VV4: a gyengének tartott Jerzy legyőzte Bécit
2011. április 18. 16:26
mi a menykűt szerettek a valóvilágon?
Nem csinálnak semmit csak esznek meg isznek ja és veszekednek.Nemtesznek semmi értékeset!
Az X-faktorban vagy a csillgaszületikben pedig tehetségesek vannak.
Nem csinálnak semmit csak esznek meg isznek ja és veszekednek.Nemtesznek semmi értékeset!
Az X-faktorban vagy a csillgaszületikben pedig tehetségesek vannak.
2011. április 18. 16:29
Kangival teljesen egyet kell hogy értsek!!! Hála Égnek már nem zavarja ott a levegőt!! Végre!! és ég a Jerzy a gyenge!! Perszeee!!! És azok is szavazhattak rá akik csalódtak a Bécikében! mert nem őt kellett volna kihínia! a "sógorját" hívta ki!ezért nagyon hüp-hüp mert ki esett néhl!Nálam ez megy :
2011. április 18. 16:32
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Pandus:Ennyi. Ott a pont. Tökéletesen megfogalmaztad, amit én is gondolok. És,hogy csak azért szeretik az emberek, mert jól néz ki?Igen, jól néz ki.És?Attól még másért is szerethetjük.
White Angel:Nálad abba értek egyet,hogy tuti, hogy azért ment vissza Jerzy,mert Alek tábora visszaszavazta. Félnek Bécitől Éva is és Alek is. Meg is volt rá az okuk.
White Angel:Nálad abba értek egyet,hogy tuti, hogy azért ment vissza Jerzy,mert Alek tábora visszaszavazta. Félnek Bécitől Éva is és Alek is. Meg is volt rá az okuk.
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2011. április 18. 16:35
|
|
Rékucivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 145285 offline
|
amúgy szerintem csak azért mutatták meg a képeket hogy a Gigi-Éva párbajon mikor megmutatták azt mondták mentségül hogy mindig meg fogják mutatni a képeket és csak azért mutatták meg most is!áés szerintem a képmegmuatatás is közre játszott abban hogy Jerzy ment vissza de szerintem Jerzy egyáltalán nem gyenge hanem erős személyiség!sőt én mindkettőt szeretem de egy kicsit sajnálom hogy Béci kiesett!De miost akkor már Jerzy lesz az egyetlen akinek szurkolni fogok!
2011. április 18. 16:40
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Idézet (Kangi @ 2011.04.18. 16:18)
na végre kitakarodott ez a hazudós , nagyképű cigó
háháááhhááááááá
D
háháááhhááááááá
ez aztán az értelmes komment
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
2011. április 18. 16:45
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Pandus @ 2011.04.18. 16:11)
mert félt Bécitől
Az szerinted Béci erénye, hogy vki fél tőle? Én meg minden normális ember attól fél aki úgy viselkedik, hogy félni kelljen tőle. Ezt láthattuk is amikor Alekosz képébe mászott és amikor megfenyegette, hogy ha kint lennének majd megismerné és megtudná, hogy milyen ő valójában - ergo, nem önmagát adta. Majd miután rájött, hogy a Szandika elleni párbajon romolhatott az esélye, mert így viselkedett (ezt ő maga mondta többször is) - utána vette fel ismét a 'jógyerek álarcát' ...
2011. április 18. 16:46
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
teljesen egyetértek Pandus,Béci volt a legőszintébb,aki nem játszotta meg magát,mégis ő esett ki,de szerintem ha nem mozgósították volna Alekosz,Éva meg Oli táborát nagy fölénnyel Béci nyert volna
2011. április 18. 16:50
Idézet (OZ83 @ 2011.04.18. 16:03)
A való világ tegnap úgy fél millió nézőt vesztett el ezzel a gusztustalan csalással és megint tudatosult mindenkiben hogy 1 forintot se adjanak ezeknek a szemeteknek!Csinálhatnal Csillag születiket meg X faktor 2 a kuty a se fog szavazni egyikre sem mert mindent manipulálnak!Legyen fiztős a csatorna legalább a kutya sem fogja nézni!Sajna a Tv2 gagyi műsorokat tud csak csinálni így piacvezető lehet ez a szenny csatorna!Most már csalásal nyeressék meg Anikóval így jó is lenne!
Nagyrészben igazat adok neked
2011. április 18. 16:51
hát nem gondoltam volna hogy jerzy megy vissza,de ezt nem értem ha béci megnyert egy csomó párbajt akkor ezt mért nem nyerte meg jerzy-vel szemben,ez nekem gyanús!!
2011. április 18. 16:53
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Ez akkora átverés....Mindez csak azért volt,hogy a megmutassák,hogy a leggyengébbnek titulált le tudja győzni azt akit a legerősebbnek hittek....Utálom az összes ilyen szavazós műsort,mert mindegyiket manipulálják...
2011. április 18. 16:57
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Még a vak is látja hogy bunda az egész. nehogy má az Olivért aki ezerszer erősebb mint a Jerzy, kinthagyja 39-61-re az ellen a kis sz*rcsimbók ellen meg veszít. Nem hiszem el hogy ezt a nézők irányítják. Én eldöntöttem hogy mostantól hót ziher hogy nem nézem...
2011. április 18. 16:59
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Béci
Tuti hogy bunda volt...
2011. április 18. 17:06
Én már csak azon röhögök, hogy a szereplők még elhiszik, hogy a nézők szavazatai számítanak
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.