Cher új albuma közel 10 év után hamarosan megjelenik. Pontos dátum még nincs, nyár végére várható, de ez már biztos. Először arról szólt a fáma, hogy country-pop album lesz, de Cher végül módosított, így a rock illetve a dance érdekes együttesét kívánja megteremteni. De nem ez lesz az egyetlen szenzáció?
A teljes cikkhez kattints ide!
Cher választ: Lady Gaga vagy Pink!
2011. április 13. 22:26
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
én mindkettőjüket szeretem!
nem tudok köztök dönteni
nem tudok köztök dönteni
2011. április 13. 22:59
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
P!nk, P!nk P!nk
2011. április 14. 00:33
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Szerintem is Gaga lesz...
De triónak is örülnék. xD Habár Cher & Gaga duett... Hmmm..De jó volna
2011. április 14. 10:49
hát... Pinknek jobban örülnék... talán, mert jobban szeretem, de ha Gaga mellett voksol, akkor is jó lehet majd a dal.
2011. április 14. 10:59
Hát szerintem Pinkkel jobb lenne de Gagával is biztos valami jó végeredmény születne.
2011. április 14. 12:33
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
kíváncsi vagyok! de pinkkel szerintem jobb lenne!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: