Starity

Miley Cyrus legyűrte Joan Jettet

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. április 26. 12:35 #161
Demiley00
Demiley00
visszatérő vendég

StátuszKeep calm and wear mustache ...! (y) :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 280
Csatolások: 0
Azonosító: 150025
Na mind1 nem akarok veszekedést, csak ugy mondtam...
2011. április 26. 18:09 #162
Fanni97
Fanni97
visszatérő vendég

StátuszÓriási szerencse,hogy a zene még akkor is ott van,amikor a világban minden szar.
Hozzászólás: 215
Azonosító: 148312
Egyetértek Demiley00-val. smileeee.gif
2011. április 26. 18:43 #163
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dolly-Lolly @ 2011.04.25. 15:41)
kalapacs91  nem hiszem hogy eltűnik majd.Érdekes, 6 éve csinálja az éneklést-színészkedést, és még népszerűbb mint 'valaha' volt-ellentétben Joannal.
(imádom Joan-t, sokkal nagyobbra tartom mint Májlit, de ismerjük el, ha megkérdeznéd egy az utcán sétáló tinitől vagy fiataltól hogy dereng-e az hogy Joan Jett, gőze sem lenne arról ki az.És  valljuk be, ahhoz, hogy az iparban maradhass, népszerűen, sajnos ahhoz a tizenévesek naivitása, és imádata kell pardon.gif )

Ha nem mutogatta volna a testét, nem csinálta volna ezt a hirtelen imidzs váltást, akkor Májli sehol sem lenne. Ja, igen, meg volt egy pár botrányos kép is róla. Ha ezek nem lettek volna, simán eltűnt volna a süllyesztőben és el is fog. A tinik mindig mást fognak imádni. Joan Jett egy kiváló énekesnő, aki úgy döntött, hogy inkább visszavonul és normálisan éli le a hátralévő életét. Májli 6 éve (bár én alig ismerem a nevét 2-3 éve) nudli Joan Jett karrierjéhez képest. Azért szerintem az életében mindenki ordította egyszer azt, hogy "I love rock and roll!". Azt csak ismeri már itt mindenki, legalább Britney feldolgozásában. Hidd el, a sztárok cserélődnek. Ha a tinik ráunnak, akkor keresnek mást, akit szerethetnek és Májlival utána már a kutya sem fog foglalkozni. Tetszik vagy nem, de Májli is egy tömegárú a sztárok között. Most ezt hallgatják, de később ejteni fogják, ha valamit sürgősen nem talál ki. Imidzset vált megint? Lerángott csont, ugyan már. Ének tehetségével nem fogja megfogni az embereket. Az pedig rendben, hogy tizenévesek naivitása kell, de Májlika is egyszer meg fog öregedni és szó szerint ki fog öregedni ebben a stílusban, ha csak nem fogja meg a felnőtteket. Májli karrierje nem lesz hosszú. Egy pár évig még hallunk róla, aztán el fog tűnni a süllyesztőben. Egyébként pontosan azért nincs semmi gőzük a fiataloknak pl. Joan Jettről, Queenről, vagy a régi magyar zeneiparról (ami valljuk be, azért volt valahol régen - Edda, Republik, Kovács Kati, Cserháti Zsuzsa stb.), mert ezeket nyomják a fejükbe. Dizni, Májli, Szelena, Bíbőr stb. A mai fiataloknak fogalmuk sincs az igazi zenéről. Igaz, én Britney-n nőttem fel, de negyedikes voltam, amikor a barátnőimmel Balatonfűzfőn a táborban minden áldott reggel torkunk szakadtából ordítottuk Joan Jettől az I love rond and rollt. Pedig csak 20 éves vagyok.
3 felhasználónak tetszik: SheilaBitch, raspberry, janet7
2011. április 26. 19:19 #164
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Dolly-Lolly @ 2011.04.25. 15:41)
kalapacs91  nem hiszem hogy eltűnik majd.Érdekes, 6 éve csinálja az éneklést-színészkedést, és még népszerűbb mint 'valaha' volt-ellentétben Joannal.
(imádom Joan-t, sokkal nagyobbra tartom mint Májlit, de ismerjük el, ha megkérdeznéd egy az utcán sétáló tinitől vagy fiataltól hogy dereng-e az hogy Joan Jett, gőze sem lenne arról ki az.És  valljuk be, ahhoz, hogy az iparban maradhass, népszerűen, sajnos ahhoz a tizenévesek naivitása, és imádata kell pardon.gif )

Szerintem meg eltűnik. Lehet, hogy most hatalmas sztár egy bizonyos körben, de nézzük már meg azt a bizonyos kört. Tinédzserek. Az ízlésük változik. Mindig jönni fognak az újabb és újabb kedvencek, és akkor majd értük lesznek oda. Mileyban semmi olyan nincs, ami miatt 3 év múlva emlékeznénk rá. Nincs hangja sem és színészkedni sem tud. Attól mert jelenleg nagyon szereti őt az a bizonyos réteg, attól még nem lesz tehetségesebb, kiemelkedőbb és maradandóbb sem. Igen, kellenek a tinédzserek, ahoz, hogy valaki népszerű legyen JELENLEG, de mint mondtam a legingatagabb rajongói kör a tinédzserek. Sosem lehet tudni, hogy mikor jön egy újabb sztár akiért majd mindenki oda lesz és el lesz felejtve Cyrus kisasszony. Ahoz, hogy az emberre sokáig emlékezzen a világ, ahoz pont hogy nem az ilyen tinédzserek kellennek. Lássuk már be, ha valakinek a rajongói ilyen nagy részben tinédzserekből állnak, akkor már most lehet tudni, hogy nem fogja sokáig húzni. Lehet, hogy a mai tinédzserek kevesebb százaléke szereti mondjuk Elvis Presley-t, mint májlit, de még is mindenki, akinek van esze, tudja, hogy Elvis neve mióta fogalom és még meddig lesz. Miley neve...most lehet, hogy népszerű meg menő (bár szerintem ha megemlíted ezt egy idősebb -nem, nem 80 éves- embernek, aki nincs annyira képben a mai fiatalok kedvenceiről, akkor elég valószínű, hogy nem fogja tudni, ki az) de sosem lesz fogalom, nem lesz az emberek emlékezetében 20 év múlva, nem lesz benne az angolkönyvekben, semmi smileeee.gif Gondoljunk csak a Tokio Hotelre. Mennyire menők voltak egykor? Nem tudtam úgy belebotlani egy velem egykorúba, hogy ne szeresse őket. (igaz, én már akkorsem szerettem őket) Most pedig alig lehet hallani róluk. Oké, lehet, hogy még csinálják, de az akkori rajongóiknak igen nagy százaléka ma már csak röhög azon, hogy egykor egy ilyen bandát szeretett. És ez még csak egy példa a sok közül.
Lehet, hogy Joan-t a mai tinédzsereknek a legnagyobb része nem ismeri, de az nem azt bizonyítja, hogy nem hatalmas sztár még mindig, hanem az ő zenei műveletlenségüket. És mégis 30 év múlva nem Miley lesz az, akire az emberek emlékezni fognak, hanem Joan. Miley-t a mostani rajongói nemsokára ultragáznak fogják találni, mert jön majd az újabb és újabb tinibálvány. Lehet, hogy a tinik jó része nem ismeri Joan-t, de a világ hatalmas része pedig ismeri. És ők nem fogják 5-10-30 év múlva gáznak találni azt, hogy szeretik Joan-t. Joan mindig is egy legenda marad, Miley pedig ugyanolyan hullócsillag, mint a legtöbb mostani tinisztár. Én is úgyvagyok, mint Holly Keller: alig ismerem a nevét 2-3 éve, és szerintem a rajongóinak a nagyja is így van ezzel. Én pl. még egyetlen egy rajongójától sem hallottam/olvastam azt, hogy "már 6 éve imádom Miley Cyrust" 6 éve ők másért voltak oda. 6 év múlva megint másért lesznek oda. És attól mert most épp őt nyomatja a média, még nem lesz sem jó énekesnő, sem jó színésznő, mert nem az. smileeee.gif
Ezt ne vedd beszólásnak, látom én, hogy többre tartod Joan-t te is, csak én így látom ezt a dolgot.
4 felhasználónak tetszik: raspberry, Holly Keller, Bogszics, Dolly-Lolly
2011. április 26. 19:31 #165
- törölt felhasználó -    
szerintem pedig Miley igenis jó énekes persze Joan sokkal jobb és ezt tiszteletben tartom akkor is ha én Miley rajongó vagyok de ha Miley kitartó és nem fog zülleni akkor nem fog eltűnni a süllyesztőben.
Gratulálok mindketten jók voltak!(:
2011. április 27. 02:22 #166
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
egészségükre XD
2011. április 27. 15:18 #167
- törölt felhasználó -    
janet7-tel egyet értek egyébként, de azt is hozzáteszem, lehet hogy sok tini névről nem ismeri Joant, de az I Love Rock N Roll számát mindenki(de mindenki) ismeri, csak sajnálatos módon nem tudják, hogy ki énekli.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. április 27. 19:11 #168
Dolly-Lolly
Dolly-Lolly

Státusz...nyomoronc,gyerekes,negatív véleményt nem tűrők kerüljenek...köszi :))
Hozzászólás: 816
Csatolások: 38
Azonosító: 134840
janet7 dehogy veszem, nem nyitok én vitát, örülök hogy különbözünk és másképp látjuk a dolgokat meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. április 27. 20:29 #169
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
Holly Keller ...már ne is haragudj...valahol igazad van...de én Joant égész picike korom óta szeretem vele együtt az Ac/DC -vel...Britneyt is szerettem és szeretem is...Shakirával is így vagyok...ja igen MJ és Orianthi őket se hagyjuk ki...én nem felejtek el senkit aki szereti a JÓÓÓÓÓÓ zenét nem ezeket a discos vacakokat örökké emlékezni fog kedvencére!!!erről ennyit...a discos "művészek" meg nem tudnak nagyot alkotni így a nevüket sem jegyzem meg biggrin.gif az meg biztos nem zene amit nem a két kezemmel hanem gombokkal művelek...
am meg Mileynak a rockos stílus jobban áll és rohadtul összeillik Mileynak meg Joannak a hangja wink.gif
2011. április 28. 11:44 #170
mikayla11
mikayla11
új tag

StátuszJelöl / Írj / szavazz ! köszöntem :D
Hozzászólás: 17
Csatolások: 18
Azonosító: 144323
KIRÁLY VAGY MILEY
DE IGAZÁBÓL
NEM NAGYON BIROM MILEYIT
DE JÓ A HANGA,SZÉP,JÓ SZINÉSZ
2011. április 28. 17:02 #171
- törölt felhasználó -    
Idézet (Trinda @ 2011.04.27. 20:29)
Holly Keller ...már ne is haragudj...valahol igazad van...de én Joant égész picike korom óta szeretem vele együtt az Ac/DC -vel...Britneyt is szerettem és szeretem is...Shakirával is így vagyok...ja igen MJ és Orianthi őket se hagyjuk ki...én nem felejtek el senkit aki szereti a JÓÓÓÓÓÓ zenét nem ezeket a discos vacakokat örökké emlékezni fog kedvencére!!!erről ennyit...a discos "művészek" meg nem tudnak nagyot alkotni így a nevüket sem jegyzem meg biggrin.gif az meg biztos nem zene amit nem a két kezemmel hanem gombokkal művelek...
am meg Mileynak a rockos stílus jobban áll és rohadtul összeillik Mileynak meg Joannak a hangja wink.gif

Oké, de te egy kivétel vagy, aki kora ellenére inkább a régi zenét hallgatja. Nekem van pár osztálytársam, akik Hannah Montánát néznek és Májlit hallgatják. 18-19 éves emberekről beszélünk. És, ha megkérdeznéd tőlük azt, hogy ki volt Joan Jett vagy Tina Turner, akkor csak néznek, hogy mi van?! És a kisebbek ugyanígy butulnak el. Ma már örülök annak, ha valaki ismeri Madonnát és nem csak a dizni szemetet és bíbőrt hallgat. Májlit még lehet, hogy szeretném is, ha nem ilyen tucatzenéje lenne, mint ami most van. Mert részben a hangját feljavítják mindenféle programokkal és élőben nem tudja előadni. Hamisan énekel és nem találja el a hangokat. Bár az én véleményem, hogy Májlinak nincsen hangja, de, ha esetleg kipróbálná magát a rock műfajában, akkor még lehet, hogy tényleg kedvelném. De ezt szerintem nem ő dönti el, hanem a menedzsere. Olyan zenét kell csinálni, ami eladható és sajnos a világon erre a gáz popra van igény.
2011. április 28. 17:19 #172
vikica77
vikica77
visszatérő vendég
Hozzászólás: 338
Azonosító: 148063
Hát sokkal jobb Miley mint Joan Jett
2011. április 28. 17:51 #173
MycySmiley
MycySmiley
♥Dean Winchester♥

StátuszNézz az égre,a legszebb fényre,láss egy álmot,s harcolj érte.♥
Hozzászólás: 2387
Csatolások: 7014
Azonosító: 150055
Idézet (Holly Keller @ 2011.04.26. 18:43)
Ha nem mutogatta volna a testét, nem csinálta volna ezt a hirtelen imidzs váltást, akkor Májli sehol sem lenne. Ja, igen, meg volt egy pár botrányos kép is róla. Ha ezek nem lettek volna, simán eltűnt volna a süllyesztőben és el is fog. A tinik mindig mást fognak imádni. Joan Jett egy kiváló énekesnő, aki úgy döntött, hogy inkább visszavonul és normálisan éli le a hátralévő életét. Májli 6 éve (bár én alig ismerem a nevét 2-3 éve) nudli Joan Jett karrierjéhez képest. Azért szerintem az életében mindenki ordította egyszer azt, hogy "I love rock and roll!". Azt csak ismeri már itt mindenki, legalább Britney feldolgozásában. Hidd el, a sztárok cserélődnek. Ha a tinik ráunnak, akkor keresnek mást, akit szerethetnek és Májlival utána már a kutya sem fog foglalkozni. Tetszik vagy nem, de Májli is egy tömegárú a sztárok között. Most ezt hallgatják, de később ejteni fogják, ha valamit sürgősen nem talál ki. Imidzset vált megint? Lerángott csont, ugyan már. Ének tehetségével nem fogja megfogni az embereket. Az pedig rendben, hogy tizenévesek naivitása kell, de Májlika is egyszer meg fog öregedni és szó szerint ki fog öregedni ebben a stílusban, ha csak nem fogja meg a felnőtteket. Májli karrierje nem lesz hosszú. Egy pár évig még hallunk róla, aztán el fog tűnni a süllyesztőben. Egyébként pontosan azért nincs semmi gőzük a fiataloknak pl. Joan Jettről, Queenről, vagy a régi magyar zeneiparról (ami valljuk be, azért volt valahol régen - Edda, Republik, Kovács Kati, Cserháti Zsuzsa stb.), mert ezeket nyomják a fejükbe.A mai fiataloknak fogalmuk sincs az igazi zenéről. Igaz, én Britney-n nőttem fel, de negyedikes voltam, amikor a barátnőimmel Balatonfűzfőn a táborban minden áldott reggel torkunk szakadtából ordítottuk Joan Jettől az I love rond and rollt. Pedig csak 20 éves vagyok.

Ne haragudj,de én nem értek egyet veled.Mert én például nagyon imádom Miley-t már több éve,de a régi zenéket is nagyon szeretem.Lehet,hogy Miley is olyan lesz mint pl:Britney aki 13 év után még mindig sikeres.
2011. április 28. 17:52 #174
MycySmiley
MycySmiley
♥Dean Winchester♥

StátuszNézz az égre,a legszebb fényre,láss egy álmot,s harcolj érte.♥
Hozzászólás: 2387
Csatolások: 7014
Azonosító: 150055
Amúgy szerintem nagyon összeillik a hangjuk
2011. április 28. 19:22 #175
babuh01
babuh01
visszatérő vendég

Státusz....:)))
Hozzászólás: 158
Azonosító: 132327
ezt a videót legalább ezerszer néztem meg,ugyanis Miley a kedvenc énekesnőm,imádom.furcsáltam igazából,h a kedvenc énekesnőjével énekel,és túlénekli,illetve hogy jobban énekli,hisz van bátorsága azért,és ezzel nem Miley ég,hanem Joan,de ő sem nagyon.Miley pedig örülhet a szép hangjának,én is örülnék.smileeee.gif
amugy nem nagyon tudtam volna elképzelni ezt,de M I N D Ö R Ö K K É M I L E Y C Y R U S (LLL).
2011. április 28. 19:29 #176
babuh01
babuh01
visszatérő vendég

Státusz....:)))
Hozzászólás: 158
Azonosító: 132327
amugy meg a mostani kisgyerekek is csak azért hallgatják a nagyon régi számokat,mert az anyjuk régebben élt,és ők abban nőttek fel,így a gyerekükre is ez vár(t).nekem is mutat pár régi számot anyum, pl. ott van az On the floor Jennifer Lopez és Pitbull feldolgozásában,közben ez a zene,régi,nagyon régi.
2011. április 29. 12:58 #177
- törölt felhasználó -    
nagyszerűen énekelnek mind a ketten, de Miley nem énekli túl Joant!
Mármint imádom Mileyt, de szerintem Joannak is nagyszerű hangja van, szóval őt is szeretem és összeillik a hangjuk amúgy...
2011. április 29. 13:44 #178
MilR
MilR
visszatérő vendég

Státuszszavazz ha korábban nem szavaztam rád akk visszakapod csak írd meg vhova hozzám
Hozzászólás: 137
Csatolások: 4
Azonosító: 135131
jeeeeeeeeeeeeeeeee MILEY A KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif
2011. április 29. 20:29 #179
- törölt felhasználó -    
Az,hogy legyűrte,túlzás,de nincs rossz hangja...
Szeretjük Miley-t is! heart.gif
2011. április 29. 20:31 #180
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
Holly...manapság sajnos nem értékelik a jó zenét :S csak ezt a tam-tamot hallgatják...jó én is hallgatom de nem minden nap poppolok rá...én jobban szeretem a rockot,metált és még a kááántríít is mert ezek valban zenék...jó még a pop is de mással keverve...pl pop-rock így még elfogadható...
a lényeg a lényeg...imádom Mileyt és Joan-t is...
köszönhetem apumnak hogy szeretem Joan és az Ac/Dc-t smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, Holly Keller
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Joan Jett Joan Jett 1598.