VV Laci többet tud, mint azt bárki gondolná
2011. április 17. 10:33
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
én kíváncsi vagyok, hogy mit tud...
2011. április 17. 10:38
Tjaaash! Sztem meg, ha már ennyit elmondott, mondjon el többet is, vagy akkor inkább ne beszéljen. Mert ezeket a dolgokat mindenki tudta a többiekről, és most h mondta, h ő bizony sokat tud, akkor ne csak ezt mondja, tálaljon is ki. _ToTo_nak tök igaza van. Nehezen tudta volna ezt kimagyarázni. :/
2011. április 17. 10:42
|
|
GreenDayFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 117 Csatolások: 9 Azonosító: 149427 offline
|
csak annyit
Hajrá Évaa
2011. április 17. 10:45
Idézet (_ToTo_ @ 2011.04.17. 10:22)
Laci kifakadása is színjáték volt, hogy a villalét után már nem lehet testőr, mert felismerik. WTF? Miért? Testőr baszki, nem titkosügynök. Miért ne lehetne testőr? Mit képzel ez magáról? 
nem is az hanem hogy testőr létére nem bírja ki a villalétet.nem arra képezték ki hogy minden körülmények között bírnia kell a rizikót?nem tudom de ha egy ilyen játéktól, bekrepál szegény, akkor én nem igazán érezném magam biztonságba mellette.az is igaz hogy alekosz mellett élni csapás lehet szóval már meg értem hogy miért kapott szívrohamot(?)... *itt ne olyanra gondoljatok mint amit ő akart elmondani Éváról...
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. április 17. 11:07
szánalom a Lacika! ezt nem néztem volna ki belőle
2011. április 17. 11:40
|
vovo1234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 149451 offline
|
Érdekes dolgok vannak itt a sunnyogó művésszel kapcsolatban:
http://valovilag4.postr.hu/laci-vegul-bevallotta-sunyisagat
http://valovilag4.postr.hu/laci-vegul-bevallotta-sunyisagat
2011. április 17. 11:46
Nekem nincs semmi bajom a Lacival de ez azért kissé... na!!!
2011. április 17. 11:49
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
vovo1234: igazadvan.igazadvan. Laci meg a amikor kiment a villabol utanakovetkezo Nekedvaloba azt mondta h meglepodott rajta most meg mar nem ? hogyis van ez? ki a sunyi? ki a 2szinu? amugy meg ha valaki "megmutatja" magat a parbajon akkor szerintem az a 2szinu..mert a villaba nem volt oszinte..szanalmas ez a "katona" -.-
2011. április 17. 11:52
rachella
hát én mindegyiket tudtam :Pnemértem lacit ...azt hitte bent hogy ő a legerősebb meg ilyenek és kint is azt képzeli hogy tök hires amikro nem igaz egyiksem
"
hát én mindegyiket tudtam :Pnemértem lacit ...azt hitte bent hogy ő a legerősebb meg ilyenek és kint is azt képzeli hogy tök hires amikro nem igaz egyiksem
2011. április 17. 11:54
Béciéket szponzorálják? Akkor ezért olyan biztos Béci a győzelmében...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!