Triunfo del Amor – hazánkban is!
2011. május 02. 08:54
|
grenataúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 149629 offline
|
Nagyon jo kis sorozat kár hogy a magyaroknak sikerült jol elrontani a szinkron nevekkel Max-bol Juan Migel lett Maria-bol Marichuy egyébként tudtommal mexicoban 140 részböl áll a sorozat mert csak az elsö 7-8 rész volt rövidebb
2011. május 06. 19:04
hát én utáltam az árva angyalt mert nagyon uncsi volt meg a szereplők is unszimpatikusak voltak,tehát ezt se fogom nézni
2011. május 06. 19:07
Az Árva angyal jó volt, de már a végén untam. Ebből a sorozatból 1 részt láttam és nem tetszett. Olyan rossz, hogy újra Marichuy meg Juan Miguel van benne, és még a történet is hasonló.
2011. május 25. 14:59
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Ezt most elejétől nézem, és nagyon tetszik, csak kár, hogy a prizma tv-n fél órát adják, én az Árva angyalt nem igen néztem, annyira nem tetszett, de ez jobb.
2011. június 05. 22:18
Hát én nem szoktam nézni, állítólag nagyon jó, meg ha belenézek egy-két adatlapba, akkor is láttam kedvencként őket...
De őszintén, nem is nagyon érdekel a sorozat és már annyi telenovellát láttam, hogy ez már nem is érdekelt.
Sajnálom, de ez a véleményem.
De őszintén, nem is nagyon érdekel a sorozat és már annyi telenovellát láttam, hogy ez már nem is érdekelt.
Sajnálom, de ez a véleményem.
2011. július 28. 14:03
Én ezt már nem nézem mert rövid volt és nem volt felirata!
2011. augusztus 30. 11:13
|
|
Marichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 218 Csatolások: 44 Azonosító: 134647 offline
|
Szerintem nem jó film,annyira unom,hogy mindenki az Árva angyalhoz hasonlítgatja,pedig egyáltalán nem olyan és,hogy a nevek maradtak,hát ahoz inkább nem írok semmit...meghát nincs is olyan csatornám,még ha lenne talán nézném,de nincs.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: