VV4: Jerzyért egy ország száll harcba
2011. április 15. 13:24
|
BieberAndJasmineFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.01. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 146449 offline
|
villából**
2011. április 15. 13:29
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (SheilaBitch @ 2011.04.15. 12:56)
"Övön aluli döntés"
Én úgy tudtam, hogy cikket objektíven kéne írni. Mondjuk tőled mit várok...
Amúgy ez az "összefogás" szánalmas, Jerzy-t használják fel arra hogy lejárassák Bécit ugyanmár...Ők is így döntöttek volna, ez egyéni játék. Bárkit is hívna ki, akkor is le akarnák járatni, Béci bármit csinál az úgy is rossz lesz egyeseknek. De persze mikor Éva kijelenti, hogy nem érdekli senki magán kívül, átb.ssza Anikó fejét a kiválasztással kapcsolatban és hadd ne soroljam tovább, az érdekes módon senkit nem háborít fel. Röhej:) Az meg külön szánalmas, hogy az egyetlen ember, akit ez érint, az Jerzy, őt meg nem zavarja és nem haragszik. Akkor hogy jön más ahoz, hogy ítélkezzen? Gondolkodjatok már, emberek...
Amúgymeg még annyit, hogy Jerzy-t mindenki folyton szidja, "unalmas, buta, nem csinál semmit" és hasonló jelzők, mostmeg hirtelen mindenki "Hajrá Jerzy!" Nem tartjátok ezt egy icipicit NEVETSÉGESNEK? Legalább ne próbálj úgy tenni, mintha valójában Jerzy-nek és nem Béci ellen szurkolnál.
Amúgy ez az "összefogás" szánalmas, Jerzy-t használják fel arra hogy lejárassák Bécit ugyanmár...Ők is így döntöttek volna, ez egyéni játék. Bárkit is hívna ki, akkor is le akarnák járatni, Béci bármit csinál az úgy is rossz lesz egyeseknek. De persze mikor Éva kijelenti, hogy nem érdekli senki magán kívül, átb.ssza Anikó fejét a kiválasztással kapcsolatban és hadd ne soroljam tovább, az érdekes módon senkit nem háborít fel. Röhej:) Az meg külön szánalmas, hogy az egyetlen ember, akit ez érint, az Jerzy, őt meg nem zavarja és nem haragszik. Akkor hogy jön más ahoz, hogy ítélkezzen? Gondolkodjatok már, emberek...
Amúgymeg még annyit, hogy Jerzy-t mindenki folyton szidja, "unalmas, buta, nem csinál semmit" és hasonló jelzők, mostmeg hirtelen mindenki "Hajrá Jerzy!" Nem tartjátok ezt egy icipicit NEVETSÉGESNEK? Legalább ne próbálj úgy tenni, mintha valójában Jerzy-nek és nem Béci ellen szurkolnál.
Teljesen egyetértek veled, minden egyes gondolatoddal
Valamelyik topikban olvastam, hogy "Éva is nyalizott persze egyszer, de érthető, hiszen bent akr maradni a villában.." Hát nekem ez volt az a pont ahol néztem egy nagyot. Aha, Éva csinálhat BÁRMIT, ő lesz a jó, a szent és a sérthetetlen, méghozzá amiatt, mert úgymond Alekosz a pajzsa...ha Alekosz utálná Évát, biztos, hogy Éva rajongó tábora feleződne...vicc, hogy bármit megtehet őt akkor is szeretik az emberek, mert ő Éva. Ám ha Béci csinál bármit, akkor az csak a taktika, és azért, mert ő egy gonosz ember aki hazudik, lop, csal. Vicc!
2011. április 15. 13:39
Egyiküket sem kedvelem de inkább jerzy. Béci menjen kifelé
2011. április 15. 13:39
|
|
Bezzovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 400 Csatolások: 43 Azonosító: 137884 offline
|
Remélem Béci megy vissza.
Már nem azért,de sztem ez EGYÉNI játék,és nem volt övön aluli. Béci elmondta Jerzynek hogy lehet h őt hívja ki. Sztem ez így van rendjén.Amúgy is most azoknak kell mennie párbajozni akik még nem voltak.. Alekot azért nem vitte ki mert vele a végsőket szeretné megvívni(ez így van rendjén)
Éva védett volt.
