Ezel / Ezel: Bosszú mindhalálig (2009-2011)
2011. június 28. 22:45
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Én is rendszeresen követem a sorozatot, de egy valamit nem értek, az pedig annak a kérdése, hogy mégis hány részes ez a sorozat?! A hivatalos oldalon én 67-et olvastam, de több helyen is láttam már (itt is) a 70-es számot. Ez viszont egy másfél órás eredeti részre vagy az RTL-es 45 perces verzsönre vonatkozik? Mert van egy olyan érzésem, hogy "kedvenc" csatornánk a szétvagdosással egy 140(!) részes rétessorozatot alkotott - már megint. RTL-es info szerint ma volt az 59. rész, de a történet már túlzottan előrehaladt ahhoz, hogy még 80 rész visszalegyen... Tudna valaki erről pontosabb információkat adni? Előre is köszi
2011. június 28. 22:53
Idézet (duracell @ 2011.06.28. 22:45)
Én is rendszeresen követem a sorozatot, de egy valamit nem értek, az pedig annak a kérdése, hogy mégis hány részes ez a sorozat?! A hivatalos oldalon én 67-et olvastam, de több helyen is láttam már (itt is) a 70-es számot. Ez viszont egy másfél órás eredeti részre vagy az RTL-es 45 perces verzsönre vonatkozik? Mert van egy olyan érzésem, hogy "kedvenc" csatornánk a szétvagdosással egy 140(!) részes rétessorozatot alkotott - már megint. RTL-es info szerint ma volt az 59. rész, de a történet már túlzottan előrehaladt ahhoz, hogy még 80 rész visszalegyen... Tudna valaki erről pontosabb információkat adni? Előre is köszi 
71 részes.A múlt héten ért véget Törökországban a sorozat.Igen az RTL tönkreteszi.Ami Törökországban 1 rész nálunk 2.Mivel ott ez egy heti sorozat. Amúgy hiába van előrehaladva,hidd el lesznek még nagyon még ezeknél is izgalmasabb részek !!
2011. június 30. 10:33
Szerintem nagyon jó sorozat,én szoktam nézni
!Jók a képek amiket feltöltöttetek!
2011. július 07. 01:03
Bizony,bizony ő a híres bosszúálló Ezel kisfiúként.Plusz egy sminkes kép.
2011. július 13. 10:41
Imádom ezt a sorozatot a kedvencem, nem csöpögős, hanem izgalmas!!4 Végre egy normális sorozat! Ali
2011. július 21. 19:43
IMÁDOM IGAZ AKKOR MEGY MIKOR A SEHEREZÁDÉ DE FELSZOKTUK VENNI!!!
2011. július 22. 22:46
|
|
Minzyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.10. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 126785 offline
|
a kedvenc sorozatom (már mint hogy ez az egyetlen amit nézek kivéve CSI)
nagyon jók benne a szereplők és mind nagy jó színész. főleg Ali..
a történet is jól ki van dolgozva..csak az a baj hogy MO-n felezik a részeket.
2011. július 23. 22:13
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Imádom
2011. július 26. 22:07
Egyszüen imádom ezt a sorozatot
kedvencem belőle Ali a beszólásai miatt
+ Cengizt is nagyon csípem..szerintem ők ketten játszák el a karakterüket..ha jobban megnézitek a nevem utolsó három betüjét,cen mint Cengiz..
kedvencem belőle Ali a beszólásai miatt
2011. augusztus 05. 15:07
|
|
Paul_Wesleyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 460 Csatolások: 0 Azonosító: 156594 offline
|
Szerintem nagyon jó sorozat, nagyon szerettem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

2 felhasználónak tetszik: