Starity

Miley Cyrus legyűrte Joan Jettet

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 01. 16:25 #201
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.05.01. 12:55)
Igen, én is "mai fiatal" vagyok és nem "öreg nénike", csak nekem van fogalmam az igényes zenéről és vesz be minden mai sz.rt a gyomrom és nem fogok azért szeretni valamit, mert mások szeretik. És ahoz képest, hogy te beszélsz arról, hogy ne nézzünk tudatlannak, rögtön jössz az öreg nénizéssel és ami még viccesebb: a Republikkal meg Kovács Katival. Szerinted csak a mai májli, dzsászin és társai léteznek, VAGY ha esetleg még sem azok, akkor rögtön Kovács Kati? Elárulom: én nem szeretem sem a Republikot, sem Kovács Katit. wink.gif Ezeken kívül még számtalan stílus és még több előadó létezik. Az, hogy te nem ismered őket, az más kérdés. Különben meg nem konkrétan neked szóltunk be, és ha szerinted te nem tartozol azokhoz, akikről írtunk, akkor minek válaszolsz? Ezek szerint még is magadra veszed. De még "égbekiáltó probléma, hogy nem hallgatok Republikot vagy Kovács Katit" Hallod, feldobtad a napom _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Nem is rád gondoltam amikor a Republikot említettem, úgyhogy erről ennyit. És honnan veszed, hogy nem ismerek más stílust és előadót? Najó én nem veszekedni jöttem úgyhogy további szép napot (: Ja és utálom Justint, Fluort, SP-t meg szinte majdnem mind azt akit felsoroltatok, úgyhogy azt hogy szerinted nekem csak dzsásztin és májli létezik meg se hallottam..
2011. május 01. 19:35 #202
Dolly-Lolly
Dolly-Lolly

Státusz...nyomoronc,gyerekes,negatív véleményt nem tűrők kerüljenek...köszi :))
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 816
Csatolások: 38
Azonosító: 134840
mica24 kulturáltabban nem is lehetne... omg.gif
Amúgy meg ezekkel a trágár kommentekkel magatokat minősítitek, drágáim wink.gif

Idézet (fashionbébíí @ 2011.05.01. 10:03)
Hát akkorát röhögök néhány kommenten... pl. hogy mindenki ezt mondogatja, hogy "a mai fiataloknak nincs fogalmuk az igényes zenéről" .. te jézusisten rohog.gif úgy beszélnek itt egyes tizenévesek mintha ők nem lennének "mai fiatalok" .-komolyan mintha egy öreg nénikét hallanék- ez nevetséges! engem aztán nagyon nem érdekel, hogy egyesek mit tartanak igényes zenének... amikor ti voltatok fiatalok, akkor meg a ti kedvenceitekre mondták ugyanezt! minden korosztálynak más az érdeklődése és nem értem miért akkora égbekiáltó probléma az ha nem hallgatunk Republikot vagy Kovács Katit .. mert attól még, hogy nem hallgatom őket (mert nem is!) azért ismerem őket! szóval nem kell tudatlan kis tinipicsának tartani, csupán a zenei ízlésem miatt, oké?!

Én pedig a te kommenteden röhögtem egy nagyon jót _nevet.gif
Magadat minősítetted ezzel a kommentel.Tudod te miről beszélsz?Öreg nénike?Ha neked a normális zene ismerete-hallgatása öreg nénikés dolog, akkor a zenei ízlésed jó mélyen a béka segge alatt lehet...Képzeld, mi is mai fiatalok vagyunk, de tudunk normálisan gondolkodni, és szerencsére nem a tuctuc gépi zenéken nőttük fel dry.gif Holly Keller, janet7, és én pedig általánosítottunk,így akinek nem inge nem veszi magára!És ki beszél itt Kovács Katiról, meg Republikról?A magyar zeneipar meg főleg igénytelen zenékből áll össze.Amúgy nem, a mi kedvenceinkre ilyet nem mondtak, mert régen sajnos nem volt Lédy Gaga, Fujor, meg Söpö, régen MJ-re, JJ-re, a Beattles-re mindenki azt mondta hogy ez jó, és igényes, még a nemtetszést kifejezőek sem illették ezeket az előadókat trágár szavakkal mint a mai világban egyesek.Régen igényes zene volt, akkor ami menő volt, nem a cukiságától, és a borzasztóan dallamtalanságától volt menő pardon.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Holly Keller, ivonn a demi fan, Riri,Avrilfan
2011. május 02. 15:10 #203
- törölt felhasználó -    
Ha azt mondod, hogy akinek nem inge nem veszi magára, akkor talán neked se kellett volna erre visszaírni, nem? Azt se tudom, hogy mit írtál ehhez a cikkhez kommentként így nem értem miért vagy rajta kiakadva, hisz egy szót se szóltam hozzád. Honnan tudod, hogy épp a te bejegyzésedről beszéltem?
2011. május 02. 18:22 #204
- törölt felhasználó -    
Idézet (fashionbébíí @ 2011.05.02. 15:10)
Ha azt mondod, hogy akinek nem inge nem veszi magára, akkor talán neked se kellett volna erre visszaírni, nem? Azt se tudom, hogy mit írtál ehhez a cikkhez kommentként így nem értem miért vagy rajta kiakadva, hisz egy szót se szóltam hozzád. Honnan tudod, hogy épp a te bejegyzésedről beszéltem?

Különben nem fogod fel, hogy NEM rólad van szó?XD Szerintem mindenki tökéletesen tisztában van azzal, hogy az én irományomra reagáltál ilyen stílusban. Az Janet7 és Dolly-Lolly csak a véleményüket írták le erről. Én konkrétan nem neked írtam, nem is egy konkrét személynek, hanem úgy általánosságban. Vegyél egy kicsit vissza, mert nem körülötted forog a világ. blink.gif Úgy teszel, mintha bárki is írt volna neked/rád valami sértőt, közben meg nem is...
5 felhasználónak tetszik: janet7, ivonn a demi fan, Riri,Avrilfan, Bogszics, Dolly-Lolly
2011. május 02. 19:59 #205
- törölt felhasználó -    
Hát bocsi, ha így látod, de én is csak véleményemet írtam és mint már mondtam nem akarok veszekedni. Egyáltalán nem érzem úgy, hogy körülöttem forog a világ, sajnálom ha így találod.
2011. május 30. 16:11 #206
- törölt felhasználó -    
Hát igen,de nagyon is legyűrte!!!
2011. június 01. 21:01 #207
Kicsilány16
Kicsilány16
♡イαяα♡
Hozzászólás: 1825
Csatolások: 421
Azonosító: 146753
Jaja nagyon is biggrin.gif
2011. június 11. 21:52 #208
brigi0528
brigi0528

StátuszMonster.
Hozzászólás: 526
Csatolások: 3
Azonosító: 130147
még yó xDDDD
2011. június 14. 13:23 #209
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
ezaz wink.gif
2011. június 22. 15:42 #210
- törölt felhasználó -    
grat hozzá smileeee.gif
2011. június 27. 09:11 #211
- törölt felhasználó -    
Gratula! smileeee.gif
2011. június 28. 19:18 #212
Roxy 12
Roxy 12
új tag

StátuszA képeimet ne vigyétek el! :)) Köszi^^
Hozzászólás: 20
Csatolások: 0
Azonosító: 146867
Miley fanok ide: www.milzifan.blogspot.com
Minden friss infó fent van Miley-ról! :]]
2011. augusztus 03. 15:35 #213
- törölt felhasználó -    
Örülök hogy a pédaképével dolgozhatott! (h) ♥♥♥
2012. március 26. 20:50 #214
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
Gratulálok hozzá! smileeee.gif
2012. május 29. 20:54 #215
Feilla
Feilla
KoЯniac.

Státusz'The places i have ran to all my life have disappeared and i owe this to you.'
Hozzászólás: 1942
Csatolások: 0
Azonosító: 176625
Nem vagyok Miley rajongó de gratula hozzá, viszont hatalmas Joan Jett fan vagyok szóval nem fogom azt mondani,h lenyomta. xD Ja és a vitához kapcsolatosan, mindenki azt hallgat amit szeret ennyi.
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Joan Jett Joan Jett 1598.