Starity

Miley Cyrus legyűrte Joan Jettet

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. április 21. 22:03 #141
pffffff
pffffff
új tag

Státuszgyűlölöm a ripacs kurvákat
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 149710
képzeld,miattatok büdös kurvák miatt regisztráltam, hogy megmondjam a véleményem
2011. április 21. 22:43 #142
Clairy
Clairy
AsianGlampire™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1908
Csatolások: 136
Azonosító: 97193
Idézet (pff @ 2011.04.21. 22:03)
képzeld,miattatok büdös kurvák miatt regisztráltam, hogy megmondjam a véleményem

Akkor szerintem törölheted is magad. Ez az oldal nem arról szól, hogy lefikázd a másikat, itt mindenki szabadon mondhat véleményt a megfelelő keretek között. Ez egy közösségi portál ami sztárokról szól és nem arról, hogy kiéld a feltűnési viszketegségedet csúnya szavak használatával... rolleyes.gif
6 felhasználónak tetszik: Kelsey, Grace Benning, Dolly-Lolly, janet7, SheilaBitch, raspberry
2011. április 21. 23:05 #143
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Öhm, pfff, úgy látom tagságot nem lesz hosszú életű beer.gif
4 felhasználónak tetszik: SheilaBitch, janet7, Kelsey, Grace Benning
2011. április 21. 23:40 #144
- törölt felhasználó -    
Emberek! Szerintem direkt provokálni akar. A legjobb az, ha fogjuk magunkat és nem reagálunk a b*nkó, tájpa*aszt véleményére, mert ez szánalmas. Ha anyád lennék, akkor simán kimosnám szappannal a szádat. Anyád büszke lehet arra, hogy ilyen mocskos a lánya szája. Amúgy azt azért megnézném, hogy vered be a képem, kedves pff akárki.XD Nekem is nagy a szám, de ennyire azért nem. Vedd takarékra magadat, mert regisztráció alapján vissza tudják nézni a moderátorok az IP címedet. Gondoltam szólok, mielőtt kitiltják ezt és az eredeti nickedet is. Őszintén szólva van itt pár ember, akit én is elküldenék, de nem teszem, mert normális civilizált ember vagyok és tudom mik a korlátaim, ennyi. Idáig nem vagyok hajlandó lesüllyedni, ahogyan te csináltad. Úgy vedd vissza magadat. Májli ugyanolyan tehetségtelen s**gg alól tuningolt tinisztárocska, aki pár év múlva úgyis a süllyesztőbe megy. Fogadd el mások véleményét és ennyi. Féltékeny? Ne haragudj, rám mindent lehet mondani, de azt, hogy irigy vagy féltékeny legyek másokra (ráadásul sztárokra!), azt nem lehet mondani. Májlira nincs miért féltékeny lenni.
3 felhasználónak tetszik: SheilaBitch, janet7, Dolly-Lolly
2011. április 22. 09:25 #145
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.04.21. 23:40)
Emberek! Szerintem direkt provokálni akar. A legjobb az, ha fogjuk magunkat és nem reagálunk a b*nkó, tájpa*aszt véleményére, mert ez szánalmas. Ha anyád lennék, akkor simán kimosnám szappannal a szádat. Anyád büszke lehet arra, hogy ilyen mocskos a lánya szája. Amúgy azt azért megnézném, hogy vered be a képem, kedves pff akárki.XD Nekem is nagy a szám, de ennyire azért nem. Vedd takarékra magadat, mert regisztráció alapján vissza tudják nézni a moderátorok az IP címedet. Gondoltam szólok, mielőtt kitiltják ezt és az eredeti nickedet is. Őszintén szólva van itt pár ember, akit én is elküldenék, de nem teszem, mert normális civilizált ember vagyok és tudom mik a korlátaim, ennyi. Idáig nem vagyok hajlandó lesüllyedni, ahogyan te csináltad. Úgy vedd vissza magadat. Májli ugyanolyan tehetségtelen s**gg alól tuningolt tinisztárocska, aki pár év múlva úgyis a süllyesztőbe megy. Fogadd el mások véleményét és ennyi. Féltékeny? Ne haragudj, rám mindent lehet mondani, de azt, hogy irigy vagy féltékeny legyek másokra (ráadásul sztárokra!), azt nem lehet mondani. Májlira nincs miért féltékeny lenni.

