Hát nem valami jó ha vkinek ugyan az a teljes neve, mint a másiknak
WinterGirl én is
Szabó Zsófit összekeverik a VV naivájával
2011. április 15. 21:23
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (EszterLondon @ 2011.04.15. 15:15)
Mikor megláttam a videó címét: Fluor és Szabó Zsófi - Mizu (Nagy Duett) /ne is kérdezzétek, hogyan jutottam oda
/ én is VVZsófira asszociáltam. 
Szegény...ha ezt látná, hogy miket írsz
Az a durva, hogy én meglátom, hogy Szabó Zsófi... és nincs is kire asszociálnom
2011. április 15. 23:13
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
mindkettő szőke,buta és a zenével próbálkozik (és egyikőjüknek sem sikerült
a zenei karrier , már ha annak nevezhető) és már csak véletlen egybeesés,hogy pont ugyanaz a nevük
még szép,hogy összekeverik őket
2011. április 16. 16:03
|
|
sophie.williamsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 204 Csatolások: 4 Azonosító: 148459 offline
|
Idézet (Zsife @ 2011.04.15. 23:13)
mindkettő szőke,buta és a zenével próbálkozik (és egyikőjüknek sem sikerült
a zenei karrier , már ha annak nevezhető) és már csak véletlen egybeesés,hogy pont ugyanaz a nevük
még szép,hogy összekeverik őket
Teljesen egyetértek!!
2011. április 16. 18:58
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Hát attól,h szőke a hajuk eggyantalán nem hasonlítanak..Szabó Zsófi sokkal jobb ember mint ez a palotakislány..
2011. április 16. 22:42
|
|
dori2525új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 130625 offline
|
A két lányt álmomban sem téveszteném össze:
-A Jóban-rosszbanos Zsófi kiváló színésznő, profi díjugrató és nem utolsó sorban remek hangi adottságokkal is bír
- VV Zsófi egy hülye liba akinek feltünési viszketeksége van és ezért jelentkett abba a sz*rba.
-A Jóban-rosszbanos Zsófi kiváló színésznő, profi díjugrató és nem utolsó sorban remek hangi adottságokkal is bír
- VV Zsófi egy hülye liba akinek feltünési viszketeksége van és ezért jelentkett abba a sz*rba.
2011. április 20. 13:13
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Nagyon butának tartom VV Zsófit.Örül neki?Nahát, ennél h*lyébb mondata nem is lehetett volna. Viszont én ha a nevüket hallom,nem igazán keverem össze őket.De mit is várhatunk VV Zsófikától a Rágógumi-dala után?
2011. április 23. 09:18
Már nem azért de attól függetlenül hogy ugyan az a nevük..van a kinézetükön egy két különbség
2011. április 25. 05:15
Kicsit se hasonlítanak már nem azért a 20 as ért!!
Nemlátjátok?!
Zsófi arca sokkal keskenyebb,mint annak a csajnak(nem tom h. hívják,nem nézek Jóban-rosszban-t)
2011. április 25. 07:23
|
|
RiaRia14Wica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 118 Azonosító: 132049 offline
|
VV Zsófi arca tényles sokkal keskenyebb. de ki nézi? hiszen mind a ketten zenélnek. totálisan ugyanolyan a testalkatuk. és optikailag az arcuk is sokban hasonlít. ezért van. h annyian összetévesztik őket. véleményem szerint a Jóban Rosszban "dívája" szokjon hozzá. míg el nem avulnak a VV rajongók kedélyei.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: