A Való Világ legutóbbi kiesője kitálal a bennmaradt két lány higiéniás állapotáról. Gigi szerint van, hogy Éva napokig nem fürdik, Anikónak pedig durva lábszaga van.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV4: Gigi szerint Éva és Anikó nem higiénikus
2011. április 16. 00:46
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
2011. április 16. 00:51
Így mocskol be másokat? Ez túl átlátszó egyébként, de szerintem meg kell szokni, ez egy verseny. Amúgy mindenki saját maga dönteni el, hogy hogy viselkedik. De megnéztem a videót is, és Gigi nem akart túl durva lenni velük...
2011. április 16. 00:56
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
uristen..Gigi szanalmas-.-ennyire feltekeny bennt levokre meg vagy mi?-.-nem azert, de szerintem senki se volt ekkora taplo, bunko eddig a kiesett kozul, aki ilyeneket mondott volna el-.-szerintem neki se esett volna valami fenyesen, ha rola mondott volna a Szandika vagy Oliver ilyeneket -.- szanalom..
nem vagyok se Aniko, se Eva fan, de ez szerintem feltekenyseg arra h ok meg benn vannak..
nem vagyok se Aniko, se Eva fan, de ez szerintem feltekenyseg arra h ok meg benn vannak..
1 felhasználónak tetszik:
pillangócska
2011. április 16. 01:06
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Neki meg istálló szaga van...
2011. április 16. 01:46
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Gigike úgy tűnik nekikezdett a negatív kampánynak, hogy a tesója nyerjen. Vagy irigykedik, hogy az ő titka kiderül?
Végülis mindegy. Gyerekek, ez lenne a Való világ?
Végülis mindegy. Gyerekek, ez lenne a Való világ?
2011. április 16. 08:00
Nem tudom mit háborogtok! A legtöbb villalakó elárul titkotak, még akkor is, ha nem igazak.
Olivér is ez csinálta, érdekes, az nem zavart senkit -.-".
2011. április 16. 08:06
Idézet (Thora_90 @ 2011.04.16. 08:00)
Nem tudom mit háborogtok! A legtöbb villalakó elárul titkotak, még akkor is, ha nem igazak.
ezzel egyetértek de persze az más ha olivér mondja lehet ezis hazugság de olivér is mondott ilyeneket
2011. április 16. 08:22
|
|
carly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 528 Csatolások: 0 Azonosító: 132467 offline
|
tiszta szánalom ez a Gigi -.-" ezzel akarja lejáratni Évát és Anit ?..pfff hülye lófejű qrva inkább foglalkozna magával... Jerzy szerelméről miért nem beszél h milyen bélgázai vannak ??
2011. április 16. 08:24
Szánalom... én a lópofa helyébe inkább csöndbe maradnék...
2011. április 16. 08:28
Na emberek még ezután is a kis Gigike a kedvenc? a hátuk mögött aztán jó kibeszélni őket, a kis aljas. Hogy süllyedt ilyen mélyre?
2011. április 16. 08:31
carly! Talán mert azt mindenki tudta -.-"
Heetella! Olivér is ezt csinálta. Emlékezz vissza.
pillangócska! Én nem tudom, ki hazudik, ki nem, de valszeg mindegyik :/ és igen, ez a Való Világ...
pillangócska! Én nem tudom, ki hazudik, ki nem, de valszeg mindegyik :/ és igen, ez a Való Világ...
2011. április 16. 08:41
Idézet (Thora_90 @ 2011.04.16. 08:31)
carly! Talán mert azt mindenki tudta -.-"
jó elismerem ezt csinálta, de (igen sajnos én elfogult vagyok,d e nem tudok pártatlan lenni sajnálom) Gigitől ez sok...egyszerűe irritáló személyiség...
2011. április 16. 08:48
Heetella! Én tudok
De megértelek. Én pl Olivért nem bírom elviselni :/ Nem vagyunk egyformák, mindenki mást szeret 
Persze nem volt szép Gigitől, h ilyen dolgokat mondd, ez senkitől nem az.
Itt igazából az a baj, h sokan nem tudnak objektíven, normális hangnemben ítélni.
Persze nem volt szép Gigitől, h ilyen dolgokat mondd, ez senkitől nem az.
Itt igazából az a baj, h sokan nem tudnak objektíven, normális hangnemben ítélni.
2011. április 16. 08:49
|
|
theboyn1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 148369 offline
|
hát ez a nő kész vicc! minden második interjújában azt olvasom, hogy szerinte mennyire nem higiénikus éva! menjen már haza és takarítson otthon vagy menjen "dolgozni" és kussoljon be. úú de rühellem az ilyen embereket. sunyi k***a.
1 felhasználónak tetszik:
Heetella
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.