VV4: Gigi szerint Éva és Anikó nem higiénikus
2011. április 16. 11:34
savanyú a szőlő Gigi?Csak féltékeny,mert Évi kitnt hagyta és hogy Anikó 100000x szebb nála...
2011. április 16. 12:34
neki is voltak egyéb dolgok amiket mi nem láttunk
az infók nélkül nemigazán tudtam volna élni
) és igen senki nem tökéletes, lehet anikó szép de neki is vannak hibái
minden szép lánynak vannak hibái is
2011. április 16. 12:56
|
|
dana"Evolution?" |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1776 Csatolások: 3 Azonosító: 147029 offline
|
Jellemző ez az "orkokra", ha valamiben "vereséget szenvedtek", akkor jön a mocskolódás. Gigi ismét csak megmutattad, hogy milyen is a te "néped" többsége, nem okoztál vele meglepetést!
2011. április 16. 13:10
|
|
hetty95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 133257 offline
|
Öcsém, Gigi totál szánalmas.. -.-"
Lerí róla a féltékenység.. Évára azért, mert kint hagyta, Anikóra pedig mert szebb nála.. Ezzel próbálja őket lejáratni.. -.-"
Lerí róla a féltékenység.. Évára azért, mert kint hagyta, Anikóra pedig mert szebb nála.. Ezzel próbálja őket lejáratni.. -.-"
2011. április 16. 13:15
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Igazad van ToTo.
2011. április 16. 13:31
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.04.16. 11:52)
Az egészben az az ironikus, hogy mégis Gigit nevezi mindenki 'büdös ku***nak'
És pont ezért nyilatkozott. Csak ki akar törni a szerepéből
2011. április 16. 13:36
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Az most nem érdekel, hogy mit nyilatkozott Éváékról, nekem az egészből csak annyi jött le, hogy Gigi egy hatalmas nagy bunkó. Azért mert utálja a nála sikeresebbnek bizonyult bentmaradt lányokat, nem kell lejáratni őket.
Amíg nem fullad meg tőle, semmi köze Anikó lábszagához
Amíg nem fullad meg tőle, semmi köze Anikó lábszagához
2011. április 16. 14:02
|
|
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1236 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 offline
|
Hát végülis nem mondott semmi olyan dolgot ami nagyon bántó lenne, csak felelt a kérdésre. Nem tudom, hogy miért baj ez. Azt vettem észre ha valaki 1 rossz szót is mond Évára vagy Anikóra mindenki felháborodik, de ha Gigit mocskolják az senkit sem érdekel... Én nem kedvelem annyira Gigit, de ezt azért igazságtalannak tartom
2011. április 16. 14:03
hagyuk mán hagyuk mán Gigi ,lehorrogod a villásokat ,akkor szinte az egész magyarország ellene lesz
2011. április 16. 14:45
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
El Mexicano én veled értek egyet...
amúgy nekem meg elegem van a részeges alekból meg éviből...azért van ekkora rajongótábora nekik mert az is iszik aki rájuk szavaz...ennyi!!!amúgy meg Gigi kiesése csalás volt...nem mintha őt védeném de állítólag küldtek vissza olyat hogy nem bírják fogadni (felkapták a pénzt...)és vissza ment éva köpködni...ha az országnak ez tetszik...csak gratulálni tudok...amúgy meg akit nagyon bírtam és mindig is igaza volt az esett ki...
amúgy meg ki az aki miatt mindenki egy kicsit szenvedett?(katonai hét...) Hát persze hogy Évike...én megvertem volna simán ha miatta szenvednék még 10 percet!!! Szooorri...de ez vélemény...
amúgy meg Gigi képeiről meg annyi h a családja elfogadta h a lánya ilyen volt...de évikének meg még fel volt háborodva!!!-.-" és még a ráczok szánalmasak? -.-" mondom: nem szurkolok már senkinek csak a részeges okoskodó köpködőket utálom!!!még egyszer...szorri...ti máshogy is vélekedhettek azokról de ez az én véleményem...tudom megtarthatnám magamnak de ahhoz túl nagy a szám
amúgy nekem meg elegem van a részeges alekból meg éviből...azért van ekkora rajongótábora nekik mert az is iszik aki rájuk szavaz...ennyi!!!amúgy meg Gigi kiesése csalás volt...nem mintha őt védeném de állítólag küldtek vissza olyat hogy nem bírják fogadni (felkapták a pénzt...)és vissza ment éva köpködni...ha az országnak ez tetszik...csak gratulálni tudok...amúgy meg akit nagyon bírtam és mindig is igaza volt az esett ki...
amúgy meg ki az aki miatt mindenki egy kicsit szenvedett?(katonai hét...) Hát persze hogy Évike...én megvertem volna simán ha miatta szenvednék még 10 percet!!! Szooorri...de ez vélemény...
amúgy meg Gigi képeiről meg annyi h a családja elfogadta h a lánya ilyen volt...de évikének meg még fel volt háborodva!!!-.-" és még a ráczok szánalmasak? -.-" mondom: nem szurkolok már senkinek csak a részeges okoskodó köpködőket utálom!!!még egyszer...szorri...ti máshogy is vélekedhettek azokról de ez az én véleményem...tudom megtarthatnám magamnak de ahhoz túl nagy a szám
2011. április 16. 15:00
Tjaaash! Nem igaz, h mindenki őket védi, pl én sem
Tridának igaza van!
Tridának igaza van!
2011. április 16. 18:51
Ennyi...Köcce Gigi
Éva takarodj.!!!!!
Anikó nem igazán érdekel de elég kínos lehet ha igaz amit mondott Gigi ...pedig ő tudja ő élt benn velük nem mi
És te pedig:csakjol....Elárulom h. Gigi mindig is tiszta volt és mindig ő takaritott a villában ugy h. ő neki biztos hogy nincs lábgombája!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: