VV Gigi visszaköltözik a villába
2011. április 16. 16:28
OZ83! És ezt Te honnan tudod?
Én remélem, kamu... nem fer a régebbi lakókkal szemben.
Én remélem, kamu... nem fer a régebbi lakókkal szemben.
2011. április 16. 18:51
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nem igazán értem, hogy mi ez a nagy felháborodás. Ha Gigi visszamegy, az nem fair, de ha Olivér megy vissza az meg hiperszuperfantasztikus? Olivér semmivel sem jobb, mint Gigi. Ha az, hogy Gigi visszamegy nem fair a játékosokkal szemben, akkor az sem fair, hogy Olivér visszamegy. Különben meg miért ne lenne fair? Ha jól látom csak pár napra mennek és nem újra harcba szállni a fődíjért. Mindegy én személy szerint szívesebben látnám bennt Gigit újra, mint Olivért.
2011. április 17. 08:10
Hurray!!!
janet7: egyetértek veled
De tudod, hogy van ez! Egyikük ezt szereti, azt utálja, a másikuk fordítva... ez ellen nem tudunk mit tenni. 
Én pl. Olivért nagyon jófejnek tartom, Gigit meg... khm.... olyan.. közepesnél egy kicsit lejjebb. Szóval mindenkinek megvan az ízlése, amin változtatni nem lehet, ha tetszik neked a véleménye, ha nem
Mindenki annak szurkol, akinek akar, azt szereti, akit akar ;D
De abban is van valami... valami NAGY (xD) valami, amit mondtál
janet7: egyetértek veled
Én pl. Olivért nagyon jófejnek tartom, Gigit meg... khm.... olyan.. közepesnél egy kicsit lejjebb. Szóval mindenkinek megvan az ízlése, amin változtatni nem lehet, ha tetszik neked a véleménye, ha nem
De abban is van valami... valami NAGY (xD) valami, amit mondtál
2011. április 17. 13:46
nah ez zsíír
Akkor megy be amikor Jerzy kimegy...Sok értelme lesz..na m 1 is Oli kell oda be
2011. április 17. 20:26
|
|
XaverBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 46 Csatolások: 4 Azonosító: 146629 offline
|
nagggyyyonnn jóóóóó GIGI te voltál a kedvencem és az is vagy Oli te is
2011. április 18. 11:51
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
mineeeeek???????jobb lenne,ha cs olivér menne vissza.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: