavit Jerzy-re..-.-" most tuti nagy képe lesz...Am ,eg mindenki tudja.hogy ezerszer erősebb a Bécii
igy is imádjuk ..mert csalás árán "nyert" a sünjerzy...-.-"
2011. április 24. 21:23
|
|
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline
|
Hát csalással alap hogy legyőzi.. :\
2011. április 26. 20:26
|
|
gina bonbonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 131857 offline
|
érdekes volt nagyon megis lepöttem!! aszthittem Béci megy vissza de jóbb is h kinmaratt mert bekébzelt lett.
2011. április 28. 11:31
|
vivus1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 150183 offline
|
még szép h azért nm tudom h egyesek miért mondjak azt h a Jerzy az nagyon jól beszélt meg igy meg ugy szerintem ck 1 ócska senki!!!!igazából azt se értem h miért szeretik annyira az Évát meg az Alekosz!!!ALKOHOLISTÁK
2011. április 28. 19:18
|
|
babuh01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 132327 offline
|
hát ez is kemény....igaz,eléggé megutáltam Bécit ahogy kinyílt a csipája,és így elbizta magát (és h sokat menőzött) na de ezt nem gondoltam volna...
a sok lengyel biztos jersy-re szavazott.-.- de ez már gáz,h a béci ment ki
a mi kis ,,táncos" lábú Bécink
a sok lengyel biztos jersy-re szavazott.-.- de ez már gáz,h a béci ment ki
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.