Being Human - Emberbőrben
(Being Human US)
rendező: Adam Kane, Paolo Barzman, Charles Binamé
forgatókönyvíró: Anna Fricke
zeneszerző: FM Le Sieur
operatőr: Pierre Jodoin
producer: Irene Litinsky
vágó: Simon Webb, Maxime Chalifoux, Arthur Tarnowski
szereposztás: Rosina Bucci
szereplő(k):
Sam Witwer (Aidan)
Meaghan Rath (Sally Malik)
Sam Huntington (Josh)
Gianpaolo Venuta (Danny)
Mark Pellegrino (Bishop)
Ha eddig biztos voltál benne, hogy embernek lenni nehéz dolog, ismerd meg Aidan-t, a vámpírt, Josh-t, a vérfarkast és Sally-t, a szellemet. Ők hárman próbálnak beilleszkedni az emberek világába, és boldogan élni, amíg? rá nem jönnek, hogy embernek lenni nem is olyan könnyű.
Being Human (US) / Emberbőrben (2011)
2011. november 16. 21:18
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
1.07 - I See Your True Colors and That's Why I Hate You
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2011. november 16. 21:20
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
1.08 - Children Shouldn't Play with Undead Things
Minimanó94
2011. november 16. 21:25
|
|
BessieJung Kook |
|
1.09 - I Want You Back (From the Dead)
Minimanó94
2011. december 15. 23:24
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
2x01 - "Turn This Mother Out" hivatalos képek (MQ)
Minimanó94
2011. december 15. 23:26
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
2x02 - "Do You Really Want to Hurt Me?" hivatalos képek (MQ)
Minimanó94
2012. augusztus 27. 22:20
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hát nekem tetszik a film, igaz az eredeti sorozatot nem láttam, de ahogy elnéztem a képeket, totál más karakterek vannak benne. Josh nagyon ott van, kicsit lökött, de épp ezért szeretem. Aidan meg... no komment.
de azért Sally a legaranyosabb...
2015. január 10. 18:35
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Spoiler tartalmú hozzászólás!
Én még csak most végeztem a negyedik évaddal, és teljesen a hatása alatt vagyok. Jóval nagyobbat ütött, mint a harmadik, hiszen azzal nem igazán voltam kibékülve. Izgalmasabb szálakat vezettek be, amelynek nyomán - bár néha kiszámíthatóan -, de javában tudott szórakoztatni. Viszont, ami nagyon nem jött be, az a befejező részek. Kissé vontatottnak hatott, hogy a kislány voltaképp a ház gonosz lelke, amit ők etettek igazából. Amiért nagyon odavoltam, az a Sally-Aiden romantikus szál. El sem akartam hinni, hogy végre összehozták őket. Tudni illik, nálam már a sorozat elkezdése óta mindig is ők voltak az igazi favok, és annyira összehoztam volna már őket.
Sally mártír halála várható volt, de Aidennek nem adtak méltó befejezést - Sally életet ad neki, miközben elvileg halott (
), és utána már ember lesz és nem vámpír. Erre csak annyit tudtam mondani, hogy mi a f*sz van most?! Jól elb*szták a végét, látszik az utolsó epizódokon, hogy igyekeztek lezárni. Bennem mély űrt hagyott. Nem csak azért, mert nem tudtam, hogy kaszálták a sorozatot (ez bezzeg itt nem kap külön cikket!), de a befejezés szomorú. Csalódott vagyok. Éveken keresztül végig kísért ez a széria. Szerethető karakterekkel, érdekes, fordulatos történettel, és ilyen szinten elrontották a befejezést. Az utolsó húsz percben már kezdtem úgy érezni, mintha az Antigoné újragondolását látnám magam előtt. Nagyon fog hiányozni, imádtam!
Én még csak most végeztem a negyedik évaddal, és teljesen a hatása alatt vagyok. Jóval nagyobbat ütött, mint a harmadik, hiszen azzal nem igazán voltam kibékülve. Izgalmasabb szálakat vezettek be, amelynek nyomán - bár néha kiszámíthatóan -, de javában tudott szórakoztatni. Viszont, ami nagyon nem jött be, az a befejező részek. Kissé vontatottnak hatott, hogy a kislány voltaképp a ház gonosz lelke, amit ők etettek igazából. Amiért nagyon odavoltam, az a Sally-Aiden romantikus szál. El sem akartam hinni, hogy végre összehozták őket. Tudni illik, nálam már a sorozat elkezdése óta mindig is ők voltak az igazi favok, és annyira összehoztam volna már őket.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.