VV4: a gyengének tartott Jerzy legyőzte Bécit
2011. április 18. 14:43
|
|
szándrá96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.06. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 134369 offline
|
Csalás volt!!
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2011. április 18. 14:44
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Thora_90 igazad van. Az RTL-esek azon voltak mindig,hogy kirakják a testvérpárt.
Egyébként tuti,hogy visszament volna Béci,ha Alek-Éva-Olivér fanok nemszavaznak. De akik szavaztak Jerzyre, és nem szeretik elég buta emberek lehetnek. Mert a szavazó tábora többsége nem szereti.
Egyébként tuti,hogy visszament volna Béci,ha Alek-Éva-Olivér fanok nemszavaznak. De akik szavaztak Jerzyre, és nem szeretik elég buta emberek lehetnek. Mert a szavazó tábora többsége nem szereti.
Pixie Buue
2011. április 18. 14:46
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Azért ezt nem gondoltam volna, hogy Dörzsi megveri Bécit. Azt saccoltam, hogy Béci nyer kb 60%-al, de nagyon örülök, mert így Aleknak és Évának még nagyobb esélye van a fődíjra. Anikó fancsali képe nagyon tetszett.(Most vajon kinek fog nyalizni, talán Dörzsinek?)
2011. április 18. 14:47
Ev Bry és Cintii!
Azért szavaztak rá, mert a sok marha hallgat Olivérre - de h miért?! -.-" -, és igen, azért, h kiejtsék mihamarabb, mivel félnek Béciől. Olivér meg nem bízik abban, h Alek le tudná győzni Bécit. Sztem
szándrá96 és Leilus! Persze, h az volt
Sajnos :/ Arra azért kíváncsi lennék, h HA tisztességesen játszanának, akk kik lennének most játékban.
Azért szavaztak rá, mert a sok marha hallgat Olivérre - de h miért?! -.-" -, és igen, azért, h kiejtsék mihamarabb, mivel félnek Béciől. Olivér meg nem bízik abban, h Alek le tudná győzni Bécit. Sztem
szándrá96 és Leilus! Persze, h az volt
Pixie Buue
2011. április 18. 14:49
Thora_90
te egész egyszerűen egy retardált légpisztoly vagy (:
te egész egyszerűen egy retardált légpisztoly vagy (:
2011. április 18. 14:51
Thora_90,
Cintii
Ev Bry
igazatok van és azoknak is akik aztirják hogy bznda
"
Cintii
Ev Bry
igazatok van és azoknak is akik aztirják hogy bznda
2011. április 18. 14:51
Cintii
úgyvanúgyvan. DE ezt muszáj volt elsütni. Az internet szégyene ez a közösség, mellesleg. Tisztelet a kivételnek...
úgyvanúgyvan. DE ezt muszáj volt elsütni. Az internet szégyene ez a közösség, mellesleg. Tisztelet a kivételnek...
2011. április 18. 14:53
szerintem béci rajongótábora is feloszlott mivel béci és jerzy jó barátok és gigi is bizos mindkettőre szavazott +még olivér,évi,alek...szavazótábora is és szerintem így nyerhette meg a párbajt
2011. április 18. 14:54
Cintii
Olivér, a kezdetektől fogva. Bécit meg "állcsúcson csapkodnám" a farmville-es húgocskájával együtt (: De egy ilyen szenny műsorért (amit SAJNOS én is nézek) nem fogok ölre menni senkivel : DDDD
Olivér, a kezdetektől fogva. Bécit meg "állcsúcson csapkodnám" a farmville-es húgocskájával együtt (: De egy ilyen szenny műsorért (amit SAJNOS én is nézek) nem fogok ölre menni senkivel : DDDD
2011. április 18. 14:54
Sugarcake! Háát, mindenki magából indul ki -.-"
Am én pártatlan vagyok, de szemem még mindig van.
Am én pártatlan vagyok, de szemem még mindig van.
2011. április 18. 14:56
áááá már nem is fogom nézni
nem Béla miatt hanem jerzyke miatt
Alek dumáit meg úgy iis hallom
és nem akarom magam azzal idegesíteni h nem Ani nyeri
nem Béla miatt hanem jerzyke miatt
Alek dumáit meg úgy iis hallom
és nem akarom magam azzal idegesíteni h nem Ani nyeri
2011. április 18. 14:56
AnnusXD! Én is, de így legalább együtt lehet Adrival, és foglalkozhat mással. 
És ahogy mondta, lehet, többet fog keresni, mint amit a játékkal nyert volna.
És ahogy mondta, lehet, többet fog keresni, mint amit a játékkal nyert volna.
2011. április 18. 14:57
Thora_90
Nem úgy tűnik, mintha pártatlan lennél! Mindenkit osztogatsz, aki rossz szót szól a cigányegyesületre, holott deformált emberi jellemre utal, ha nem tűnik fel, hogy mocskos, hazug, szarkeverő bunkók. Ráadásul még buták is. És ha ahhoz tartanád magad, amit az adatlapodon írtál, idézem: "Amit nem szeretek, azok az értelmetlen műsorok, mint a VV, X-faktor. És h miért? Az emberek összeugranak olyan „hírességek” miatt, akiket nem is ismernek, ráadásul lehet, h nem is futnak be nagy karriert. Meg ha mégis, minek vitázni?" akkor nem retardált légpisztolynak hívnálak, hanem egy egyenes embernek. De úgy tűnik, saját magadhoz nem vagy képes tartani magadat...
Nem úgy tűnik, mintha pártatlan lennél! Mindenkit osztogatsz, aki rossz szót szól a cigányegyesületre, holott deformált emberi jellemre utal, ha nem tűnik fel, hogy mocskos, hazug, szarkeverő bunkók. Ráadásul még buták is. És ha ahhoz tartanád magad, amit az adatlapodon írtál, idézem: "Amit nem szeretek, azok az értelmetlen műsorok, mint a VV, X-faktor. És h miért? Az emberek összeugranak olyan „hírességek” miatt, akiket nem is ismernek, ráadásul lehet, h nem is futnak be nagy karriert. Meg ha mégis, minek vitázni?" akkor nem retardált légpisztolynak hívnálak, hanem egy egyenes embernek. De úgy tűnik, saját magadhoz nem vagy képes tartani magadat...
2011. április 18. 15:00
Thora_90
Mellesleg olvasd vissza a kommentjeidet, és meglátod, hogy te annyira vagy pártatlan, mint én az isten farkán a forgó stanecli!
Mellesleg olvasd vissza a kommentjeidet, és meglátod, hogy te annyira vagy pártatlan, mint én az isten farkán a forgó stanecli!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.