Lady Gaga depressziós rajongója macskát ölt
2011. április 16. 22:04
|
|
Miss.Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 148041 offline
|
OhMyGot ez ciki basszus de nehogy már a csajt hibáztassátok..depis volt bakker nem tehettet róla hogy elme bajos volt és kinyírt egy macskát..de mondjuk ezt elöbb is észre lehetett volna venni..és akkor talán nem pusztul el az a szegény állat sem
2011. április 16. 22:06
|
|
Miss.Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 148041 offline
|
én elenszenvesnek tartom az ilyen állatkínzókat de kérlek depressziós volt max. beadnak neki gyógyszereket de diliházba nem fogják küldeni..ha meg igen akkor is megérdemelné..
2011. április 16. 22:07
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
OMG
Na ebből látszik Gaga mindenkire hatással van
D ♥
2011. április 16. 22:16
Idézet (Lilly GaGa @ 2011.04.16. 22:07)
OMG
Na ebből látszik Gaga mindenkire hatással van
D ♥
ja ja, örülhet neki,komolyan büszke lehet arra hogy ilyen "hatással van" az emberekre.én azt a nőt,nem is tudom hogy hova záratnám be(gagával egyetemben) de az az eszembe sem jutna hogy depressziós...az ilyen ember(ek) tőlem a börtönben rohadhatnának egész életükben...
2011. április 16. 22:22
|
|
smiley-lemonadeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 3 Azonosító: 130571 offline
|
nenene ezt neee...
(( az ilyet én nagyon nembírom :'( RIP macsek nemtom..tényleg nem tudok mit mondani..szörnyű
2011. április 16. 22:28
|
|
Vivien Russovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 322 Csatolások: 114 Azonosító: 132514 offline
|
ez egy őrült
2011. április 16. 22:36
|
|
JBiebssLoveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 146631 offline
|
Úristen!Ilyen nem létezik!Hát ez borzasztó!
Istenem szegény macska...
:(
Hát Én nem tudom hogy most akkor a depi vagy Lady Gaga hozta ki belőle ezt,de ha Gaga...pffú akkor elég gáz "példakép".
Istenem szegény macska...
Hát Én nem tudom hogy most akkor a depi vagy Lady Gaga hozta ki belőle ezt,de ha Gaga...pffú akkor elég gáz "példakép".
2011. április 16. 22:45
|
|
Mélodramevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 233 Csatolások: 795 Azonosító: 128466 offline
|
ez a hír sokkolt... ez nem depressziós, ez elmebeteg. nem értem, hogy nem vették észre a csaj közelében élők, h valami nagyon nincs rendben nála...az ilyen borzalmak sok esetben megelőzhetőek lennének, ha az emberek figyelnének egymásra és törődnének egymással... szegény cicus :'(
2011. április 16. 23:05
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
uristen..szegeny csaj, en azert sajnalom hiszen beteg..OMG
2011. április 17. 07:07
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Ez a nő nem depressziós, hanem pszichopata. Ami történt természetesen nem Gaga hibája közvetlenül, de pontosan ezért nem szabadna labilis, önértékelési problémákkal küzdő embereknek vezetőkké válni. Azon kívül remélem, hogy ez a rajongója jó időre diliházban marad, mert veszélyt jelenthet a közvetlen környezetére.
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
2011. április 17. 07:52
|
|
Wanessaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 274 Csatolások: 0 Azonosító: 139646 offline
|
LULUPeas ezt írta.:
ja ja, örülhet neki,komolyan büszke lehet arra hogy ilyen "hatással van" az emberekre.én azt a nőt,nem is tudom hogy hova záratnám be(gagával egyetemben) de az az eszembe sem jutna hogy depressziós...az ilyen ember(ek) tőlem a börtönben rohadhatnának egész életükben...
Erről GaGa nem tehet, hogy ő beteg. Sok sztárnak vannak elmebeteg rajongói. [mint pl.' mikor egy Bieber rajongó megütötte Selena-t.]. Másik meg , igazad van, rohadna meg a börtönben, [ gyűlölöm az állatkínzókat ] , De, BETEG emberek nem igazán kerülhetnek börtönbe, meg, ha nem lenne beteg , és börtönben lenne, nem lenne valami sanyarú sorsa .. mostanában a börtönöket sajnos nem úgy kell elképzelni mint régen .. s csajt befogják zárni vmi spec' szobába ,, aztán ott kezelik.
.. :S
Erről GaGa nem tehet, hogy ő beteg. Sok sztárnak vannak elmebeteg rajongói. [mint pl.' mikor egy Bieber rajongó megütötte Selena-t.]. Másik meg , igazad van, rohadna meg a börtönben, [ gyűlölöm az állatkínzókat ] , De, BETEG emberek nem igazán kerülhetnek börtönbe, meg, ha nem lenne beteg , és börtönben lenne, nem lenne valami sanyarú sorsa .. mostanában a börtönöket sajnos nem úgy kell elképzelni mint régen .. s csajt befogják zárni vmi spec' szobába ,, aztán ott kezelik.
2011. április 17. 07:57
Szerintem ez... Fúúú...Felháborító hogy macskát ölnek!!!
2011. április 17. 08:14
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
hú,basszus,ezen nagyon felhúztam magam!Imádom az állatokat,az állatkínzáson pedig aztán nagyon kitudok bukni!kb.öt éves koromban elhatároztam,hogy nem megyek el soha egy disney parkba sem,mert olvastam hogy cápauszonylevest is lehet venni ott!Ennek a csajnak akkor is ha depressziós,mégis mi a franc oka volt arra,hogy szerencsétlen macskát megölje?Wanessaa,tökéletessen eggyetértek veled,szerintem mindent leírtál helyettem is!Mondjuk az esetről nem Gaga tehet,dee khm.hogy is mondjam....vannak nagyon jó találatai az extrém ruhákba,dee azért ez a husiruci...egy kicsit túl lőtt a célon!ááá,legszívesebben megtépném azt a csajt,vagy nem is tudom mit csinálnék vele!Nem tudom,hogy hogy esne neki,ha felvágnák a hasát és kibeleznék!pfff,elképesztő hová vezet az ember hülyesége!
:'(
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.