Április 13-án véget ért – hazánkban – az Árva angyal című telenovella, azonban hamarosan megérkezik a Triunfo del Amor, szinkronosan.
A teljes cikkhez kattints ide!
Triunfo del Amor – hazánkban is!
2011. április 16. 07:12
2011. április 16. 08:09
|
|
Meredith31új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.28. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 146373 offline
|
Igaz hogy eléggé el volt húzva az Árva angyal,de azért szerettem nézni
Szerintem ez is jó lesz,én várom
2011. április 16. 08:16
|
|
mylifeworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 142238 offline
|
Biztos jó lesz, de én nem tudom majd nézni.
2011. április 16. 09:04
Lassan nincs olyan sorozat amiben nem ez a csávó játszana. :/
2011. április 16. 09:05
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
1.SEMMI KÖZÜK NINCS AZ ÁRVA ANGYALHOZ
2.EZ A MARICHUYOZÁSSAL MEG LE KÉNE ÁLLNI MERT AHHOZ SINCS KÖZE
3.NAGYON JÓ SOROZAT CSAK KR HOGY A PRIZMÁN MEGY!
4.A TÖRTÉNET:Victoria egy cselédlány Bernanda házában.A lány beleszeret Juan Pabloba,(Bernanda fiába)akivel az eskü letétele előtti éjjszakán együtt tölt egy éjjszakát.Bernenda gyűlöli Victoriát és ezért kirakja a házból.Victoria megzüli gyermekét egy kislányt akit Mariának hínak.Bernanda nem bírja elviselni,hogy Victoriának lánya született, ezért egy este mikor Victoria és a kis 3 éves María sétáltak és mentek volna át az úton Bernanda élütötte őket.Victoriát korházba vitték Maríát pedig árvaházba...Victoria a korházba tudta meg hogy María ''meghallt''.20 év elteltével egy nagyon híres divatcég vezetője lett.Férje egy híres színész Osvaldo Sandoval, mostoha fia (azt hitték Olsvaldóé de Osvaldo legjobb barátjáé Gulliermóé és egy másik nőé aki később tűnik fel)Maximilliano(Max), és lánya Fernanda.Victoria,egyik divatbemutatójára meghívja azt az árvaházat amelyben Maria van.
Mikor a bemutatón Max meglátja Mariát azonnal beleszeret.Később kideríti hogy María melyik árvaházba lakik és elmegy oda.Maríának pont aznap (mikor Max odamegy) költözik el és pont akkor találkoznak mikor Maria végleg elhagyja az árvaházat.Míg barátnőivel közös házukba nem érnek egész úton Maxal beszélget, de Max mindent erront és azt hazudja hogy Fabiánnak hívják (mint barátját).Mikor Maria elkezd dolgozni Victoria divatcégénél találkozik Maxal és megtudja hogy maxnak hívják.Miután megbocsát neki nagy nehezen megtörténik az első csók.Titkolniuk kell hogy együtt vannak mert Victoria féltékeny mert (senki nem tudja) Maxnak jegyese van Jimena.Max és Maria közt szépen mennek a dolgok némi veszekedéssel megbocsátással de rendben,egy divatbemutató után Maria odaadja magát Maxnak és az is jó sikerül.
Mikor feltűnik Jimena Max és Maria szakítanak és Maxnak (mindenki bánatára)össze kell házasodnia Jimenávan.
Egy idő után Max és Maria megint kibékül, és újra diadalmaskodik a szerelem!
Mikor Bernanda megtudja hogy Maria Victoria lánya felgyújta az a házat amiben lakott Maria.A lánya akkor már terhes Maxtól de Max kimenti őt az égő házból, de aztán lesz másik házuk.Egy nap egy Alonso nevezetű férfi meglátja Mariát és ő is mint Max azonnal beleszeret.De mikor Max meglátja hogy udvarol a lánynak olyan pofont lekever neki...
Később Max és Maria eltávolodik egymástól mert nagyon sok gond akad mindkettőjüknek, de nyugi megoldják.Maria megszül és gyönyrű a család , de egy gond van Alonso!Mind1.Alonso egyik nap nagyon beteg lett és Mriának KELLETT ápolnia.Mikor Max ezt meglátta hogy Alonso ott van Mariának választania kellett közte és Max között.Alonso ''megígérte''hogy békén hagyja Mariát,de nem.Nem is baj azon az estén Max és Maria lefeküdtek egymással, és minden happy.De másnap Bernanda ellopja a kisgyereket.Mariáék észtveszelytve keresik...nem tom hogy megtalálják-e én se tarok még ott.Remélem kíelégítettem a kedéjeket.
CSŐ!
2.EZ A MARICHUYOZÁSSAL MEG LE KÉNE ÁLLNI MERT AHHOZ SINCS KÖZE
3.NAGYON JÓ SOROZAT CSAK KR HOGY A PRIZMÁN MEGY!
4.A TÖRTÉNET:Victoria egy cselédlány Bernanda házában.A lány beleszeret Juan Pabloba,(Bernanda fiába)akivel az eskü letétele előtti éjjszakán együtt tölt egy éjjszakát.Bernenda gyűlöli Victoriát és ezért kirakja a házból.Victoria megzüli gyermekét egy kislányt akit Mariának hínak.Bernanda nem bírja elviselni,hogy Victoriának lánya született, ezért egy este mikor Victoria és a kis 3 éves María sétáltak és mentek volna át az úton Bernanda élütötte őket.Victoriát korházba vitték Maríát pedig árvaházba...Victoria a korházba tudta meg hogy María ''meghallt''.20 év elteltével egy nagyon híres divatcég vezetője lett.Férje egy híres színész Osvaldo Sandoval, mostoha fia (azt hitték Olsvaldóé de Osvaldo legjobb barátjáé Gulliermóé és egy másik nőé aki később tűnik fel)Maximilliano(Max), és lánya Fernanda.Victoria,egyik divatbemutatójára meghívja azt az árvaházat amelyben Maria van.
Mikor a bemutatón Max meglátja Mariát azonnal beleszeret.Később kideríti hogy María melyik árvaházba lakik és elmegy oda.Maríának pont aznap (mikor Max odamegy) költözik el és pont akkor találkoznak mikor Maria végleg elhagyja az árvaházat.Míg barátnőivel közös házukba nem érnek egész úton Maxal beszélget, de Max mindent erront és azt hazudja hogy Fabiánnak hívják (mint barátját).Mikor Maria elkezd dolgozni Victoria divatcégénél találkozik Maxal és megtudja hogy maxnak hívják.Miután megbocsát neki nagy nehezen megtörténik az első csók.Titkolniuk kell hogy együtt vannak mert Victoria féltékeny mert (senki nem tudja) Maxnak jegyese van Jimena.Max és Maria közt szépen mennek a dolgok némi veszekedéssel megbocsátással de rendben,egy divatbemutató után Maria odaadja magát Maxnak és az is jó sikerül.
CSŐ!
2011. április 16. 09:14
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
már nagyon várom hogy lássam 
kár hogy nekünk nincs Prizma csatornánk..
kár hogy nekünk nincs Prizma csatornánk..
2011. április 16. 09:29
Akarnám én nézni, de nem tudom, mivel nincs Prizma csatornánk. Szerintem sok Árva angyal rajongónak nincs ilyen csatornája (köztük nekem se). A TV2-ön indították el volna a Seherezádé helyett, az még több nézettséget hozott volna (véleményem szerint). Mindegy, az Árva angyal akkor is a legjobb telenovella! ♥
2011. április 16. 09:33
|
|
bettus185új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.10. Hozzászólás: 67 Csatolások: 1 Azonosító: 117148 offline
|
Háh xD Ideje volt már h Starity is feltegye h lesz 
Am mindenhol azt az idióta ötletet lehet olvasni,
h ugyanaz lesz a nevük!!! NE LEGYEN UGYANAZ!!!
Ha már megvesznek egy sorozatot, akk azt az eredeti nevekkel vegyék már meg !!!!
Am miért pont a prizmára kellett -.-?? Egy nevesebb csatornára is tehették volna . Szerintem egy befolyásolni fogja a nézettséget....
Mindenesetre:♥Maite♥William♥*.*Para Siempre *.*
Am mindenhol azt az idióta ötletet lehet olvasni,
h ugyanaz lesz a nevük!!! NE LEGYEN UGYANAZ!!!
Ha már megvesznek egy sorozatot, akk azt az eredeti nevekkel vegyék már meg !!!!
Am miért pont a prizmára kellett -.-?? Egy nevesebb csatornára is tehették volna . Szerintem egy befolyásolni fogja a nézettséget....
Mindenesetre:♥Maite♥William♥*.*Para Siempre *.*
2011. április 16. 09:35
|
|
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline
|
Sztem tök király lesz, de a fenébe is pont az a csatornám nincsen meg pedig úgy nézném....
2011. április 16. 09:46
én már nagyon várom, de ha tényleg ugyanazok a nevek lesznek, az nagy hülyeség!! egyáltalán nem folytatás, köze nincs az Árva Angyalhoz, na meg a Prizma TV, nekem szerencsére van, de akinek nincs azzal nagy kitolás, tehették volna ezt pl a Coolra, vagy a TV2-re, ahelyett a török vmi helyett....
2011. április 16. 09:59
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
amúgy a két sorozatnak semmi köze nincs egymáshoz. William neve: Max Maite neve: Maria de én nagyon várom. spanyolul is megnéztem pár részt és nagyon jóó.
jobb, mint az árva angyal szerintem
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: