Russell Brand gyermekeket szeretne Katy Perrytől és egy közös otthont Londonban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Russell Brand gyermekeket szeretne
2011. április 16. 10:16
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
2011. április 16. 10:20
Dkkor Katytől nem számíthatunk sok jó dalra, ha gyereke lesz.
2011. április 16. 10:31
Katy sztem jó anya lenne, de Russel nem hiszem, h jó apa lenne. Bár ki tudja? Lehet megváltoztatná az apaság
2011. április 16. 11:01
Szerintem jó apa lenne Russel amúgy akkor sok sikert hozzá
2011. április 16. 11:04
|
|
Wicky99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 135682 offline
|
ha Londonba akar költözni szerintem Amerika el fogja felejteni Katy Perryt, és ha meg ott marad nem hiszem hogy jó ötlet lenne... 1: ha gyereke lesz, kevesebb új dal lesz, 2: ha Londonba készül, tartson magánál esernyőt
és 3: mindenki el fogja felejteni...
2011. április 16. 11:34
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
szerintem nem fogjak elfelejteni..megszuletik gyeremeke, szerintem ujra eneklesbe fog es kitudja lehet h Katy nem is akar Londonba koltozni..
2011. április 16. 12:39
Britneynek is van két gyereke és most,hogy beindult a karrierje? (ha leszámítjuk a régi botrányait) és még sok mindenkit fellehetne hozni példának,hogy van gyereke mégis sikeres. (: pl. Madonna máig a legjobbak közt van.
sok sikert:D
sok sikert:D
2011. április 16. 12:42
Szerintem meg ő ne akarjon gyereket. Jobban mondva, inkább ne is akarjanak. Milyen lenne már annak a szegény gyereknek két ilyen nem normális szülővel?
2011. április 16. 14:09
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
szegény Katy...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: