Idézet (janet7 @ 2011.05.01. 12:55)
Igen, én is "mai fiatal" vagyok és nem "öreg nénike", csak nekem van fogalmam az igényes zenéről és vesz be minden mai sz.rt a gyomrom és nem fogok azért szeretni valamit, mert mások szeretik. És ahoz képest, hogy te beszélsz arról, hogy ne nézzünk tudatlannak, rögtön jössz az öreg nénizéssel és ami még viccesebb: a Republikkal meg Kovács Katival. Szerinted csak a mai májli, dzsászin és társai léteznek, VAGY ha esetleg még sem azok, akkor rögtön Kovács Kati? Elárulom: én nem szeretem sem a Republikot, sem Kovács Katit.
Ezeken kívül még számtalan stílus és még több előadó létezik. Az, hogy te nem ismered őket, az más kérdés. Különben meg nem konkrétan neked szóltunk be, és ha szerinted te nem tartozol azokhoz, akikről írtunk, akkor minek válaszolsz? Ezek szerint még is magadra veszed. De még "égbekiáltó probléma, hogy nem hallgatok Republikot vagy Kovács Katit" Hallod, feldobtad a napom

Nem is rád gondoltam amikor a Republikot említettem, úgyhogy erről ennyit. És honnan veszed, hogy nem ismerek más stílust és előadót? Najó én nem veszekedni jöttem úgyhogy további szép napot (: Ja és utálom Justint, Fluort, SP-t meg szinte majdnem mind azt akit felsoroltatok, úgyhogy azt hogy szerinted nekem csak dzsásztin és májli létezik meg se hallottam..

0 felhasználónak tetszik: