VV4: a gyengének tartott Jerzy legyőzte Bécit
2011. április 18. 13:18
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
nem,nem Jerzy hagyta kinn Bécit hanem Alekosz.ez nem egy Béci Jerzy párbaj volt,hanem egy Alekosz Béci párbaj.az Alekosz rajongok megilyedtek Bécitől és belehűztak.Béci akkor is sokkal jobb.BÉCI SZERETLEK?NEKEM TE NYERTÉL!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. április 18. 13:32
|
|
Xelly♥.bubu. ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.12. Hozzászólás: 2323 Csatolások: 120 Azonosító: 143141 offline
|
Azért nyert legfőképp Jerzy mert összefogtak az Alekosz rajongók de szerintem még volt benne valai keverés is nem tudom de szerintem Bécinek kellett volna visszamennie
2011. április 18. 13:37
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
én nagyon meglepődtem mikor ő nyert..de örülök neki hogy végül ő ment vissza..nem az mert Bécit is szeretem de jó hogy Jerzy ment vissza
2011. április 18. 13:40
Nem kedvelem egyikőjüket sem, de azért ezt kissé nevetségesnek érzem.
2011. április 18. 13:42
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Igazából szánalmas. Nem azért a Jerzy ment vissza, mert annyira szeretnék, csupán azért mert a kimosott fejű Alkesz fanok rádobták a szívit, mert nem bírták Bécit. Jerzynek és Anikónak már a Zsófival egyidőben kellett volna kitakarodni, mert mindkettő halál unalmas. Mindenesetre már egy jó ideje nem néztem a műsort és eztán sem fogom. Pláne, hogy szerintem szánt szándékkal ilyen erkölcstelen vadbarmokat válogattak be. De a lényeg, hogy néhány hét és vége.
2011. április 18. 13:56
|
|
Petrahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 352 Csatolások: 0 Azonosító: 143583 offline
|
én örültem és meglepődtem is egyben:) igazából nem tudtam hogy kinek szurkoljak:) de most örülök neki:) de most van egy olyan érzésem hogy őt nem fogják majd merni kivinni párbajra..
2011. április 18. 13:57
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
2011. április 18. 14:08
Biztos megbánta az a ...Béla hogy nem Anikót vitte ki. Egyébként mindenki mondja hogy így meg úgy Béla meg Alekosz lesznek a finalisták ...stb. És mire fel ? Valaki mondja már meg a jó franctól tartotta mindenki erősnek Bélát! Mi olyan szórakoztatót csinált ő odabent (tudom most mindenki jönni fog a poháremelgetéssel amit alakék csinálnak, leszögezem nem vagyok alek fan sem) csak nagyképűsködött meg így ő fog nyerni úgy és a végén a leggyengébbtől kap ki, szégyen. Attól még nem erős mert a kislányok és az öregebb nők nagy része szerint jól néz ki.
És láttam itt hogy mindenki azt izéli hogy miért mutatják meg az állast (a %-okat) ha Béla rajongó tábora olyan nagy és ő maga olyan erős akkor nem számít ha 5 percenként berakják a %t.
Amúgy meg az egész műsor egy szenny csak a pénzt akarják vele kiszedni a nézőkből közben az egész meg van rendezve.
És láttam itt hogy mindenki azt izéli hogy miért mutatják meg az állast (a %-okat) ha Béla rajongó tábora olyan nagy és ő maga olyan erős akkor nem számít ha 5 percenként berakják a %t.
Amúgy meg az egész műsor egy szenny csak a pénzt akarják vele kiszedni a nézőkből közben az egész meg van rendezve.
2011. április 18. 14:12
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.04.17. 23:04)
A különbség csak annyi, hogy Majkának meg van a dumája a műsorvezetéshez vagy a rádiózáshoz - Béci meg böföghet egy tölcsérbe is és a 12-13 éves kislányok elalélnak majd tőle.
Feljegyzem a noteszomba - 1 év múlva rádírok és meglátjuk kiről hallani még.
Feljegyzem a noteszomba - 1 év múlva rádírok és meglátjuk kiről hallani még.
mindegyik másban tehetséges és Bécinek is megvannak a saját maga elképzelései amit véghez szeretne vinni gondolok én itt a zenei pályán ha elindul akár sikerre is viheti,és nem feltétlen kell műsorvezetőnek lenni ahhoz hogy valaki sikeres legyen.
2011. április 18. 14:12
|
|
xoxoFloriiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 20 Csatolások: 2 Azonosító: 146840 offline
|
nagyongáz. ekkora kamut még az ég nem látott :'DDD
én a jerzsyt is bírtam,de ez nagyongáááz
én a jerzsyt is bírtam,de ez nagyongáááz
1 felhasználónak tetszik:
Kath M.
2011. április 18. 14:15
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
na, most aztán biztos meglepődött béci uraság... xP
2011. április 18. 14:18
|
dalmakis98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 135222 offline
|
OZ83 teljesen igazad van,eloszor nem hittem mikor anyum mondta hogy ezt csak megjatszak es hogy az rtl dont mindenrol de sajnos igaza van.A jerzy nadragjat is lattam h valtozik
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.