Lady Gaga depressziós rajongója macskát ölt
2011. április 19. 15:45
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Te Jó Ég!!Milyen elmebeteg emberek vannak!!Szerintem is a szülők(is) a hibásak.Ha odafigyelnének a gyerekükre,akkor észre kellett volna venniük,hogy valami nincs rendben a gyarekkel:S
2011. április 21. 21:04
szegény macska
ezt a csajt bekellene záratni a bolondokházába!!!
2011. április 23. 20:21
|
|
beautiful butterflyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 102 Csatolások: 5 Azonosító: 149760 offline
|
Idézet
brutáls na elég volt Egyéltelműen Gaga rossz példát mutat remélem ezt a brutális storyt ő is látja
egyettértek Corbyval !! szegény cica
2011. április 26. 11:33
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
Jézusom O__O!Szegény cica ez a csaj nagyon elmebeteg lehet O.o!Lady Gagához csak annyit fűznék hogy szeretem PÁR számát de, belehet látni h nincs jó hatással se gyerekekre és ugy látszik még felnőttekre se...
2011. április 26. 17:29
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Hát ebből látszik,hogy milyen hatással van pár [nem épelméjű] emberre. Aki ilyen ember,mint ez a macskagyilkos,az ne legyen GaGa-rajongó,mert csomó ötletet tud adni az énekesnő a borzalmas ruháival.
2011. április 28. 22:16
|
|
Black Emovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 139465 offline
|
o.O úr isten!!Ezt én is megakarom csinálni!!!xDD nem,dehogy.Ez azért durva,hogy ennyire elfajulnak adolgok a rajongók körében.o.O Én azt a csajt akarom utánozni(már megtettem),amelyik bele végte Pink új videóklipjében a kezére,hogy Perfect...Csak én Love-ban csináltam meg...
2011. április 29. 20:10
Ez szörnyű! Elsősorban Gagának nem kellett volna hús-ruhában megjelenni sehol, sőt, eszébe se kellett volna, hogy jusson. Mit képzel magáról?! Néha hányni tudnék az emberektől. Szeretem és tisztelem Gagát, de ami sok az sok. Remélem, a sok állatvédő és a depressziós-macskabelező lány esete egy kicsit segít eljuttatni Gaga agyáig, hogy átlépett egy határt...
2011. május 04. 19:06
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Jézusom...O.o...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: