Két barátné-kereső show műsor után most Dubaiban keres magának új „öribarit” a szállodalánc-örökösnő, Paris Hilton.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ismét „öribarit” keres Paris Hilton
2011. április 16. 13:38
2011. április 16. 13:39
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
biztoos h néézem
úgy örülök,h nálunk is leadják *.*
2011. április 16. 13:40
Szerintem ez várható volt,bár azt hittem,hogy a 2.évados nyertessel már tényleg "barátok" lesznek.
2011. április 16. 13:42
Én eddig mind a két évadot láttam eszt is meg fogom nézni.
2011. április 16. 13:43
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Újabb népbutitó agymenés, ki kiváncsi rá?
Az ember barátokat nem hírdetés utján keres vagy talál. Kapunk majd Paris mellé újabb 20 önjelölt feltűnési viszketegségben szenvedő tehetségtelen buta senkiházit ...
Az ember barátokat nem hírdetés utján keres vagy talál. Kapunk majd Paris mellé újabb 20 önjelölt feltűnési viszketegségben szenvedő tehetségtelen buta senkiházit ...
2011. április 16. 13:45
Idézet (_ToTo_ @ 2011.04.16. 13:43)
Újabb népbutitó agymenés, ki kiváncsi rá?
Abszolút egyetértek.
2011. április 16. 13:46
|
|
smiley22 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 517 Csatolások: 10 Azonosító: 145921 offline
|
Na jó hány barija lesz még??? Megy ez pár hétig aztán nem is hallani róla többet...Majd eltűnik és jön egy újabb és újabb stb. Kicsit unalmas sok naív ember jelentkezik és puff
2011. április 16. 13:50
Ebből is tisztán lejön, h feltűnési viszketegségben szenved. Nem normális, az tuti.
Arra nem gondolt, h neki kéne megváltoznia? Hátha több barátja lenne akkor. Szánalmas ez a nő -.-" Neki csak arról szól minden, hogy minnél több pénze legyen, és mindenki róla beszéljen.
Arra nem gondolt, h neki kéne megváltoznia? Hátha több barátja lenne akkor. Szánalmas ez a nő -.-" Neki csak arról szól minden, hogy minnél több pénze legyen, és mindenki róla beszéljen.
2011. április 16. 13:55
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
am én is jelentkeznék, föleg dubai miatt:D
2011. április 16. 13:58
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Meddig süllyed még az MTV? Komolyan erre van igény? Ha rajtuk múlna, még a 7. évadig nyújtanák. Brittany jó kics*szett vele, Stephennel nem tudom mi lett, és akkor jön majd még Jessica, Ashley, Jay... meg fene tudja még ki.
Csak egy egyre bövülő lista marad utánuk, hogy ki hagyta cserben a mi drága Parisünket
2011. április 16. 14:11
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
mennyire utálom ezt a nőt. tiszta szánalom. nem tv-be kell ismerkedni. ráadásul ott nyalnak neki, Paris meg csak csiskáztatja szegény hülyéket. azt hiszi, hogy ő több náluk csak azért mert van pénze?? menjen már -.-" re, soha nem adják le Magyarországon.
2011. április 16. 14:19
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Azt hittem a 2.ban már megtalálta az öribariját, de ha 2 évad alatt nem talált, szerintem azután sem fog.
Amúgy egész jó a sorozat, jókat lehet röhögni, de értelme nincs sok.
Amúgy egész jó a sorozat, jókat lehet röhögni, de értelme nincs sok.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: