Miley Cyrus legyűrte Joan Jettet
2011. április 18. 17:36
Hát ahhoz képest, hogy Joan a példaképe, nem igaán az ő zenéjére igazítja a sajátját, ha értitek mire gondolok...
2011. április 18. 18:09
Nem csodálom, hiszen Miley tényleg nagyon tehetséges!
2011. április 18. 18:28
Nem szeretem Mileyt, ezért ezt is nagyképűségnek tartom mondjuk én nem vagyok énekes szóval nem tudom hogy erre lehet e figyelni....:FFF
2011. április 18. 18:29
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
hát, mindketten jók, de nem hiszem, hogy össze kell őket hasonlítani
2011. április 18. 18:29
Nagyon nagy dolog ha valaki Oprah műsorába lehet...
2011. április 18. 19:42
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Hát ez nevetséges.Közröhej
Miley közel sem olyan jó mint Joan, és nem is lesz!Ez olyan mint mikor Dzséjbí előzte le Michaelt Jacksont.Hát igen, hogy a 13 évesek mit gondolnak.Pont ők fogják eldönteni, hogy mi a rossz, és mi a jó?Ők még nem tudják mi az a tehetség(ami kezd már más fogalommá válni), mert azt szeretik, ami most éppen menő, divatos, és a legkedveltebb a médiában.Na gyönyörű.
Aki szerint Miley jobb Joan-nál, az most szégyellje össze magát, de villámgyorsan!
Ilyen ideges rég nem voltam-bevallom, de ne a tizenéves csitrik mondják már meg, hogy ki jobb;egy élő legenda, vagy egy diznisztár!
De mindegy is, ezt a gondolkodást egyszer csak kinövik, hiába beszélek most...
Miley közel sem olyan jó mint Joan, és nem is lesz!Ez olyan mint mikor Dzséjbí előzte le Michaelt Jacksont.Hát igen, hogy a 13 évesek mit gondolnak.Pont ők fogják eldönteni, hogy mi a rossz, és mi a jó?Ők még nem tudják mi az a tehetség(ami kezd már más fogalommá válni), mert azt szeretik, ami most éppen menő, divatos, és a legkedveltebb a médiában.Na gyönyörű.
Ilyen ideges rég nem voltam-bevallom, de ne a tizenéves csitrik mondják már meg, hogy ki jobb;egy élő legenda, vagy egy diznisztár!
2011. április 18. 20:34
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Dolly-Lolly @ 2011.04.18. 19:42)
Hát ez nevetséges.Közröhej
Aki szerint Miley jobb Joan-nál, az most szégyellje össze magát, de villámgyorsan!
Na végre egy komment, amivel teljes mértékben egyetértek
2011. április 18. 20:52
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Ez egy igen gyenge próbálkozás volt Mileytól, de csak annyit ért el vele h egy icipicit sütkérezhetett Joan Jett hírnevében!
Csak azért csinálta ezt az egészet mert a The Runaways c. film nagy szám volt a rajongók körében! Nagy hírverés volt a kis csajszi részéről! Főleg az a kijelentés h Miley-nak erősebb a hangja! Ne röghögtessenek már! EZ NEVETSÉGES! Joan 4ever! Dakota és Kristen 4ever!!!! <3
Csak azért csinálta ezt az egészet mert a The Runaways c. film nagy szám volt a rajongók körében! Nagy hírverés volt a kis csajszi részéről! Főleg az a kijelentés h Miley-nak erősebb a hangja! Ne röghögtessenek már! EZ NEVETSÉGES! Joan 4ever! Dakota és Kristen 4ever!!!! <3
2011. április 18. 20:53
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Janie: chhh...vicc...
2011. április 18. 21:10
|
|
Szandi1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 436 Csatolások: 597 Azonosító: 135259 offline
|
Hajrá Miley te vagy a legjobb
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: