Triunfo del Amor – hazánkban is!
2011. április 16. 11:40
|
|
marichuy97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 147445 offline
|
miért pont a prizmán ???nekem nincs
2011. április 16. 13:07
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
én is megírtam ezt cikket, már kétszer is. kicsit unom már ezt az oldalt, hogy az én munkámat semmibe veszik 
Hatalmas Árva angyal rajongó vagyok és imádom Willt és Maiét, ezért ezt a sorozatot nagyon nagyon várom már. Nekem teljesen mind1, hogy mi lesz a nevük, úgyis imádni fogom. Prizmám nincs, de ha beírjátok a Google keresőbe, hogy Birig oldala és az első találatra akkor látjátok kiírva, hogy ő felteszi majd a Teresával együtt
Hatalmas Árva angyal rajongó vagyok és imádom Willt és Maiét, ezért ezt a sorozatot nagyon nagyon várom már. Nekem teljesen mind1, hogy mi lesz a nevük, úgyis imádni fogom. Prizmám nincs, de ha beírjátok a Google keresőbe, hogy Birig oldala és az első találatra akkor látjátok kiírva, hogy ő felteszi majd a Teresával együtt
2011. április 16. 13:21
|
|
maywillvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 145881 offline
|
egyetértek az előttem lévőkkel teljesen más lesz a nevük és szerintem nem ugyanolyan mint az árva angyal teljesen más
imádom Maitét és Williemet bisztos ,hogy nézni fogom egy részt sem fogok kihagyni
sajnálom azt aki szereti őket és nincs prizmája
2011. április 16. 14:22
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
nem Marichuy meg Huan Miguel lesz a nevük. -.- 
de amúgy azt bírom,hogy egy csomó cikket látok és felesem igaz belőle. Mint itt.. mert nem igaz, hogy ugyanaz lesz a nevük,mint az Árva angyalban.
de amúgy azt bírom,hogy egy csomó cikket látok és felesem igaz belőle. Mint itt.. mert nem igaz, hogy ugyanaz lesz a nevük,mint az Árva angyalban.
2011. április 16. 14:44
|
|
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline
|
ha lenne Prizmám, akkor biztos nézném
2011. április 16. 14:52
Idézet (Cintii @ 2011.04.16. 14:22)
nem Marichuy meg Huan Miguel lesz a nevük. -.-
Eredetileg valóban nem az a nevük, de mint azt a bemutatóban is láthatod, a Prizma Tv az Árva angyal folytatásaként próbálja eladni a sorozatot, ráadásul a cím is Marichuy - a szerelem diadala lesz, így nagy valószínűséggel a szinkronos változatban a főszereplő páros neve ugyanaz marad majd, ami egy hatalmas baromság a részükről (amúgy a Prizma az RTL alcsatornája). És azért került a kis csatornára ez a novella, mert azt remélik, ezzel nagyobb népszerűséget szerezhetnek az adónak, de úgy tűnik nincsenek vele tisztában, hogy nem minden háztartásban van Prizma Tv. Vagy összefogtak valamelyik társasággal, remélve, hogy csak ezért a sorozatért sokan váltanak majd egy olyan csomagra, melyben szerepel az adó (ami ugye egy drágább csomagba került bele), de ez is baromság a részükről.
Én azért megértem ezt a lépést az RTL-től, mert lehet abból indultak ki, hogy a Rubí hatalmas siker volt, ezen felbuzdulva pedig a Tv2 megvásárolta Bárbara Mori egy másik telenovelláját, az viszont hatalmas bukás volt. Ők meg valószínűleg félnek attól, hogy ez velük is megtörténik. És láss csodás, Mexikóban imádták a CCEA főszereplő párosát, a Triunfo mégsem könyvelhető el sikernek, sokszor a korábbi sávban lévő műsorok is lealázták nézettségileg.
2011. április 16. 17:16
Biztos nagyon jó, kár hogy nincs Prizma csatornám!
2011. április 16. 17:21
|
|
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline
|
Nagyon jó sorozat, de én nem örülnék ha ugyanazok a nevek maradnának, hiszem a nevük Maria és Max, ezeket kéne meghagyni, mert sokan még azt hinnék hogy az Árva angyal folytatása.Kár hogy nincs Prizma tv-m, d ebiztos felteszik majd netre, ott fogom nyomon követni.
2011. április 16. 18:01
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Aztaa ez nagyon jó lesz és nagyon gyönyörű benne:) Nagyon szeretem ezt a párost mert sztem nagyon összeillenek...Mint Marichuy és Juan Miguel ♥
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: