Megérkezett az angol énekesnő legújabb videoklipje, ami a Nobody's Perfect című dalból készült el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jessie J szerint senki sem tökéletes
2011. április 15. 12:35
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
klip erdekes..szam nem rossz
2011. április 15. 12:41
|
SheilaBitchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.11. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 149114 offline
|
Megmondom őszintén nekem nem jön be. A csajt sem szeretem, irritál és szerintem nincs semmi a számaiban, a hangja pedig fele olyan jó sincs, mint amennyire sztárolják. A szám címe meg kicsit sem elcsépelt...
2011. április 15. 13:02
kegyetlen jó lett
amikor először láttam rögtön megtetszett a klip, a dal meg önmagában is tökéletes.
prézli:
osztom.
prézli:
osztom.
2011. április 15. 13:10
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
hát a Price Tag sokkal jobb volt.Nekem ez nem jön be.
2011. április 15. 13:17
Idézet (SheilaBitch @ 2011.04.15. 12:41)
Megmondom őszintén nekem nem jön be. A csajt sem szeretem, irritál és szerintem nincs semmi a számaiban, a hangja pedig fele olyan jó sincs, mint amennyire sztárolják. A szám címe meg kicsit sem elcsépelt... 
Szerintem akkor te nem látsz a sorok közé. Jessie azon kevesek közé tartozik, akik igényes zenét csinálnak és szólnak is valamiről a dalszövegeik. Szerintem igenis elgondolkodtató nem egy dalszövege. Who You Are, Who's Laughing Now vagy akár a Nobody's Perfect is rettenet jó és szólnak is valamiről.
Az meg, hogy "a hangja pedig fele olyan jó sincs, mint amennyire sztárolják" hát ez no comment.
2011. április 15. 13:25
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Imádom Jessie J-t, isteni amit csinál, mondjuk csak 2 hónapja fedeztem fel, de amióta meghallgattam a CD-jét szerelem elsőre hallásra
imádom ezt a számot is, a klip pedig igényesen lesz elkészítve.
2011. április 15. 13:33
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
szerintem jó lett..de a Price Tag sokkal jobb.
2011. április 15. 13:37
Hát mint szám nekem a Price Tag meg a Du It Like A Dude is jobban tetszett de viszont a klip az jobb,mint az utóbb említett dalé.
2011. április 15. 13:46
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Hát a klip furcsa, de a szám jó
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

1 felhasználónak tetszik: