VV4: a gyengének tartott Jerzy legyőzte Bécit
2011. április 18. 15:01
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
Nagyon sajnálom hogy nem Béci ment vissza!
<3 <3
2011. április 18. 15:02
Én biztos vagyok benne, hogy Jerzy csak Alekosz rajongói miatt ment vissza a villába, minden Alek rajongó Jerzyre szavazott, hogy a döntőben simán megnyerje majd Alek a játékot, ami nem baj
Bár mondjuk én szerettem Bécit, de Alekot jobban bírom. Ez totál olyan volt, mint egy Alek-Béci párbaj.
2011. április 18. 15:02
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
egy szó: rendezés
2011. április 18. 15:03
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Kicsit sokkolt, de örülök is meg nem, így már nagyon egyértelmű, hogy Alek nyer, de azért ennek örülök is, mert nem akartam hogy Rácz úr nyerjen a végén
Hajrá Alek!!!
Am meg a párbaj nem is érdekelt annyira, csak hogy visszamegy Oli vagy nem, de nem mente ezért szomorú voltam
Am meg a párbaj nem is érdekelt annyira, csak hogy visszamegy Oli vagy nem, de nem mente ezért szomorú voltam
2011. április 18. 15:04
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
VAN IGAZSÁG!!
a műsor alatt úgy voltam vele, hogy: na, jerzy, ha vissza tudsz menni, neked fogok szurkolni a végéig
ELKÉPESZTŐ!!
Köszönjük, Jerzy! Köszönjük, szavazók!
(egyébként nagyon jó dolgokat mondott, béci meg egy igazi barom volt. örülök, hogy vette azokat az órákat alektól, mert tényleg rengeteget fejlődött.)
a műsor alatt úgy voltam vele, hogy: na, jerzy, ha vissza tudsz menni, neked fogok szurkolni a végéig
ELKÉPESZTŐ!!
Köszönjük, Jerzy! Köszönjük, szavazók!
(egyébként nagyon jó dolgokat mondott, béci meg egy igazi barom volt. örülök, hogy vette azokat az órákat alektól, mert tényleg rengeteget fejlődött.)
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. április 18. 15:05
Idézet (Reny72 @ 2011.04.18. 14:12)
mindegyik másban tehetséges és Bécinek is megvannak a saját maga elképzelései amit véghez szeretne vinni gondolok én itt a zenei pályán ha elindul akár sikerre is viheti,és nem feltétlen kell műsorvezetőnek lenni ahhoz hogy valaki sikeres legyen.
ebben most egyet kell értenem manapság mindenkiből lehet sztár, például SP, akinek f*ngja sincsen a zenéről, és ahogy egy "bölcs" ember mondta: "...Te producerek által alkotott sz@rdarab..." ha Béci elindul a zenei pályának akkor ugyanarra a sorsra fog jutni mint Soproni P*raszt...
Rekahhh
2011. április 18. 15:06
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én igazából mind a kettőt utáltam, szóval nekem olyan mindegy volt, hogy ki megy vissza
De azért örülök, hogy végre valaki megmutatta ennek a nagyképű Bécinek, hogy nem ő a nyerő. :rolleys:
2011. április 18. 15:11
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ki kellett már találni valami olyat amire nem számítanak az emberek. Ez mind az RTL műve
Hát, azért Béciéknek még van egy esélyük: Gigit hozzáadjuk a Jerzyhez
Bár kétlem, hogy ez a románc folytatódni fog... Szóval lehet, hogy kárörvendő vagyok de én örülök, hogy nem a Ráczék viszik el a főnyereményt.
2011. április 18. 15:14
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2011.04.18. 15:05)
ebben most egyet kell értenem manapság mindenkiből lehet sztár, például SP, akinek f*ngja sincsen a zenéről, és ahogy egy "bölcs" ember mondta: "...Te producerek által alkotott sz@rdarab..." ha Béci elindul a zenei pályának akkor ugyanarra a sorsra fog jutni mint Soproni P*raszt...
Előre borítékolható mi fog történni. Vagy elkezdi nyomni a kemény rap szövegeket amire itthon igen csak szűk réteg vevő - de ezek nem a tinilányokból álló rajongók lesznek - ezáltal majd szépen eltűnik a süllyesztőben. Vagy pedig eladja magát kutyának, mint sokan mások és olyat fog csinálni amit ráeröltetnek a producerek és a kiadók és ami megfelelnek majd a tinikorosztálnyak is, de akkor ugyanolyan tucatelőadó lesz, mint az SP, MM, Düki és a többi egykaptafa.
LULUPeas
2011. április 18. 15:19
|
|
theboyn1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 148369 offline
|
az biztos, hogy nagyon sokan szavaztak béci ellen! végre rácztalanítva lett a valóvilla, bár ez még mindig hihetetlen számomra
béci meg egy akkora sunyi, hogy olyan nincs. amikor meglátta, hogy jerzy esett ki, egyből lefagyott az arcáról a mosoly. és utána pedig már csak kényszerből mosolygott. ja és még, hogy kétszer annyit fog összeszedni a munkából. pfff xd jóvicc. 5 hónapot adok neked béci, aztán húzhatsz haza.
D szánalmas pontpontpont
2011. április 18. 15:20
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
Én bécinek szurkoltam!
De hát a mai népnek nincs ízlése ha valakinek a lósárga fog jön be(mert jerzynek az van)akkor szavazzon rá!!!!!
Akkor is béci volt a jobb.
Jerzy pedig ha nem most akkor a következő párbajban kiesik úgyhogy pápá Jerzy!!!!!!!!!
Béci4ever
De hát a mai népnek nincs ízlése ha valakinek a lósárga fog jön be(mert jerzynek az van)akkor szavazzon rá!!!!!
Akkor is béci volt a jobb.
Jerzy pedig ha nem most akkor a következő párbajban kiesik úgyhogy pápá Jerzy!!!!!!!!!
Béci4ever
2011. április 18. 15:21
Sugarcake! Attól, h nem szeretem, még lehetek pártatlan, és ugyanúgy nézhetem a műsort néha.
Am nem védem senki jogait, sosem szoktam vitázni, mivel próbálok normálisan beszélgetni mással, még akk is, ha egyesek erre nem képsek.
Csupán erről van szó, Te meg félreértettél vmit. De ez nem az én bajom, hanem a tiéd.
Am nem védem senki jogait, sosem szoktam vitázni, mivel próbálok normálisan beszélgetni mással, még akk is, ha egyesek erre nem képsek.
Csupán erről van szó, Te meg félreértettél vmit. De ez nem az én bajom, hanem a tiéd.
2011. április 18. 15:24
Én eddig azt hittem, hogy a Ráczoknak protekciójuk van, de akkor ezek szerint nem. Én nem szurkoltam egyik nem sem. Mindkettőt utálom, de Jerzy jobban megszerettem a párbaj alatt, tényleg jókat mondott. Bécitől meg nekem az volt a szimpatikus, hogy Jerzytől búcsúzott el a végén. Éva, hogy megörült már amikor Jerzy ment vissza, Anikó feje meg nagyon nagy volt
2011. április 18. 15:25
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
MEKKORA SHOW VOLT XDDDDDDD Jerzy
<3 végre 100%-ig Rácz mentes a villa
2011. április 18. 15:31
Viszlát Ráczok! Szerintem összefogtak Béci utálói és ezért esett ki a Rácz uraság
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.