[ha valaki több képeket akar ebben a témában, van még, de túl nagyok és nem tudtam felrakni. ]
Taylor Swift - April 4 - Shopping at Target in West Hollywood, California
2011. április 16. 13:38
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
jól áll neki ez a ruha.
[ha valaki több képeket akar ebben a témában, van még, de túl nagyok és nem tudtam felrakni. ]
2011. május 20. 17:27
|
|
Glória44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 426 Csatolások: 70 Azonosító: 130071 offline
|
Idézet (tengericsillag @ 2011.04.16. 13:38)
jól áll neki ez a ruha.
Szerintem is!
2011. május 20. 17:29
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
nagyon jó képek, köszi!
Taylor szép, mint mindig. ^^)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: