Miley Cyrus legyűrte Joan Jettet
2011. április 30. 16:56
Joan Jett-I love Rock'n'Roll száma százszor jobb mint maga Miley.Szeretem Őt is de aki legenda az az is marad!
2011. április 30. 18:20
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Egyetértek Shippo 00
2011. április 30. 19:29
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
én is jobban szeretem Miley-t
2011. május 01. 08:57
|
|
izabellantal12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.22. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 149780 offline
|
jobb miley
2011. május 01. 10:03
Hát akkorát röhögök néhány kommenten... pl. hogy mindenki ezt mondogatja, hogy "a mai fiataloknak nincs fogalmuk az igényes zenéről" .. te jézusisten
úgy beszélnek itt egyes tizenévesek mintha ők nem lennének "mai fiatalok" .-komolyan mintha egy öreg nénikét hallanék- ez nevetséges! engem aztán nagyon nem érdekel, hogy egyesek mit tartanak igényes zenének... amikor ti voltatok fiatalok, akkor meg a ti kedvenceitekre mondták ugyanezt! minden korosztálynak más az érdeklődése és nem értem miért akkora égbekiáltó probléma az ha nem hallgatunk Republikot vagy Kovács Katit .. mert attól még, hogy nem hallgatom őket (mert nem is!) azért ismerem őket! szóval nem kell tudatlan kis tinipicsának tartani, csupán a zenei ízlésem miatt, oké?!
2011. május 01. 10:31
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Nem is tudtam ki az a Joan Jett és azt se,hogy Mileynak ő a példaképe...Hát de ha Mileynak tényleg nagyon tetszik Joan stílusa és most még le is győzte akkor nagyon happy..
De sztem ez a Joan nem nagyon örül neki..
2011. május 01. 10:39
|
|
emilycody69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 429 Csatolások: 53 Azonosító: 141288 offline
|
Miley lenyomta Joan-t
2011. május 01. 10:55
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
PankaaFruit egyik bnőm sem ismerte...és lássuk be ez valahol ciki...mostmár ismered 
amúgy szerintem ez nem verseny volt!! ez csak egy közös éneklés...amúgy szerintem nem nyomta le...hisz mind a 2őjük nagyon jó
én azt mondom: Az legenda és az Újonc...engedd őket össze és Új legenda születik
amúgy szerintem ez nem verseny volt!! ez csak egy közös éneklés...amúgy szerintem nem nyomta le...hisz mind a 2őjük nagyon jó
én azt mondom: Az legenda és az Újonc...engedd őket össze és Új legenda születik
2011. május 01. 11:50
Idézet (fashionbébíí @ 2011.05.01. 10:03)
Hát akkorát röhögök néhány kommenten... pl. hogy mindenki ezt mondogatja, hogy "a mai fiataloknak nincs fogalmuk az igényes zenéről" .. te jézusisten
úgy beszélnek itt egyes tizenévesek mintha ők nem lennének "mai fiatalok" .-komolyan mintha egy öreg nénikét hallanék- ez nevetséges! engem aztán nagyon nem érdekel, hogy egyesek mit tartanak igényes zenének... amikor ti voltatok fiatalok, akkor meg a ti kedvenceitekre mondták ugyanezt! minden korosztálynak más az érdeklődése és nem értem miért akkora égbekiáltó probléma az ha nem hallgatunk Republikot vagy Kovács Katit .. mert attól még, hogy nem hallgatom őket (mert nem is!) azért ismerem őket! szóval nem kell tudatlan kis tinipicsának tartani, csupán a zenei ízlésem miatt, oké?!
Konkrétan általánosítottam, de mindegy.XD Gáz, hogy a mai világban tényleg a tucctucc, vagyis a mai gépzene többet ér, mint az a zene, amiben dobok, gitárok és egyéb hangszerek fellelhetők. Az zene volt, mint pl Joan zenéje. A mai Basshunter, meg Rihanna, Májli és társai egyszerű számítógépes zene. DJ-nek lenni nem nagy cucc, mert a gép kikeveri helyetted. Milliószor jobb volt a régi zene, mert volt értelmük. Ott volt az ABBA, Dzsingkisz kán, The Beattles, Depeche Mode stb, csak, hogy ne mondd azt, hogy hallgass magyar zenét. Bár gondolom a mai zeneipar szerinted jobb, mint valaha olyanokkal, mint SP, Fluor, Lola és az egyéb tehetségtelen celebek. Inkább hallgatok Kovács Katit, Rebuplikot meg ilyeneket SP és Fluor tehetségtelen zenéje helyett. Egyébként meg akinek nem inge ne vegye magára, ennyi. Én csak mondtam egy általános véleményt, tehát akkor te magadra ismertél.XD Nem megbántani akartalak, félre értés ne essék. Inkább legyen 60 éves vén nyanya stílusom, mint, hogy ezt az igénytelen zenét hallgassam. Neked ez a véleményed, nekem ez. Én elfogadom a tiédet, te meg az enyémet. Ennyi.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 01. 12:09
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Szerintem felesleges a cikken vitatkozni, mert szerényen kifejtettem a véleményem, hogy a kommentelők szerint nyomta le - akik lássuk be tizenévesekből állnak. Joant pedig ILLIK ismerni, s ILLIK helyesen írni... End of story.
2011. május 01. 12:55
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (fashionbébíí @ 2011.05.01. 10:03)
Igen, én is "mai fiatal" vagyok és nem "öreg nénike", csak nekem van fogalmam az igényes zenéről és vesz be minden mai sz.rt a gyomrom és nem fogok azért szeretni valamit, mert mások szeretik. És ahoz képest, hogy te beszélsz arról, hogy ne nézzünk tudatlannak, rögtön jössz az öreg nénizéssel és ami még viccesebb: a Republikkal meg Kovács Katival. Szerinted csak a mai májli, dzsászin és társai léteznek, VAGY ha esetleg még sem azok, akkor rögtön Kovács Kati? Elárulom: én nem szeretem sem a Republikot, sem Kovács Katit.
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. május 01. 14:06
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Szentem sem
2011. május 01. 14:07
Biztos nem
Legenda meg Miley?
Ugyan.. Semmi gáz nincs Mileyval de azért álljon meg a menet...
Ugyan.. Semmi gáz nincs Mileyval de azért álljon meg a menet...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.