Mi ezt mind nagyon jól tudjuk, nem kell hétmérföldes betűkkel ideírni. Egyszerűen csak nem lehet szó nélkül hagyni a pofátlan viselkedését. Egyszerűen már olyan dolgokba merészkedik bele, ami magánszférát sért. Anyázni nem lehet csak úgy kényed-kedved szerint, és nem várhatod el, hogy nem lesz valaki aki vissza ne szóljon neked. Ő úgy gondolta, milyen ügyes és okos, csinál gyorsan egy profilt, amivel azt irogat, ami akar, nem számít ha moderálják. Nagyon ügyes kislány vagy, büszke lehetsz magadra (mármint "pff" - nagyon találó név, téged tökéletesen jellemezni lehet vele).
7 felhasználónak tetszik: SheilaBitch, janet7, Kelsey, Grace Benning, Dolly-Lolly, Nashine, raspberry
2011. április 22. 11:59 #146
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Idézet (pff @ 2011.04.21. 22:01)
kelsey sajnálom, hogy anyád páros lábbal ugrált a fejeden

Tehát nem csak okos vagy, most kiderült, hogy vicces is. acute.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, SheilaBitch
2011. április 22. 12:04 #147
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Idézet (pff @ 2011.04.21. 21:56)
... unják a szánalmas életüket.

Szánalmas? Unjuk? Ezt abból szűrted le, hogy leírtuk a véleményünket, hogy Joan jobb énekes, mint Miley? (pont ugyanilyen kulturált stílusban!). Erre te jössz a trágár kommenteddel... és mi tűnünk úgy, hogy unjuk a szánalmas kis életünket? think.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, SheilaBitch, raspberry
2011. április 22. 13:27 #148
Dolly-Lolly
Dolly-Lolly

Státusz...nyomoronc,gyerekes,negatív véleményt nem tűrők kerüljenek...köszi :))
Hozzászólás: 816
Csatolások: 38
Azonosító: 134840
pffffff kicsi szívem, most állítsd le magad, mert úgy ki vágatlak innen, mint a sz@rt!
Először is, akinek fülvizsgálatra kéne mennie, azt Te leszel!Másodszor meg, gratulálok ahhoz hogy lány létedre ilyen a szád, anyuci, apuci büszke lehet rád.Főleg, hogy itt, egy közösségi oldalon járatod le magad úgy, hogy "pfff"...
Harmadszor meg, nagyon ügyes, okos kislány lehetsz, ha regisztrálsz egy másik nickkel is hogy nehogy kitiltsanak az oldalról az eredetivel a trágár kommentjeid miatt!
Amit írtál nemhogy mocskos, gonosz, undok, sértő, de személyeskedő is!Tudod elég parasztságra vall ha valakiről ismeretlenül ítélkezel, ilyen formában!Aki pedig k**rv@, r**i, és féltékeny, az nem más mint te vagy pardon.gif

Ja és hogy mire is vagy féltékeny? Ránk, hogy mi tudunk kulturáltan véleményt írni, és nyilvánítani, mi több, hogy nekünk jó a hallásunk Miley-val kapcsolatban wink.gif
2011. április 22. 13:32 #149
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Csak szólok, hogy "pff" barátunk kitiltása megtörtént, tehát felesleges tovább szapulni, ne adj Isten, lesüllyedni az ő szintjére, mert reagálni már nem tud a neki szóló kommentekre. Reméljük, az eredeti profilján is elküldték kicsit alukálni, hogy elgondolkozhasson. Mi meg tegyünk úgy, mintha ez meg se történt volna. rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: Kelsey, janet7, SheilaBitch, raspberry
2011. április 22. 13:33 #150
Dolly-Lolly
Dolly-Lolly

Grace Benning igazad van, de úgy felbosszantottam magam a trágárkodásán, hogy hú...
4 felhasználónak tetszik: Kelsey, janet7, SheilaBitch, raspberry
2011. április 22. 13:50 #151
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.04.22. 09:25)
Mi ezt mind nagyon jól tudjuk, nem kell hétmérföldes betűkkel ideírni. Egyszerűen csak nem lehet szó nélkül hagyni a pofátlan viselkedését. Egyszerűen már olyan dolgokba merészkedik bele, ami magánszférát sért. Anyázni nem lehet csak úgy kényed-kedved szerint, és nem várhatod el, hogy nem lesz valaki aki vissza ne szóljon neked. Ő úgy gondolta, milyen ügyes és okos, csinál gyorsan egy profilt, amivel azt irogat, ami akar, nem számít ha moderálják. Nagyon ügyes kislány vagy, büszke lehetsz magadra (mármint "pff" - nagyon találó név, téged tökéletesen jellemezni lehet vele).

Tudom, csak tudod nem vagyok abban biztos, hogy elolvasta volna a bejegyzésemet, ha kis betüvel írom ki. Úgyhogy bocsi. Tudom, hogy nem lehet nézni, de neki ez volt a célja, amit el is ért. Provokálni és idegesíteni akart mindenkit, hogy ezzel felnyomja a pumpát. Az lett volna a legjobb, ha figyelmen kívül hagyjátok, mert így nem kapta volna meg az 5 perces hírnevet, és akkor ő lett volna ideges. Találkoztam már ilyenekkel, és mindegyiknek az volt a célja, hogy veszekedést szítson, idegesítsen másokat és, hogy ő legyen a középpontban. Ha levegőnek nézitek, az rosszabb, mintha lesüllyednél az ő szintjére. Oké, volt egyszer egy nézet eltérésünk a Honey-s témában, de normálisabbnak gondoltalak, mint, hogy lesüllyedj az ő szintjére. Én ilyenkor legyintek és hagyom, hogy csinálja. Én meg addig röhögök azon, hogy milyen hülye.
2011. április 23. 12:47 #152
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.04.22. 13:50)
Tudom, csak tudod nem vagyok abban biztos, hogy elolvasta volna a bejegyzésemet, ha kis betüvel írom ki. Úgyhogy bocsi. Tudom, hogy nem lehet nézni, de neki ez volt a célja, amit el is ért. Provokálni és idegesíteni akart mindenkit, hogy ezzel felnyomja a pumpát. Az lett volna a legjobb, ha figyelmen kívül hagyjátok, mert így nem kapta volna meg az 5 perces hírnevet, és akkor ő lett volna ideges. Találkoztam már ilyenekkel, és mindegyiknek az volt a célja, hogy veszekedést szítson, idegesítsen másokat és, hogy ő legyen a középpontban. Ha levegőnek nézitek, az rosszabb, mintha lesüllyednél az ő szintjére. Oké, volt egyszer egy nézet eltérésünk a Honey-s témában, de normálisabbnak gondoltalak, mint, hogy lesüllyedj az ő szintjére. Én ilyenkor legyintek és hagyom, hogy csinálja. Én meg addig röhögök azon, hogy milyen hülye.

Nem kötekedés céljából mondtam, amit mondtam. smileeee.gif Egyébként már tényleg fölösleges ezen aggódni, hiszen már moderálták, de még mindig nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek :")
U.I.: az, hogy a Honey-s cikknél volt egy kis nézeteltérésünk, nem befolyásolja, hogy állok hozzá a többi kommentedhez. Csak mondom smileeee.gif
2011. április 23. 19:45 #153
RrOoXxXxYy
RrOoXxXxYy
új tag
Hozzászólás: 12
Azonosító: 149828
valahogy nem passzolnak
2011. április 24. 15:51 #154
maris
maris
új tag
Hozzászólás: 60
Azonosító: 123313
Nem mondom, hogy leénekelte Joan-t, de hogy Miley-nak is van hangja, azt enm tagadhatjuk.. szerintem..
Nééézd "pfffff" milyen kultúráltan íroook:D pedig lány vagyok ohmy.gif
2011. április 24. 15:57 #155
maris
maris
új tag
Hozzászólás: 60
Azonosító: 123313
Ráadásul Miley felnéz Joan-ra, természetesen nem leénekelni akarta, hanem valóra váltani az álmát, és sikerült. smileeee.gif Nem kell mindig következtetséeket levonni, és rögtön irogatni, hogy Miley vagy Joan volt a jobb.. Két különböző stílus énekelt együtt, szerintem nem volt rossz, sőt smileeee.gif
2011. április 24. 20:49 #156
kalapacs91
kalapacs91
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 149942
Ez egyenesen felháborító!!! Mi az hogy leénekelte??? Joan-t leénekelte??? Viccnek is rossz.. Kiváncsi leszek hol lesz Miley 30 év múlva... 3év múlva sem fog rá senki emlékezni, ahogy a tini sztárocskákra általában... Kb mint egy árucikk olyan:) jaj de jó, új, most ez a menő, akkor őt kell szeretni, az már más kérdés, hogy mit tett le az asztalra... Na de mind1, ha már valaki kijelenti, hogy legyűrte, akkor menjen el fülészhez, és hallgasson meg 1-2 JOAN JETT dalt...
3 felhasználónak tetszik: netti0526, SheilaBitch, janet7
2011. április 24. 22:30 #157
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
Én mind a 2jüket imádom szóval nekem annyira mind1 hogy ki kit nyomott le a lényeg h mind a 2 egy elő legenda és kész smileeee.gif mondjon bárki bármit én tudom hogy a fele sem számít tongue.gif biggrin.gifwink.gif
2011. április 25. 15:41 #158
Dolly-Lolly
Dolly-Lolly

kalapacs91 nem hiszem hogy eltűnik majd.Érdekes, 6 éve csinálja az éneklést-színészkedést, és még népszerűbb mint 'valaha' volt-ellentétben Joannal.
(imádom Joan-t, sokkal nagyobbra tartom mint Májlit, de ismerjük el, ha megkérdeznéd egy az utcán sétáló tinitől vagy fiataltól hogy dereng-e az hogy Joan Jett, gőze sem lenne arról ki az.És valljuk be, ahhoz, hogy az iparban maradhass, népszerűen, sajnos ahhoz a tizenévesek naivitása, és imádata kell pardon.gif )
1 felhasználónak tetszik: netti0526
2011. április 25. 21:48 #159
netti0526
netti0526
új tag
Hozzászólás: 7
Csatolások: 5
Azonosító: 83819
Idézet (gertii @ 2011.04.17. 20:44)
na jóóó biggrin.gif azért nem "gyűrte le".. Joant legyűrni nem egyszerű mutatvány, hiszen egy élő legenda, olyan világslágerekkel, amiket szinte mindenki ismer; a hangja pedig fantasztikus, akár Miley-é, DE nem gyűrte le.

Teljes mértékben egyet értek.Mind a kettőjüknek jó hangja van, de Joané sokkal karcosabb és kiforrottabb. Szerintem hülyeség összehasonlítani a két énekest, mert közel sincsenek egy súlycsoportban éneklés szinten. Joan háta mögött jóval több év van mint Miley-nak. Én Joant sokkal jobban szeretem.
2 felhasználónak tetszik: SheilaBitch, janet7
2011. április 26. 12:27 #160
Demiley00
Demiley00
visszatérő vendég

StátuszKeep calm and wear mustache ...! (y) :D
Hozzászólás: 280
Azonosító: 150025
kalapacs91
Ömm...már bocsi, de ha ez csak egy afféle "divat" lenne h most őt kell szeretni akkor nagyon tévedsz...Miley már jó "pár" éve sikeres a szakmában és ha kb. öt évig így fenn tudott maradni valószínű h ezután is marad...Úgy h sztem csak akkor beszélj így másokról ha már megtörtént, aranyom wink.gif -.-"""!
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Joan Jett Joan Jett 1598.