Lenka szíve nem dobog rendesen
2011. április 17. 16:08
|
|
bence2005új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.10. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 122379 offline
|
Van mésik klippje is, itt megnézhetitek: http://www.youtube.com/watch?v=zZKRUkGz3mY
Nekem ez sokkal jobban bejön, mellesleg az új album nagyon bejön!
Nekem ez sokkal jobban bejön, mellesleg az új album nagyon bejön!
2011. április 17. 18:09
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
a címből ítélve azt hittem hogy beteg.
Ez a szám borzalom..
2011. április 17. 18:25
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
jajj. annyiszor adják az 1ik zenecsatornán ezt a számot h már rosszul vagyok tőle.
2011. április 17. 18:44
Empress!
Igen, meg kell indokolni, hogy miért nem tetszik. Rá lehet mondani, hogy szerintem nem jó, nem fog meg mert, nem szimpi a csaj és a dal sem jó meg a fülemnek a hangja is idegesítő stb. De TÁRGYILAGOSAN közölni, hogy szarfos... mikor másnak meg tetszik... Nekem bejön ez az egyszerű stílus, ami Lenkának van. Megnyugtató, tök jó relaxálni. Kicsit elvont, nem az a tömeg. És ennyi. Nem kell, hogy mindenkinek tetszen, de nem lehet rá kijelenteni, hogy szar. Én sem mondom Justin Bieberre, hogy szar, csak szimplán meg sem hallgatom, mert engem irritál a hangszíne. Ennyi.
Igen, meg kell indokolni, hogy miért nem tetszik. Rá lehet mondani, hogy szerintem nem jó, nem fog meg mert, nem szimpi a csaj és a dal sem jó meg a fülemnek a hangja is idegesítő stb. De TÁRGYILAGOSAN közölni, hogy szarfos... mikor másnak meg tetszik... Nekem bejön ez az egyszerű stílus, ami Lenkának van. Megnyugtató, tök jó relaxálni. Kicsit elvont, nem az a tömeg. És ennyi. Nem kell, hogy mindenkinek tetszen, de nem lehet rá kijelenteni, hogy szar. Én sem mondom Justin Bieberre, hogy szar, csak szimplán meg sem hallgatom, mert engem irritál a hangszíne. Ennyi.
2011. április 17. 19:53
hát a klip az elég "vérszegény" lett, de attól függetlenül a szám az tetszik.én sem értem meg hogy miért hurrogjátok le mert lefogadom hogy néhányan, meg se hallgattátok.hát erről ennyit...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: