A színésznőnek elege lett abból, hogy lépten-nyomon a naiva rajongói „zaklatják” – sérelmeiről pedig nemrég a Bors című napilapnak is mesélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szabó Zsófit összekeverik a VV naivájával
2011. április 14. 19:17
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2011. április 14. 19:19
Szegény! MOndjuk nálunk is van két szabó veronika... Bár én nem kevertem még össze őket!!!
2011. április 14. 19:21
Szerintem nem annyira összetéveszthetőek.Bár a nevük tényleg ugyanaz,és a hajszínük is hasonló.Egyébként az összekverik helyett először összeveriket olvastam.
2011. április 14. 19:23
Tényleg hasonlítanak, de én mind a kettőjüket szeretem <3
2011. április 14. 19:23
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Drága Zsófikám téged meg úgy ismert meg az egész mint Betty ! Jóban Rosszbanból a nyávogós Betty aki bele szeret egy papba és mindenbe bele üti a nóziját. Ennyit erről.
2011. április 14. 19:25
H lehet őket összekeverni? Az egyik szép, a másik ronda... a nevük meg ugyanaz, de ezt leszámítva nem sok hasonlóság van köztük, maximum még az, h mindkettő szőke hajú
2011. április 14. 19:26
én is ki lennék akadva, elvégre ki akarja hogy egy kis naiv libával keverjék össze?!
én utálom VV Zsófit, ezzel szemben Szabó Zsófit nagyon szeretem így ez nekem is bosszantó..
én utálom VV Zsófit, ezzel szemben Szabó Zsófit nagyon szeretem így ez nekem is bosszantó..
2011. április 14. 19:31
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
nem sajnálom változtasson nevet ! ennyi ezen miért kell felháborodni!én örülnék neki!
2011. április 14. 19:35
jaj istenem ezen kiakadni.
mondja meg hogy nem ő azt oszt' kész,most,mi lenne benne olyan nehéz.ahelyett hogy hisztiz itt össze vissza tisztázhatná a nevét.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: