Lady Gaga elárulja rajongóit?!
2011. április 18. 13:54
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.04.18. 13:46)
Gyerekek, ne vegyétek már olyan komolyan a címet xD Mutassatok már egy kis felfogást! Az egész egy vicceskedő cikk - GaGa tök aranyos, és szeretni való!
Tudod, hogy sokan a cikket se olvassák el és a cím alapján kommentelnek. A másik meg az, hogy van, aki nem látja Gagát tök aranyosnak és szeretni valónak. Ezt sajnos el kell fogadni.
2011. április 18. 13:59
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
fura!
2011. április 18. 14:21
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
na ez nekem bonyolult xD
2011. április 18. 14:30
Szerintem tök jó, hogy így eljátssza Júdást, ötletes.
És milyen jól esett, amikor hamarabb kijött a szám. ^^ Remélem, tényleg nem ez lesz a borító, mert nem tetszik.
De annak is örülnék, ha holnap már a klippet láthatnánk.
2011. április 18. 15:01
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
azért vicces h kitette az albumkönyvet + a delux változat borítóját is ..ami csak a fej
de haamrosan kiderülhetne h viccelt .. csak azért még attól h ő szivárogtatta ki a Judast még nem kell biztosra venni a teóriát .. a felső kép jó lenne nagyon borítónak
2011. április 18. 15:03
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
unatkozó multimilliomos
2011. április 18. 16:01
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
"Júdásról azt kell tudni, hogy háromszor árulta el Jézust"
Kinek a fejéből pattant ki ez a hülyeség? Ha valaki nem ismeri a Bibliát akkor ne írjon ilyesmi cikkeket, mert Körbe röhögik
Judás csak egyszer árulta el Jézust....
Péter volt az aki háromszor MEGTAGADTA! De az sem árulás. Ebből meg az következik, hogy ez az egész "teória" amit itt levezetett a kedves cikk író nem létezik
Tehát nem is érdemes szerintem ezzel foglalkozni, amúgy is ilyen Kacsa híreket nem is értem, h miért kell megírni.....pont ezek miatt ítélik el a Bulvárt, jogosan!
Kinek a fejéből pattant ki ez a hülyeség? Ha valaki nem ismeri a Bibliát akkor ne írjon ilyesmi cikkeket, mert Körbe röhögik
Péter volt az aki háromszor MEGTAGADTA! De az sem árulás. Ebből meg az következik, hogy ez az egész "teória" amit itt levezetett a kedves cikk író nem létezik
Tehát nem is érdemes szerintem ezzel foglalkozni, amúgy is ilyen Kacsa híreket nem is értem, h miért kell megírni.....pont ezek miatt ítélik el a Bulvárt, jogosan!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: