VV4: a gyengének tartott Jerzy legyőzte Bécit
2011. április 18. 17:17
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Hát meglepődtem de nagyon.. De igazából annak ellenére,hogy régebben milyen nagy Béci fan voltam,eléggé kiábrándultam belőle,amennyit és látom a tvben,és bár nem szeretem Jerzyt se de jobban örültem neki mint Bécinek.
2011. április 18. 17:20
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Hát alapból Bécit jobban szeretem Jerzynél de végülis örülök, hogy így alakult mert így Alekéknak még több esélye van, mint Bécivel szemben.
Amúgy Jerzy csak ezért nyert mert Alek, Éva , Olivér rajongói összefogtak Béci ellen.
Amúgy Jerzy csak ezért nyert mert Alek, Éva , Olivér rajongói összefogtak Béci ellen.
2011. április 18. 17:22
Biztos vagyok benne hogy csaltak!Béci sokkal erősebb játékos volt mint Jerzy,egyáltalán nem volt igazságos ez a párbaj,egy nagy csalás volt véleményem szerint!Nagyon fog hiányozni Béci,ő neki szurkoltam,mostmár csak anikó miatt nézem ha ő kiesik akkor semmi értelme nem lesz ennek az egésznek!Hajrá Ani!
2011. április 18. 17:24
|
|
daria06új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.14. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 134799 offline
|
hát ez azért durva volt. nem hittem volna..akkor ezek szerint az Olivéres párbaj mögött is volt valami... mondjuk annak azért örülök h Béci ment ki, elég volt már belőle.
2011. április 18. 17:38
Egyetértek Pandus.
Am sztem is hülyeség, h Jerzy félt Bécitől. Max attól tarthatott, h nem jut vissza ellene. De nem így lett.
Egyébként feltűnt nektek, h a közönség folyamatosan azt ordította, h: JERZY, JERZY?
Már csak az lesz a nevetséges, ha a következő párbajon, és a finálén nem mutatják meg az állást képekkel.
Am sztem is hülyeség, h Jerzy félt Bécitől. Max attól tarthatott, h nem jut vissza ellene. De nem így lett.
Egyébként feltűnt nektek, h a közönség folyamatosan azt ordította, h: JERZY, JERZY?
Már csak az lesz a nevetséges, ha a következő párbajon, és a finálén nem mutatják meg az állást képekkel.
1 felhasználónak tetszik:
adriienn96
2011. április 18. 17:48
Az hogy Béci nem te nyered meg , az totál biztos
Jeéé!Harjrá Alek
2011. április 18. 17:49
Többet nem nézek VV4-et!!! Most jövök rá hogy kamu... -.-
2011. április 18. 17:50
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
Hajrá Jerzy!!!
2011. április 18. 17:54
Cintii! Igen, rájuk gondoltam, kár, h a Béci-fanok nem erőltették meg magukat XD
Mi lett volna ott XD
Mi lett volna ott XD
2011. április 18. 18:00
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Jajj, hát nem akart Béci családja bolondnak tűnni. Azért ezt is meglehet érteni. Mert szerintem Jerzy családja az állandó kiabálással,kicsit beégette magát. De kb. csak ők kiabáltak Jerzy rajongói közül.
2011. április 18. 18:02
jajj már mindenem ki van ezzel az rtl klubal nagyon látszik h az egész meg van tervezve de akkor miért jerzy ellen kellett veszítenie miért nem inkább alekosz vangy mittudom én ki ellen most már kurvára elegem van ebből az egész vv vel ezek után minek nézzem az adást? semmi értelme nincsen ....
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.