Anikót azért nem vitte mert legközelebb ő fog menni Évával.Legalább is meghagyta neki mert ez a csajok harca kell legyen.El kell dönteni h ki lesz a csajok közt az első.
és remélem mostmár értitek hogy miért vitte Jerzyt. nah thx h elolvastátok.puszcsőő
Már nem azért,de sztem ez EGYÉNI játék,és nem volt övön aluli. Béci elmondta Jerzynek hogy lehet h őt hívja ki. Sztem ez így van rendjén.Amúgy is most azoknak kell mennie párbajozni akik még nem voltak.. Alekot azért nem vitte ki mert vele a végsőket szeretné megvívni(ez így van rendjén)
Éva védett volt.
Anikót azért nem vitte mert legközelebb ő fog menni Évával.Legalább is meghagyta neki mert ez a csajok harca kell legyen.El kell dönteni h ki lesz a csajok közt az első.
és remélem mostmár értitek hogy miért vitte Jerzyt. nah thx h elolvastátok.puszcsőő
2011. április 15. 13:40
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
hmmm... kíváncsi leszek, de ez elég átlátszó, hogy nem is jerzyre, hanem inkább béci ellen kampányolnak. mind a kettőt utálom, szóval majd a sors, na meg persze a szavazók döntenek erről, de én inkább tartogatom a pénzemet értékesebb cuccokra xdd
2011. április 15. 13:43
|
|
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline
|
Remélem Jerzy megy vissza, mert Olivérnek igaza van. De lehet, hogy a műsor készítői nem ezt akarják, és megint megmutatják a szavazat állását, amikor Béla áll vesztésre...
2011. április 15. 13:47
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (SheilaBitch @ 2011.04.15. 12:56)
"Övön aluli döntés"
Ennyire fogalmatlan és értetlen vagy? Olvasd már el mégegyszer. Jerzy családja és rajongói szerint volt "övön aluli döntés" - és nem szerintem.
Én meg úgy tudtam, hogy a suliban tanítanak olvasást és szöveg értelmezést.
Az egész cikk nem arról szól, hogy ki mit mondott vagy csinált a villában - hanem hogy a családtagok és rajongók mit gondolnak erről a párbajról.
Hiába jöttök, hogy ki mit mondott meg ki mit csinált - mert itt nem erről van szó.
2011. április 15. 14:15
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
nem tom van e értelme
2011. április 15. 14:16
|
|
19nati95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 122136 offline
|
Pfff...emberek,gondolkozzatok már egy kicsit!Egyszer a Jerzy a buta meg stb. aztán meg akárkit visszaküldenétek a villába,csakhogy ne a Béci menjen vissza????Ugyan már....ez már a rajongótáborok részéről is taktika,mert tudják,hogy ha kitúrják a Bécit,akkor a drága kis Alekosznak lesz esélye megnyerni,sőt ő is nyerné meg a játékot,mert a Jerzy állatira gyenge......
Szánalom,hogy egyesek a Bécit merik gyávának nevezni,valójában meg ők milyen taktikával próbálják a kedvencüket a célig vezetni.....szánalom...... :/
Szánalom,hogy egyesek a Bécit merik gyávának nevezni,valójában meg ők milyen taktikával próbálják a kedvencüket a célig vezetni.....szánalom...... :/
2011. április 15. 14:25
Béci menjen vissza
OLivér Szandikát is hirdette Béci mégis legyőzte
Béci a nyerőő imádom őt *-*19nati95
igazad van
_ToTo_
énnis észrevettem hogy néha nagyon leszólsz a cikeidben egyes sztárokat
"
igazad van
_ToTo_
énnis észrevettem hogy néha nagyon leszólsz a cikeidben egyes sztárokat
1 felhasználónak tetszik:
judaslover
2011. április 15. 14:29
|
|
Becca Diamondvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 136 Csatolások: 102 Azonosító: 143285 offline
|
hajrá Jerzy!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.