A család helyében én azért elgondolkodnék,ha Béci kiesik a Béci-Gigi-Laci tábor kihátrál Jerzy mögül hozzáteszem jogosan a fináléban.Marad saját szavazótáborával ami kb.10% vagy még annyi sem.Akkor már sem az Éva-Alekosz,sem a Gigi-Béci-Laci tábor nem fog rajta segíteni,a nyereményre esélye sincs.
Igy gyakorlatilag Éva és Alekosz kezébe adják a főnyereményt.
Ilyen erős karakterek mellett esélye sincs megnyerni,ráadásul jó sok haragost szerez magának a család.
VV4: Jerzyért egy ország száll harcba
2011. április 15. 14:37
|
|
ankay99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.29. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 148242 offline
|
de sztem bécire gigi és laci rajongói is szavaznak és bécinek sztem elég nagy rajongótábora van sőt lehet hogy ani rajongói is bécire szavaznak hogy sikerüljön a tervük!!!
2011. április 15. 14:38
|
Kerixyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 146649 offline
|
Az meg egy külön vicc kategória hogy Jerzy sógora,eddig lehordta Évát,mert leköpte Jerzyt,most az ö rajongótáborától vár segítséget? Jellemtelen egy ember!
Már csak azért is hajrá Béci!!!!
Már csak azért is hajrá Béci!!!!
2011. április 15. 14:46
|
|
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1236 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 offline
|
Szeretném, hogy Béci menne vissza
De nem tudom miért akarják az ellentáborokat mozgósítani, belegondolhatnának abba is ha véletlenül Jerzy menne vissza a fináléban az elentáborok Jerzy ellen szavaznának és akkor még jobban nem lenne semmi esélye. Hajrá Béci!
1 felhasználónak tetszik:
judaslover
2011. április 15. 14:50
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
nekem mind1
én már azóta nem nagyon nézem mióta Dika kiesett!!
én már azóta nem nagyon nézem mióta Dika kiesett!!
2011. április 15. 15:00
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Hát mindkettőjüket szeretem
De akkor már igen Jerzy menjen vissza a villába mert neki nagyobb szüksége van a fődíjra
De ez Olitól egy nagyon szép/jó húzás
2011. április 15. 15:02
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
Hát vajon a cikket...?De am meg nem övön aluli lépés,egyszer úgy is megkellett volna "küzdeniük"!Ha vki nem is nézi a VV-t,csak innen értesül,vagy vki nem figyel oda,annak elmondom,hogy "Egy,aki mindent visz!"
2011. április 15. 15:12
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
De jó lenne, hogyha Bécit vére kiejtené valaki! Ráadásul egy "gyengének" tartott személy. HAJRÁ LYERZSEE (inkább ő, mint béci<_<)
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. április 15. 15:14
De lehet Jerzy megy vissza.nem tudok válsztani..!!! Ez olyan rossz hogy Jerzy-t hívta ki
Nem akarom hopgy haza menyen béci azt se hogy Jerzy csak hogy Éva mert nem valóoda.!! mindenki szereti majd itt kint is csak ne legyen bent mert uncsi..
2011. április 15. 15:19
remélem ki is takarodik a villából, már nagyon irritált a feje
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.