VV4: Gigi szerint Éva és Anikó nem higiénikus
2011. április 16. 08:59
Mer ő tökéletes, és bocsánat, hogy megint felhozom a múltját, de elöbb gondolkodjon el, hogy őneki van-e lábszaga és elöbb nézzen tükörbe! Ilyen gusztustalan nőt mint a GiGit én még sosem láttam, ez túltesz még Éva köpésén is! Hogy lehet valaki ennyire sunyi? Lehet, hogy csak kitalálja ezeket a dolgokat, hogy a méia figyelmét élvezhesse. Álszent r**anc!
2011. április 16. 09:11
Eddig GiGit nem gondoltam sunyinak, de igaza volt Évának tényleg az! Már várom, hogy Ani vagy Éva kiessen a villából és elmonjon valami cikis dolgot GiGiről. Kíváncsi vagyok ahhoz mit szólna ez az álszent nő! Most GiGi még lejjebb csúszott a szememben és szerintem ezzel nem vagyok egyedül! Bárcsak örökre eltűnne ez az sunyi-álszent ká a médiából! Senki sem kíváncsi arra, hogy lehordja a másikat. Milyen érdekes, hogy az összes ex-villalakó közül csak Ő árulja be a többieket. Elöbb szembesüljön önmagával, meg a lópofájával és utána tiporjon le másokat! Ezzel GiGi csak ellenszenvet keltett az összes eddigi rajongójában. GUSZTUSTALAN!!!!
1 felhasználónak tetszik:
dana
2011. április 16. 09:43
|
|
Miss.Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 148041 offline
|
undorítóak ezek mind 3-man de azért álljon meg a menet...az aGigi egy normáltalan ribanc aki nem is volt odavaló ő csak egy rendmániás kurva azt ennyi..de arról is lehene beszélni hog ő milyen..na lássuk csak: kamera elött szeretkezik, egy unalmas alak, és még ő panaszkodik a másikról hogy undorító..pedig az az igazság hogy ő sem különb
2011. április 16. 09:50
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
hahahahha ez szerintem nem igaz!!
2011. április 16. 09:56
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Évát azt olvastam,és többen is mondták akik nézik a közvetitőt.Anikó pedig..
2011. április 16. 09:58
Na ez is milyen már. Nem szeretem a Lacit de ott bent CSAK ő csinált valamit (takarítás,mosás,főzés) ezek alapvető higiénikus dolgok. De ahogy láttam Gigike is ugyan olyan lusta dög volt ott bent mint Évike. Egykutya mind.
2011. április 16. 09:59
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Gigikém, most csak magadat minősítetted, hogy mekkora egy gerinctelen ... vagy, Anikóval meg Évával szerintem most senki nem törődik...
1 felhasználónak tetszik:
dana
2011. április 16. 10:04
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
én csak Éva minősítésével értek egyet
2011. április 16. 10:21
|
bubo85<3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.13. Hozzászólás: 2413 Csatolások: 0 Azonosító: 60728 offline
|
Nem bírja elviselni, hogy kiesett és még a homár Jerzy is tovább van bent mint ő. Ezért próbál mindenkit lejáratni, hogy a Bécikéje nyerje meg a játékot. Ő meg mindent letagad a múltjáról. SZÁNALMAS LÓPOFÁJÚ!!!!!
2011. április 16. 11:04
Pofázni azt tud de magára nem tud nézni :/ Ratyi ez a lány !
2011. április 16. 11:13
"számol be tapasztalatairól VV Gigi, aki szerint mindkét lánynak megbocsáthatóak a fent taglaltak, hiszen senki sem lehet tökéletes" – nem, nem bocsáthatóak meg. Az ember többek között ezért ember, és nem állat. De még az állatok is mosakodnak, bocs!
2011. április 16. 11:16
|
|
lilbiebzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 1 Azonosító: 144682 offline
|
Szánalmas ez a Rácz társaság -.-" Remélem lesznek olyan jófejek az Alek és Éva rajongók köztük én is,hogy szavazni fogok Jerzyre,mert őt se bírom..De inkább az ő pofáját nézem majd mint Rácz úrét -.-"
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.